Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya sorma gelip gelip bana bulaşıyor, avanta gazete almaya geliyor. Ona buna veriyor gazeteleri işini görmek için. Bir gün geldi yine ona eski tarihli gazete verdim bu da bakmadan aldı gitmiş bilme ne müdürüne götürmüş gazeteleri devlet erkanı yani işini görmek hem de yalakalık olsun diye galiba adam da bakmış tarihler eski bu da tabi yerin dibine girmiş. Şimdi ne zaman gazete versem hatta üstüne para versem yine de almıyor.
teşekkürler bende çok yeni yollar ve yeni yerler keşfediyorum mesela yenişehir diye bi yer keşfettim oraya giderken bile çok süper manzaralar var bi dahakine hava güzel olursa şayet oradan gidip oraları sizlerle paylaşmak istiyorum
teşekkürler bende çok yeni yollar ve yeni yerler keşfediyorum mesela yenişehir diye bi yer keşfettim oraya giderken bile çok süper manzaralar var bi dahakine hava güzel olursa şayet oradan gidip oraları sizlerle paylaşmak istiyorum