Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür çalışması - Rozella / Creedwar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ps ve Ai de çalışma tamamlanmıştır.
Onay aşamasındadır.

rozellabrornler1.jpg

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma olmus keske biraz bant sefaf ekleseydin dergi içine brosürün yapıstırılmıs etkisi yaratırdı ama gzel emeğine sağlık...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmus keske biraz bant sefaf ekleseydin dergi içine brosürün yapıstırılmıs etkisi yaratırdı ama gzel emeğine sağlık...

Şeffaf bant mı? Her fotoğrafı bantlamak pekte hoş değil diye düşünüyorum. Bazen üstüne yazı yazar kenarı koyarız hani:) Teşekkürler ilgine.

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eline sağlık Ulaş abi güzel olmuş fakat resimlerin altındaki açıklamaları da resimlerle aynı ölçüde döndürseydin daha hoş olurdu gibi sanki :) ayrıca resimler ve kroki arka fon üzerinde çok beyaz kalmış :) özellikle o kroki çok yapmacık kalmış sanki orda :) zeminle hiç uyuşmamış

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
resim altındaki ve kroki altındaki beyaz alan çok göze çarpıyor. ayrıca zemin ile çok ters duruyor. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık Ulaş abi güzel olmuş fakat resimlerin altındaki açıklamaları da resimlerle aynı ölçüde döndürseydin daha hoş olurdu gibi sanki :) ayrıca resimler ve kroki arka fon üzerinde çok beyaz kalmış :) özellikle o kroki çok yapmacık kalmış sanki orda :) zeminle hiç uyuşmamış

Yazı kısmında haklısın, ama hangi birimiz simetrik yazı yazabiliyoruzki? :)

Elimde daha öncede kullandığım görseller üzerinde durdum. Ve Kroki kısmına gelince, üzerinde yer tarifi var sadece ama beyazlık konusunda haklısın. Sağolasın yorumuna kardeşim.

resim altındaki ve kroki altındaki beyaz alan çok göze çarpıyor. ayrıca zemin ile çok ters duruyor. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Teşekkürler.

webariza

🌱Yeni Üye🌱
Ben çok beğendim eline sağlık yanlız bişeyi merak ettim arkaplanı nasıl yaptın, hazırmı ?

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
logo guzel herşey güzel .. eline saglık.. fakat o backgrndtn üstüne koyu kırmızı şeytan kırmızısı gıdıyor ve tasarımsal bısey yok sadece 2-3 resım basıt bı çalısma olmus.. fotograflar çok onun yerıne sade ve duzenlı bıseyde olabilirdi eline saglık.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Ulaş emegine sağlık hoş gözüküyor gerçekten yemeklerde iç açıcı :)
Yanlız benim bir şey gözümü tırmaladı desem yeridir...
Kroki yapmışsın Rozella'nın bulnduğu yerin. Bence onu da alt fonla eskitme yaparak içine gömsen yani alt fonla birleştirsen çok şık duaracaktır eminim...Tekrar emegine sağlık hoş gözüküyor...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim Ulaş çok lezzetli bir çalışma olmuş :giggle:
tek olsamı acaba dediğim nokta parşomenin ortası acaba biraz daha mı koyu olsa veya dikişleri belli olan bir katlamamı olsa?
bu haliylede gayet güzel ama. ellerine sağlık :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben çok beğendim eline sağlık yanlız bişeyi merak ettim arkaplanı nasıl yaptın, hazırmı ?
Zemini photoshopta yaptım. Bevel and emboss / Texture ve Ps'nin içine yama olarak eklediğim Color Efex Pro ile renklendirmesini yaptım. İlgine teşekkür ediyorum.

logo guzel herşey güzel .. eline saglık.. fakat o backgrndtn üstüne koyu kırmızı şeytan kırmızısı gıdıyor ve tasarımsal bısey yok sadece 2-3 resım basıt bı çalısma olmus.. fotograflar çok onun yerıne sade ve duzenlı bıseyde olabilirdi eline saglık.

