Sana da günaydın Burak. Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı. :)
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 3 Nis 2010 #2,221 Sana da günaydın Burak. Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı.
N.design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 451 Tepkime puanı 29 Web sitesi www.stropiyerci.com 3 Nis 2010 #2,222 tdesigner84' Alıntı: Sana da günaydın Burak. Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı. Genişletmek için tıkla ... Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı ? ince den inceden seni seni nasılsın iyisindir inşallah..
tdesigner84' Alıntı: Sana da günaydın Burak. Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı. Genişletmek için tıkla ... Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı ? ince den inceden seni seni nasılsın iyisindir inşallah..
M mgyknt 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Mar 2009 Mesajlar 612 Tepkime puanı 39 3 Nis 2010 #2,223 günaydın herkese
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 3 Nis 2010 #2,224 N.design' Alıntı: Günaydın Özgül hanım, Günaydın namasteeee, Genişletmek için tıkla ... Günaydın __________________________________________________________________ Benim sihrim, Düşüncelerim... _________________________________________________
N.design' Alıntı: Günaydın Özgül hanım, Günaydın namasteeee, Genişletmek için tıkla ... Günaydın __________________________________________________________________ Benim sihrim, Düşüncelerim... _________________________________________________
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 3 Nis 2010 #2,225 N.design' Alıntı: Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı ? ince den inceden seni seni nasılsın iyisindir inşallah.. Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Sen de iyi gibisin. Not: Kapılar hep açık kalmasın, ceyran yapar hasta olursun. mgyknt' Alıntı: günaydın herkese Genişletmek için tıkla ... Günaydın. Burak bu arada günaydın mesajını bir an önce düzelt. "Net" yazacağına başka birşey yazmışsın!
N.design' Alıntı: Bazı durumlarda sadece yazıyor olmak ne kadar rahatlatıcı ? ince den inceden seni seni nasılsın iyisindir inşallah.. Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Sen de iyi gibisin. Not: Kapılar hep açık kalmasın, ceyran yapar hasta olursun. mgyknt' Alıntı: günaydın herkese Genişletmek için tıkla ... Günaydın. Burak bu arada günaydın mesajını bir an önce düzelt. "Net" yazacağına başka birşey yazmışsın!
N.design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 451 Tepkime puanı 29 Web sitesi www.stropiyerci.com 3 Nis 2010 #2,226 mgyknt' Alıntı: günaydın herkese Genişletmek için tıkla ... Günaydın... tdesigner84' Alıntı: İyiyim. Sen de iyi gibisin. Not: Kapılar hep açık kalmasın, ceyran yapar hasta olursun. Günaydın. Burak bu arada günaydın mesajını bir an önce düzelt. "Net" yazacağına başka birşey yazmışsın! Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim "kanki" :rofl::rofl::rofl::rofl:
mgyknt' Alıntı: günaydın herkese Genişletmek için tıkla ... Günaydın... tdesigner84' Alıntı: İyiyim. Sen de iyi gibisin. Not: Kapılar hep açık kalmasın, ceyran yapar hasta olursun. Günaydın. Burak bu arada günaydın mesajını bir an önce düzelt. "Net" yazacağına başka birşey yazmışsın! Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim "kanki" :rofl::rofl::rofl::rofl:
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 3 Nis 2010 #2,227 mgyknt' Alıntı: günaydın herkese Genişletmek için tıkla ... Günaydın __________________________________________________________________ Benim sihrim, Düşüncelerim... _________________________________________________
mgyknt' Alıntı: günaydın herkese Genişletmek için tıkla ... Günaydın __________________________________________________________________ Benim sihrim, Düşüncelerim... _________________________________________________
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 3 Nis 2010 #2,228 Günaydın cümleten.
N.design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 451 Tepkime puanı 29 Web sitesi www.stropiyerci.com 3 Nis 2010 #2,229 skyfox' Alıntı: Günaydın cümleten. Genişletmek için tıkla ... Günaydın... Hoşgeldin
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 3 Nis 2010 #2,230 skyfox' Alıntı: Günaydın cümleten. Genişletmek için tıkla ... Günaydın Ben işlere dalıyorum Bye bye herkese :emo1: arty: :kiss1: __________________________________________________________________ Benim sihrim, Düşüncelerim... _________________________________________________
skyfox' Alıntı: Günaydın cümleten. Genişletmek için tıkla ... Günaydın Ben işlere dalıyorum Bye bye herkese :emo1: arty: :kiss1: __________________________________________________________________ Benim sihrim, Düşüncelerim... _________________________________________________
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 3 Nis 2010 #2,231 N.design' Alıntı: Günaydın... Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. namasteeee' Alıntı: Günaydın Ben işlere dalıyorum Bye bye herkese :emo1: arty: :kiss1: Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin.
N.design' Alıntı: Günaydın... Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. namasteeee' Alıntı: Günaydın Ben işlere dalıyorum Bye bye herkese :emo1: arty: :kiss1: Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin.
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #2,232 günaydın...
N.design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 451 Tepkime puanı 29 Web sitesi www.stropiyerci.com 3 Nis 2010 #2,233 finfik' Alıntı: günaydın... Genişletmek için tıkla ... Günaydın .... Sizde hoşgeldiniz...
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 3 Nis 2010 #2,234 Hayırlı günler.
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 3 Nis 2010 #2,235 Günaydınnnnnnnnn....
N.design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 451 Tepkime puanı 29 Web sitesi www.stropiyerci.com 3 Nis 2010 #2,236 Nihat BAYSAL' Alıntı: Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı günler Nihat abi... damla1' Alıntı: Günaydınnnnnnnnn.... Genişletmek için tıkla ... Günaydın ..... Ben kaçtım Bla... Bla... Güngören e kadar gidip geleyim :tongueout:
Nihat BAYSAL' Alıntı: Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı günler Nihat abi... damla1' Alıntı: Günaydınnnnnnnnn.... Genişletmek için tıkla ... Günaydın ..... Ben kaçtım Bla... Bla... Güngören e kadar gidip geleyim :tongueout:
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,519 Tepkime puanı 76 Yaş 42 3 Nis 2010 #2,237 günaydın bla bla ve grafikerler.net ailes, hepinize mutlu bir hafta sonu dileğiyle başlıyorum
M mgyknt 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Mar 2009 Mesajlar 612 Tepkime puanı 39 3 Nis 2010 #2,238 ve kaldı 1 konu ihihihihi
C C3ng0 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Ara 2007 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 62 3 Nis 2010 #2,239 selam herkese sorun yok ben iyim
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 3 Nis 2010 #2,240 C3ng0' Alıntı: selam herkese sorun yok ben iyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Cengo Nasıl gidiyor askerlik?
C3ng0' Alıntı: selam herkese sorun yok ben iyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Cengo Nasıl gidiyor askerlik?