vuralis
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu site paylaşım amaclı diye biliyordum kar amacı küterek hareket etmek yanlış
bu site paylaşım amaclı diye biliyordum kar amacı küterek hareket etmek yanlış
Valla dumura uğradım. Sağlık raporunu unutmuşsunuz.
Şartları yeterince dikkatli okumamışsınız anlaşılan. Ya da yüzeysel okuyup ilk aklınıza gelen mesajı buraya yazıvermişsiniz.Valla dumura uğradım. Sağlık raporunu unutmuşsunuz.
Şartlar çok ağır gelmiş ki bilgilenmeniz için yapılan uyarıyı da dikkatli okumak yerine böyle bir tepki verdiniz. Size bir kolaylık olsun. Başvuruları inceleyin, bırakın şartları. Onlar size daha fazla yardımcı olur belki.Rahatsızlık duyduğum konu: bkz. Arı Üyelik Hakkında - Hangi konuya yazdığınızı bildiğinizi umarak devam ediyorum...
Mesajınız tutarsız ifadeler barındırıyor. 'paylaşım' ve sürekliliği için gösterdiğiniz 'ayrıcalık' adresi, komünal yapının devamı için kapital sistem önerisi gibi komik bir olay.
Rahatsızlık konusuna gelince... 'Bu' durumdan rahatsız oldum.
Konuya vakıf olma durumuna gelince ise... sizin bu konuda muvaffak olduğunuzdan şüpheliyim. Bu arada ön yargı ayrı yazılır.
Valla dumura uğradım. Sağlık raporunu unutmuşsunuz.
Şu kinayeyi bu kadar dert yapıp kendinizi de beni de gerdiniz ya helal olsun. Arı da kovan da sizin olsun ama 'ön yargı' ayrı yazılır arkadaşım. TDK bitişik yazmışsa da hata yapmıştır. Lütfen mevzuyu polemiğe dönüştürmeden burada noktalayalım.
bence milleten para koparmakdan başka birşey degil ücretli üyelikmiş hay güleyim sanki sizden başka site yok
Yaa Arkadaşlar 35 Adet Dosya Fazla Değilmi 25 Adet Dosya Olsun
Başvurumun üzerinden 4 gün geçti ve olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım??? Bu normal mi?
Önceki mesajımıda neden sildiğinizide bilmiyorum??