:) Monitör ayarlarınızı (ekran rezulasyonu) kontrol etmenizi öneriyorum. Tram olarak nasıl görebildiniz ve değerlendirebildiniz bilmiyorum ama kırmızının değerleri zaten M:100 / Y:100 / K: 15. Koyu kırmızı renk değerleri nedir? Heleki şeytan kırmızı renginin değerlerini yazarsanız sevinirim. Tasarımsal(!) düzenlemeden kastınızı, müşteriden gelen talep üzerine çalışıldığını hatırlatmama gerek yok. Zaten serbest bir çalışma olsaydı tasarımsal(!) beklentinize cevap vermeye çalışırdım.

Ulaş emegine sağlık hoş gözüküyor gerçekten yemeklerde iç açıcı :)
Yanlız benim bir şey gözümü tırmaladı desem yeridir...
Kroki yapmışsın Rozella'nın bulnduğu yerin. Bence onu da alt fonla eskitme yaparak içine gömsen yani alt fonla birleştirsen çok şık duaracaktır eminim...Tekrar emegine sağlık hoş gözüküyor...
O krokinin olmasını bende onaylamıyorum. Malum 2010'a giricez krokide ne mantığındayım ama... işte ama kısmı çalışmada çok kullanıldı. Teşekkürler miray. Düzenleme daha yapılacak gibi zaten.

Tebrik ederim Ulaş çok lezzetli bir çalışma olmuş :giggle:
tek olsamı acaba dediğim nokta parşomenin ortası acaba biraz daha mı koyu olsa veya dikişleri belli olan bir katlamamı olsa?
bu haliylede gayet güzel ama. ellerine sağlık :)

90 Gr. Kağıtta matbaa bu halinden daha koyu bastığından dolayı renkler üzerinden fazla oynama yapmadım. Teşekkür ettim zeynep.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence yazıların asimetrik olması hoş olmuş farklı durmuş ama kroki benmde gözüme battı:D eline sağlık

penny_lane

🌱Yeni Üye🌱
dışarda ya da sitelerde gördüğümüz broşür çalışmalarına göre bi hayli güzel bence =) arkadaşların da tavsiye ettiği gibi kroki üzerinde biraz daha yoğunlaşırsanız gerçekten hoş bir çalışma olacak.ellerinize sağlık =)

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teknik bir sorun:
cafe restaurant yazısının kırmızı olması ve altındaki siyah gölge hem okunmasını zorlaştırıyor, hemde baskıda ki sallamalardan dolayı kaymalar olacaktır.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık gayet şık olmuş :)
Teşekkür ederim şirine.

bence yazıların asimetrik olması hoş olmuş farklı durmuş ama kroki benmde gözüme battı:D eline sağlık
Sanırım yarın kroki üzerinde müşteri ile netleşme olucak.Sonuçta ben olmaması taraftarıyım ama olay müşteride bitiyor:) Teşekkür ederim ilginize.

dışarda ya da sitelerde gördüğümüz broşür çalışmalarına göre bi hayli güzel bence =) arkadaşların da tavsiye ettiği gibi kroki üzerinde biraz daha yoğunlaşırsanız gerçekten hoş bir çalışma olacak.ellerinize sağlık =)
Teşekkür ederim ilginize. Fakat mutlaka benzeri çalışmalar vardır.

teknik bir sorun:
cafe restaurant yazısının kırmızı olması ve altındaki siyah gölge hem okunmasını zorlaştırıyor, hemde baskıda ki sallamalardan dolayı kaymalar olacaktır.

Teknik bir cevap:
5TL' ye kartvizit broşür bastırılan yerlere bastırmıyorum işimi. Kaydırma olduğu anda adedi farketmez 1. baskıda neyse 10.000 baskıda da aynı baskı değerlerini alırım.Altında siyah gölge okumasını kolaylaştıran bir kısım, çünkü zemin sarıya çalıyor ve gözün odaklanmasını tek renk üzerinden zorlaştırıyor. Tabiki siyah gölge kaydırmayla pek hoş değil ve amatörce ama bu logonun kendisi:) Yani üzerinde değişikliği anca teklif verdiğim fiyatı kabul ederlerse yaparım:) Teşekkür ederim ilginize.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş, emeğine sağlık Ulaş

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Beğenine ve konuya ilgine Teşekkürler aslı

penny_lane

🌱Yeni Üye🌱
muhakkak benzeri çalışmalar vardır ama bu güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyo =)