Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arı Üyelik Hakkında...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
burada kar amacı güden bir durum yok

bu site paylaşım amaclı diye biliyordum kar amacı küterek hareket etmek yanlış

arı üyelik üyeleri daha çok paylaşıma teşvik etmek için yapılmıştır kar amacı güden bir üyelik biçimi değildir hiç bir arkadaşımız burada para amaçlı paylaşım yapmıyor aksine rapid vb sitelere üye olarak üste para ödüyorlar

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Valla dumura uğradım. Sağlık raporunu unutmuşsunuz.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Dumura uğramayın efendim.Rahat olun.

Rahatsızlık duyduğunuz konuyu daha net açıklarmısınız?

Burası bir paylaşım sitesidir.Üyelerin diğer üyelere daha faydalı olması açısından paylaşımda bulunmaya teşvik edilmesi için belirli ayrıcalıklar tanınmasından dolayı size rahatsızlık verilmesininin sebebi ne ?

Sanırım konuya tam vakıf değilsiniz.

Arı üyelik ücret mukabili elde edilen bir statü değildir.Konu hakkında bilgi sahibi olmadan önyargı ile hareket etmek yerine buyrun okuyun lütfen ;

https://www.grafikerler.net/ari-uyelik-hakkinda-t68229.html

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rahatsızlık duyduğum konu: bkz. Arı Üyelik Hakkında - Hangi konuya yazdığınızı bildiğinizi umarak devam ediyorum...
Mesajınız tutarsız ifadeler barındırıyor. 'paylaşım' ve sürekliliği için gösterdiğiniz 'ayrıcalık' adresi, komünal yapının devamı için kapital sistem önerisi gibi komik bir olay.
Rahatsızlık konusuna gelince... 'Bu' durumdan rahatsız oldum.
Konuya vakıf olma durumuna gelince ise... sizin bu konuda muvaffak olduğunuzdan şüpheliyim. Bu arada ön yargı ayrı yazılır.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Şartları yeterince dikkatli okumamışsınız anlaşılan. Ya da yüzeysel okuyup ilk aklınıza gelen mesajı buraya yazıvermişsiniz.
Rahatsızlık duyduğum konu: bkz. Arı Üyelik Hakkında - Hangi konuya yazdığınızı bildiğinizi umarak devam ediyorum...
Mesajınız tutarsız ifadeler barındırıyor. 'paylaşım' ve sürekliliği için gösterdiğiniz 'ayrıcalık' adresi, komünal yapının devamı için kapital sistem önerisi gibi komik bir olay.
Rahatsızlık konusuna gelince... 'Bu' durumdan rahatsız oldum.
Konuya vakıf olma durumuna gelince ise... sizin bu konuda muvaffak olduğunuzdan şüpheliyim. Bu arada ön yargı ayrı yazılır.
Şartlar çok ağır gelmiş ki bilgilenmeniz için yapılan uyarıyı da dikkatli okumak yerine böyle bir tepki verdiniz. Size bir kolaylık olsun. Başvuruları inceleyin, bırakın şartları. Onlar size daha fazla yardımcı olur belki.

Bir şey daha (biliyorum paragraf başı böyle başlanmaz); "önyargı" kelimesi için lütfen TDK'nın sitesine de bakın. İki haliyle de yazın, bakalım karşınıza neler çıkacak.:)

İyi çalışmalar.

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Şu kinayeyi bu kadar dert yapıp kendinizi de beni de gerdiniz ya helal olsun. Arı da kovan da sizin olsun ama 'ön yargı' ayrı yazılır arkadaşım. TDK bitişik yazmışsa da hata yapmıştır. Lütfen mevzuyu polemiğe dönüştürmeden burada noktalayalım.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şu kinayeyi bu kadar dert yapıp kendinizi de beni de gerdiniz ya helal olsun. Arı da kovan da sizin olsun ama 'ön yargı' ayrı yazılır arkadaşım. TDK bitişik yazmışsa da hata yapmıştır. Lütfen mevzuyu polemiğe dönüştürmeden burada noktalayalım.

Sn Bakunin21.
Bu sitenin gerek kurallarına gerek ise uygulamalarına herkes gibi siz de riayet etmekle mükellefsiniz.
Sitede statülerdeki uygulama ve aranan şartlar yönetimin inisiyatifindedir.
Eğer bu şart ve uygulamaların daha da olgunlaşması için bir teklif ve öneriniz varsa buyrun belirtin.Biz de memnuniyetle değerlendirelim.
Eğer yok ise bu tip altı boş ve hiçbir dayanağı olmayan eleştirilerle ortamı daha fazla germeyin.

djsami

🌱Yeni Üye🌱
bence milleten para koparmakdan başka birşey degil ücretli üyelikmiş hay güleyim sanki sizden başka site yok

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bence milleten para koparmakdan başka birşey degil ücretli üyelikmiş hay güleyim sanki sizden başka site yok

Yani diyorsunuz ki; ben bu siteden istediğim gibi yararlanırım, mesleğime-işime yarayacak her türlü bilgi ve paylaşımı buradan edinir bunun üstüne buradan para da kazanırım ama sitenin devamlılığı umrumda olmadığı için hem ücretli hem de ücretsiz seçeneği olan üyeliklerden hiç birisine girmem...

