Az ile yetinmeyi biliyorsan ayarlarız bişiler bi kasaba bakayım ben.
Hahhaa sen içten içe yaşlanıyorsun ama dışa vurmuyorsun en fenası da bu, görüntü değil önemli olan için kurumasın hep zıpır kalsın ama bu gidişle ileride çocuğunu okula götürdüğünde babaannen mi derlerse hiç kızma.![]()
Arkadaşlar sizlere iyi sohbetler bir bardak çay ısmarlayan bile yok oturup resmini çizip avunayım bari. Kolay gelsin ...
Yok "babaannen mi" demezler bir kurban bulmuş haberin yok mu?...
hahah sen hep herkesi kendin gibi sanıyorsun analar neler doğuyor hiç haberin yokçocuğumu okula götürdüğm de ablan ne kadar güzelmiş derler emin ol
bu babaanne mevzusunda bir tecrübe seziyorum sen çocuğunu okula götürdüğnde ayy ne kadar tonton deden mi var demişler![]()
İsterse kurbağa öpsün...
Hahhaa abla mı buna küçük emrah bile güler bebence sen nişanlınla çok dolaşma ortalıkta ona kesin senin ablan mı derler.
Sen benim için endişelenme gençlik iksirini buldum ben.![]()
Günaydın erkenci arı
Ozaman kimse yarın yataktan çıkamayacak (çarşamba çarşafa dolanır)![]()
Günaydın dostum naber?
Seni küçükken beşikte çok sallamışlar dostum sallabaş olmuşsun sen.
![]()
Güle güle kullanın.![]()
Arkadaşlar sizlere iyi sohbetler bir bardak çay ısmarlayan bile yok oturup resmini çizip avunayım bari. Kolay gelsin ...
hahahahayaş kaç senin?
Aman fazla kaçırma zira zeka yaşını etkiliyor![]()
valla aslında benimde yataktan hiç kalkasım yok ama mecburen kalkıyoruz ama dolanırsak iyi olur galiba bahane olur bizlere![]()
dostum salladıkların kesin ama seninde benden eksik kalır yanın yok gibime geliyor bea![]()
bu arada dostum parayı senin gibi kullanmayı çok isterim![]()
merhaba herkese,
Bu herkeslere bende dahilsem hoşgeldin diyorum.
Uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli.
elbette![]()
Nasılsın, ne var ne yok?
teşekkürler, uzun bir aradan sonra merhaba demek istedim.
hala gevezeliğinizden hiç bir şey kaybetmemişsiniz
sıcaktan mayışıp uyudunuzmu ?![]()