hosbulduk cok ıyı cok guzel herseyden memnunum sızlerde ıyısınızdır umarım
Nasıl olalım Cengo, farklı taslar ama hamam aynı hamam
Rahatın yerinde mi cidden? Var mı bir isteğin ihtiyacın. Bilmiyorsun belki, bende İstanbul'dayım. Olursa bir durum, yaparız açık oturum (yani bir durum olursa iki elimiz kanda olsa hallederiz :wink: )
selam herkese sorun yok ben iyim
Tesekkur ablacım Çoooooook düsüncelisin
Gercekten cok rahatım askeriyiy gırdıgımızde yuzbasu demıstı 2 mılyon asker ıcınde en sanslısı sızsınız dıye gulmustum cıdden oyle galıba cok rahatız beden gucune dayalı pek bırsey yapmıyoruz zaman gecırme adına ugrasıyoruz bu aralar ihtisas derslerimız basladı... bizim burda yaptıgımız askerlik degil ama aileme cok ozlem var sivildede ailemden uzak yasıyorum ama askerde cok farklı oluyor bunun dısında hersey cok ıyı mayıs ayını dagıtımı beklıyoruz bakalım ruyamda gordugum yer mı cıkacak )
Cengiz naber? Askerlik nasıl gidiyor?
Nur nerelerdesin kuzum, gözlerim şaşı oldu aramaktan.:kiss1:
O kadar arayacağına msn'e bir tıklatsaydın be kuzu
Artık buralardayım, gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem falan filan
Daha tam dönemedim yani.. Çok boş bıraktık buraları
deneme deneme deneme
her turlu ihtımal war %40 ı kıbrıs, yurt dısına gıtme durumuda war barıs gucu olarak ama ankar istıyorum ben arkadaslarımı cok ozledım
dedıgın gbi o kadar cok dusunme zamanın war kı dusunmekten eskı defterlerı bile acıyorsun... sabırı ogrenıyım yeter bu benm cok basımı yaktı... sımdıden zaten bazı seylerı anlamaya basladım...
Kıbrıs olursa süper vallaha. Bizim bir baş belamız vardı, orada yaptı askerliği.
O bile jilet gibi dönmüştü Gerçi senin pek sıkıntıların olmuyordur. Uyumlu bir insansın.
Ankara olunca evci çıkabilecek misin? Öyle olursa iyi olur. Ama yurt dışı ürküttü ya. Umarım o olasılık olmaz. Ne gerek var yaban ellerde yahu :sadsmile:
Hayırlısı ile bitir dön inş. Allah sevdiklerine kavuştursun abi. Allah ne muradın varsa versin abi (Allah rızası için şu fakire bir sadaka gibi oldu :rofl: )
Ama yürekten diliyorum.. her şey, hakkında en hayırlı şekliyle vuku bulsun inş.
selam herkese sorun yok ben iyim
Hoşgeldin Cengo Nasıl gidiyor askerlik?
Kıbrıs sırf spora dayalı zaten
hayır ewci cıkamam ama ziyarete gelırler ozlemi dindiririm galıba sıkıntım olmaz ewet uymluyum
yurt dısı olursada fena olmaz hanı sonucta ikmal olarak gidiyoruz... geri planda kalacagım... Hayırlısı bakalım bende hep derim herseyde war bir hayır, hayırlısı neyse o olsun... cccccooooookkk teşekkür ederim ablacım
artık kendımı ııııyıce kıtap okumaya werdım
Ooo asker bey hoşgeldiniz Keyifler nasıl bakalım?
Kız nerelerdesin sen Nasılsın iyi misin canım?
'AYSU' iyim ben biraz ten rengime %5 kadar K eklendi sennapıosun
Gıcıklığından birşey kaybetmemişsin "CENGİZHAN" ..Arap olursun inşallah:rofl::rofl:
Ay ya çatlak seni Özletiyorsun ya Ne Reyhan var ortalarda ne sen
günlük tutuyorum ilerde okudugum zaman cok gulecegim sekılde seri halinde cıkarırırz artık hergun gunun sozu yazıyorum artık oyle seyler cıkıyor kı anlatamam )
sagol arkadasım sagol ama kaldı 30 kusur gun sonra pek yanmam :
günlük tutuyorum ilerde okudugum zaman cok gulecegim sekılde seri halinde cıkarırırz artık hergun gunun sozu yazıyorum artık oyle seyler cıkıyor kı anlatamam )
sagol arkadasım sagol ama kaldı 30 kusur gun sonra pek yanmam :
herkese sewgıler grsmek uzere
Reyhan'ım pek bir yoğun.. Onu hatırladığın ve sorduğun için çok mutlu oldum Teşekkür ederim Hilal'im.. Hatırlanmak, merak edilmek hoş duygular.. Aha ağliciim, çok duygulandım..
Ha bu arada Martin yok.. hayret.. gelmiş olmalıydı bu saate kadar :worried:
Grafikerler.net' ten bir bestseller çıkıyor desene
Buradakiler alsa 7-8 köşe olursun :rofl: Zengin olursun, paraya para demezsin
Güle güle cengo.. Allaha emanetsin. Sağlıcakla