Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalıntı Uyarısı.. Dikkat ! ''Pontiac Firebird Vektör''

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kısa bir süre önce forumumuzda paylaştığım aşağıdaki çalışmamın çalınıp farklı bir foruma izinsiz konulması beni çok fazla rahatsız etti. Çalıntıyı yapan kişi çalışmayı olduğu gibi grafikerler.net'ten almış, hatta çalışma ile ilgili yaptığım açıklamayı ve imzamı dahi kopya edip çalışmaya açıklama diye koymuş. İzinsiz şekilde çalışmayı alması ve çalışmanın grafikerler.net'ten alıntı olduğunu da belirtmemesi çalışmayı yapan kişinin emeğine de, çalışmayı yayınlayan grafikerler.net'e de çok büyük saygısızlık ve hakarettir.

Bu konuyu Ilüstrasyon bölümünde bu başlık altında açmamın sebebi, Ilüstrasyonu seven değerli tüm arkadaşların bunu görmesi ve çalıntı yapan şahsa tepki vermesi içindir. Bu tarz insanlar bizim forumlarda çalışmalarımızı paylaşmamıza gölge düşürmekte ve emeklerimize fiilen saygısızlık etmektedirler.. Grafikerler.net forumundaki değerli yöneticilerimizin de bu konuya karşı kayıtısız kalmayacağını düşünüyor, onların da ilgi ve desteklerini bekliyorum.. Teşekkürler..

Saygılarımla..

Çalıntı yapılan çalışmam : Pontiac Firebird (Classic Musclecar) Vektör
Pontiac_Firebird_Work_by_Imperatore34.jpg

Bu çalışmam ile ilgili forumumuzda açmış olduğum konunun linki:
https://www.grafikerler.net/pontiac-firebird-classic-musclecar-vektor-t41332.html

Çalıntıyı yapan site ve admini :

Son düzenleme:

Benzer konular

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
değerli arkadaşım bu durumun aynısı benım başımada geldı ve ben su an ne kadar sınırlı ve emeğe gosterilen saygsızlığa tepkini cok iyi anlıyorum. bu çalışmayı calıp başka bır sıtede yayınlayan arkadas kı bu ınsan bızım arkadasımız ve meslektasımız olmaz su çalışmayı çalıp başka bır forumda kendı konusu gıbı acması onun acızlıgı bu konuda yapıcagın ve verecegın butun tepkılerınde destekcın olacagım

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Gerçekten ruh sağlığı bozuk insanlar sanırım yani övgüye,ilgiye aç oldukları belli.İki teşekür alınca belki mutlu olurlar imperatore34 senin adına çok üzüldüm:(keşke sağ tuş kaydet olayı grafikerler.net sitesinde kaldırılabilse böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama o kadar emek veren,saatlerce uğraşan arkadaşlara karşı emek hırsızlığının önüne geçilmiş olur.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten üzüldüm benim basımada geldi hemde lisanli sattiğim resimlerdi bunları bir çok yerde gördüm bir nazar boncuğu yaptım 180 bin kisi baktı 15 kisisatin aldi bu işin maddi kısmı para kazandırmanyan iş ama emek var sonuçta bu tür işleri yeni baslayan birazda özenen insanlar yapıyor sanırım ama bizde yeni basladiğimizda kimseni çalişmasini çalıp koymadık esinlenmek ayrı bisey ama bu çok ayıp bunun önüne geçilmesi lazım....

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
yalnız arkadaşlar verilen linke mutlaka bakın çoğu kişinin çalışmalarını gördüm hatırladıklarım blueden,karikatürist,lucienne,serüvenist ve daha nice arkadaşımız.çalışmaların isimlerini aynı şahıs değiştirerek hatta bazılarını değiştirmeden kullanmış,mutlaka bakın.bazılarını da mesela karantina dan alıntıdır şeklinde alıntı olarak sergilemiş.ımperatore 34uyardığın için teşekkürler

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
ben şaşkınlık içinde bakıyorum acaba burdaki arkadaşlar kendisimi paylaştı diye,fakat aynı kişi burda yayınlanan çalışmaların hemen hemen hepsini kendi adına siteye eklemiş açıklaması bile aynı ,çok azında alıntı diye belirtmiş bu kadar olur.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
arkadaşlar çalışmanızın üzerine mutlaka grafikerler.net logosu koyun. Çapraz kocaman silemesinler! bir çalıntımız eksikti onursuzca! şuursuzlar!

