Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir resmi enerjik hale dönüştürmek.

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
djsenolpress024.jpg

djcopy.jpg

Evet arkadaşlar photoshopda bu ve buna benzer resimleri enerjik hale dönüştürebiliyoruz ama kaliteli bir sonuç almak için resmin arka planının sade olması gerekir örneğin bu fotodaki beyaz arka plan gibi şimdi çalışmam şu şekilde gerçekleşti.
Öncelikle resmimi belirledikten sonra backgraund'dan bir kopya alıyorum(Duplicate)ardından backgraund'a iki kez tıklıyarak resmi layer haline getiriyorum sonra kopya aldığım resmin gözünü kapatıyorum ve diğer layeri aktif hale getiriyorum ardından filter/Stylize/Glowing Edges' tıklıyoruz açılan pencerede panellerle biraz oynadıktan sonra ok diyoruz sonra filter/Distort/Polar coordinates tıklıyoruz açılan pencerede 'polar rectangular' kutusunu tıklıyoruz ok diyoruz ardından image/Rotate canvas/90'CW tıklıyoruz böylelikle resim dik bir hal alıyor sonra Filter/stylize/Wind tıklıyoruz burda açılan pencere wind kutusu işaretli olacak ok diyoruz b işlemi yaptıktan sonra klavyeden wind değerini yükseltmek için iki defa Ctrl+F tuşuna basıyoruz sonra İmage/Rotate canvas/ 90'CCW tıklıyoruz ardından filter/Distort/Polar coordinates tekrar tıklıyoruz burda bir önceki işaretlemenin tersini yapıyoruz burda Rectangular to polar kutusunu işaretliyoruz sonra gözünü kapattığımız layerin gözünü açıyoruz ve aktif hale getiriyoruz blending mode'dan overlayı tıklıyoruz ardından Grandiet tool ile fazla gelen ışıkları siliyoruz bunu köşelerden yapıyoruz ve çalışmamız bitiyor..:smile: