Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu resimde yanlış olan nelerdir?

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arkadaşlar bakın çok zorsa bulmaya çalışmayın.... :rofl: yok yani saatlerinzi almaz dimi, yanlış olanları bulmak.... bu resimde onlarca hata var,

Resimdeki Sanatçı Aynen şöyle diyormuş,

SİZ GÖZLERİMDE BİR RENK... KULAKLARIMDA BİR SES.... VE İÇİMDE BİR NEFES OLARAK KALACAKSINIZ VE HER HATAYI KENDİNİZ BULACAKSINIZ :)

Hadi bulalım :emo1:

Bu resimde yanlış olan nelerdir?

yanlispj1yh7.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
pencere kapalı ama perde dalgalanıyor yada benim uykum geldi saçmalıyorum :D bide deniz fazla mı yakın ne?

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Haksızlık olmasın sadece bir tane: pardesünün asıldığı askı ters.

3 gündür bu resme bakıyorum, yabancı bir sitede kullanıcılar resmi parçalara bölüp üzerinde çalışmışlar :) ben ingilizce hata mesajı çevirmekten artık ana dil gibi ingilizce konuşabiliyorum :rofl:

pencere kapalı ama perde dalgalanıyor yada benim uykum geldi saçmalıyorum :D bide deniz fazla mı yakın ne?

sende hatayı denizde buldun ya :) tertemiz deniz, böyle deniz türkiyede yok, o yüzden hatalı geldi sana :rofl: perde olabilir aslında ama daha kanıtlı çok hata varmış :smile:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Ufuk çizgisi, sağdaki pencerede daha aşağıda.. İki penceredeki deniz seviyesi aynı değil.

Yerdeki elektrogitarın kablosu, telefona bağlanmış galiba..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bir hata daha var ama hata mı emin değilim, adam boş zamanında cinayet işliyor olabilir pekala... Pikapın bulunduğu sehpanın altında bağıran bir surat ve dehşete düşmüş bir el var ...

kuzgun976

🌱Yeni Üye🌱
açık olan pencerenin perdeleri hareket etmiyor ,kapalı olmasına rağmen öbür pencere perdeler hareket ediyor ,kadehdeki şarap kırmızı şişe kırmızı şarap şişesi değil

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Ufuk çizgisi, sağdaki pencerede daha aşağıda.. İki penceredeki deniz seviyesi aynı değil.

Yerdeki elektrogitarın kablosu, telefona bağlanmış galiba..

2 de 2 :) Yerdeki elektrogitarın kablosu, telefona bağlandığını görünce çok güşmüştüm :rofl:

Bir hata daha var ama hata mı emin değilim, adam boş zamanında cinayet işliyor olabilir pekala... Pikapın bulunduğu sehpanın altında bağıran bir surat ve dehşete düşmüş bir el var ...

efoje inan bende yeni gördüm :) hatamı bilmem ama o kafanın elin orda ne işi var :rofl:

açık olan pencerenin perdeleri hareket etmiyor ,kapalı olmasına rağmen öbür pencere perdeler hareket ediyor ,kadehdeki şarap kırmızı şişe kırmızı şarap şişesi değil

pencere doğru fakat :) şarap şişesi diğer sitede en çok tartışılan konuydu :) bence haklısın kırmızı şarp şişesi kırmızı olur, ama bu bariz bi hata değil, ben halen o sehbanın altında elin kafanın ne işi var orda kaldım :)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
kapının yanındaki sandalyenin ayakları yere deymiyomu benim uyumam mı lazım :D

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz hataları aramaya durun.
Ben deminden beri doğru olan bi şey arıyorum da bir türlü bulamıyorum :)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Yok plak kapağı imiş o sayılmaz zııırt! yanlış cevap ses efekti:D

:rofl: evet plak kapağı, nerden çıktı kafa , el çığlık atan surat, sende hayal gücü müthiş, :rofl:

kapının yanındaki sandalyenin ayakları yere deymiyomu benim uyumam mı lazım :D

yok saldalyenin o kısmında sorun yok :)

Siz hataları aramaya durun.
Ben deminden beri doğru olan bi şey arıyorum da bir türlü bulamıyorum :)

bütün olarak bakılınca hatasız bir resim, gerçekten detaylar çok önemli olduğunu bi kez daha anlıyoruz, :)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
basbaya havada kapının yanındaki sandalyenin ayakları ama :S bir de masanın üzerinde hamburger ekmeğinin içinde sosis var ki son 10 dakkadır gülüyorum kendisine :D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
basbaya havada kapının yanındaki sandalyenin ayakları ama :S bir de masanın üzerinde hamburger ekmeğinin içinde sosis var ki son 10 dakkadır gülüyorum kendisine :D

:D:D evet bk sosisli hamburgeri yeni gördüm, gülünmiyecek gibi değil ama bariz hata değil bence :rofl: adamcağız sosis bulmuş koymuş ne var bunda :D olabilir bence :rofl:

dikkatin için tebrik ederim , ben orda masa olduğunu bile yeni görüyorum :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Kapının menteşeleri olmaması gereken bir yerde dış tarafta, ayrıca kapının üst kısmındaki ahşap fazla uzun.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Grafiker dediğin ayrıntıyı görecek, mantıksızlığı görecek, hatta mantıksız bir şeyin mantığını ortaya koyabilecek :D

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sagdaki pencerenin alt pervazi digerine gore daha ince sanki..