Hay hay efendim hayhay. Siz nasıl arzu ederseniz...

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaa Arkadaşlar 35 Adet Dosya Fazla Değilmi 25 Adet Dosya Olsun

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar 35 Adet Vektör Paylaşımı Yapacağız Ama Görseline Grafikerler.net Logosu Eklemek Zorunlumu...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
logo önizlemelere eklenmek zorundadır kuralları iyice okursanız anlarsınız birde açtığınız konulara önizleme eklemek zorunludur

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Başvurumun üzerinden 4 gün geçti ve olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım??? Bu normal mi?
Önceki mesajımıda neden sildiğinizide bilmiyorum??

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Başvurumun üzerinden 4 gün geçti ve olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım??? Bu normal mi?
Önceki mesajımıda neden sildiğinizide bilmiyorum??

Normal. Bendede Oldu Bir Hafta Geçti Ve Süpriz Arı Üyeliğe Hak Kazandınız :)
Diye Yazı Geldi...
Olumsuz Oluncada Cevap Gelmez Onu Belirteyim...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arı Üyelik Nedir?[/B]

İsminden de anlaşılacağı gibi arı üyeler grubuna ait forum kullanıcıları, hareketli ve mesleği ile ilgili konularda çalışkanlığıyla arılara benzemesinden ötürü üyelere verilen özelliktir.

Arı Üyelik :
ulDn.gif

1. Profil özelleştirme (renk, font, arka plan değiştirme...)
  2. Tüm üyelere özel mesaj yazabilme ve 50 adet özel mesajı barındırma...
  3. 143px.-190px. avatar yükleyebilme...
  4. Arı üye grubuna ait renk (Turuncu) kullanımı...
  5. Forumda bulunan çevirimiçi Üye listesini görebilme...
  6. Gelişmiş metin editörü...
  7. Üye profillerine ziyaretçi mesajı gönderebilme...
  8. Arı Üyelere özel forum bölümü (kayıtlı kullanıcı grubu göremez) kullanımı...

Arı Üyelik Şartları:

• Grafik tasarım alanında kullanılan programlar ile ilgili, kendi hazırlamış olduğunuz eğitim amaçlı en az 5 adet (forumda paylaşıma sunum) ders anlatımı... Görsel veya videoların üzerinde grafikerler.net e ait ibare girilmesi gerekmektedir.
  • Mesleki konularda kendinize ait ya da düzenlediğiniz konularda (forumda paylaşıma sunum) yaptığınız en az 10 paylaşım.
  • Kendinize ait yüklediğiniz paylaşım amaçlı dosyalarınızın en az 35 adet olması.
  • Yukarıdaki şartlardan her hangi birini yerine getiren üye Arı Üyelik için ilgili görevlilere, paylaşım yaptığı konuların bağlantı adreslerinin listesini Arı Üyelik Başvuruları bölümünde konu açarak müracat etmeleri gerekmektedir.
Arı Üyelik Yetkilileri:
graphicturk, VolkanTEKiN

Not:

• Arı üyeler diğer tüm üye gruplarında bulunan üyeler gibi forum kurallarına riayet etmekle yükümlüdürler.
  • Paylaşım yaptıkları konulardaki bağlantı adreslerinin geçersiz olması durumunda yeni adresleri foruma vermek kendi sorumluluklarındadır.
  • Arı Üyelikler 3 aylık bir süre için geçerlidir. 3 ay sonunda üye paylaşımlarına yeterli sayıda devam ettiyse müracad ettiği kendi başlığında yeni listesi ile bunu belirtmesi gerekmektedir.
  • Yapılan paylaşımlardaki sıkıştırılmış dosya ya da verilen materyallerin üzerinde başka sitelere ait bağlantı adresi (URL) bulundurulmaması gerekmektedir.
  • Arı üye müracatı için eğer yüklediğiniz rapid hesabınız free user yani ücretsiz kullanıcı ise bağlantı adreslerinizi sürekli olarak güncelleme yapmamanız, yüklediğiniz dosyaların hemen silinmesini engellemek için Collector User hesabı açınız.
Paylaşımlar için görseller üzerine eklenebilecek materyal için tıklayınız.