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kendini bilmeyen, amacını anlayamadığım bir şahsiyet GRAFiKERLER.NET de yayımlanan çalışmalarını çoğunu; konu başlıkları ve mesajlar dail benim diye yayınlamış ve tüm konuları açan sitenin admini.

Başkasının emeğini çalıp benim diye koyabilmek resmen "hırsızlıktır".
Gerçekten çok şaşırdım, çok ayıp...emeğe saygısızlık!

Son düzenleme:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu yaptıkları ne terbiyesizlik ne saygısızlık...Sadece cahillik! Bilinçli, eğitimli, saygın, karakteri oturmuş hiçbir insan böyle bir girişimde bulunmaz...

Okadar acizmişki, çalmış-çırpmış sonra üstüne oturmuş ben yumurtladım demiş...Boyuna bak, birde yumurtana, senden bu yumurta nasıl çıktı! Ne geniş insansın be abiiiiii!!! diye sorarlar sana!...
Bununlada yetinmez, bukadar insana da malzeme ederler...Hadi geçmiş olsun...Tadı damağınızda kalırsa buyrun gelin, biz yeniden ,çalmadan-çırpmadan malzeme ederiz burda!

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
eğer mahkemeye vermek isteyen olursa bir çalışma zamanında bizim sitemizin bir admini tarafından değiştirilmiş. Neyseki altta yazan bu mesaj......... tarafından değiştirilmiştir yazısı duruyor. bu bir delildir ve isteyen arkadaşlara vermekten gurur duyarım, çok mutlu olurum...

hatta daha iyisi buradan buyrun.... dosyanın adını buraya kadar yaptım... eee çekirge de bir yere kadar sıçrar :D

https://rapidshare.com/files/213831930/burayakadar.rar.html

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar zaten kimse bu kendini bilmez,oturmuş bir gün,hepsini aynı günde kopyalamış oraya, hepsi aynı günde eklenmiş .

Bir gün de 18 sayfa çalışmanın siteye eklenmesi çok zor!

Yunus PARLAR ile inceleme sonucu şöyle bir kanıya vardık, çalışmalar alıntı veya tek tek kopyalama değil..Sanırsak bir "BOT" yani, sitedeki tüm çalışmaları bir bot ile kendi sitelerine çekiyorlar..böylece konular tüm ayrıntılarıyla geliyor.
"xxxx" kişiden alıntıdır şeklinde o yüzden bir mesaj var altta...ve tüm sunum ve başlıklar duruyor.

zaten yayımlanma tarihleri bile delildir, bence kimse yedirmesin hakkını.

Grafikerler.net ailesi olarak kimsenin hakkını yedirmeyiz.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Arkadaşlar adı geçen siteyi inceledim. Olay düşündüğünüz gibi değil. Bu aslında bir bot. Yani söz konuusu sitedeki şahıs aslında biri değil. Sadece bir program. Alınan çalışmaların altındaki imzalara bakacak olursanız paylaşım sahibine ait olduğunu göreceksiniz. Bu paylaşım hırsızlığında yeni bir teknik maalesef. :(

Son düzenleme:

rohirim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bu sitenin adresini açıkca yazabilirmiyiz? ben konu içinde göremedim, bulamıyorum adresi.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Buyrun buradan yakın yani... Bu siteyi çok seviyorum taklitler derken birebir kopya mı çıktı şimdi?... Grafikerler.net'e birileri durdursun canım! çığır açıyor her yerde. Olmaz ki böyle... Elbette kimlikler bir şekilde ortaya çıkar. Artık gerisi hepimize kalmış...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Sanırım söz konusu sitenin yöneticileri konuları temizledi.Bir tek zırzop arkadaşın ejderha konusu var ve içerik yönetici tarafından editlenmiş,diğer çalınan çalışmaları göremiyorum,yanılıyormuyum yoksa ben mi göremedim hala?

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
hala duruyor 11 sayfa ama altındaki yorumlarla biraz zor kalır sanırım :)

Konu başlığı Rüzgar ALPASLAN,Selim MERCANO bile var :D aceleden olmuş sanırım

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