Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla yaa aynen öyle oluyo ben ve şirket illallah etti artık sanırım bundan sonra ben ödeyecemo cezaları ben ne yaya iken nede araba ile görüyorum onları sanırım vızzz vızz diye geçiyorum onların yanından ondan fark edemiyorum bu arada bugün kendi memleketimde sakaryadayım burasıda çok güzeldir
valla yaa aynen öyle oluyo ben ve şirket illallah etti artık sanırım bundan sonra ben ödeyecemo cezaları ben ne yaya iken nede araba ile görüyorum onları sanırım vızzz vızz diye geçiyorum onların yanından ondan fark edemiyorum bu arada bugün kendi memleketimde sakaryadayım burasıda çok güzeldir
Zaten hep ağaçların içine gizliyorlar.. müthiş bi ront duygusu barındıran bir durum olsa gerek aynasız amcalar için :rofl: herhalde izleyip izleyip iyi kafa yapıyorlardır :rofl: bazı uyanıklar plakayı çamurluyorlarmış ronta yakalanmamak için sakarya güzeldir ya, olmamı.. bir dönem yol eylemişliğim var
hahaha takma yaptırmak lazım bir ara.. sözüm dinlenmediği takdirde ( ki zor ihtimal ama ) arkamı dönüp, çantadan çıkarıp takıp karşımdakinin yüzüne sinirle bakmak hahahah akabinde enfaktüs geçirmesi, ortada ne sözün kalması ne bişeyin.. Tamam neyse vazgeçtim :rofl:
Not: Umarım martin78 bu hayalimin üzerine sakallı nur resmi hazırlamıyordur Sakın!!!!