Imperatore34
🌟Usta Tasarımcı🌟
Kısa bir süre önce forumumuzda paylaştığım aşağıdaki çalışmamın çalınıp farklı bir foruma izinsiz konulması beni çok fazla rahatsız etti. Çalıntıyı yapan kişi çalışmayı olduğu gibi grafikerler.net'ten almış, hatta çalışma ile ilgili yaptığım açıklamayı ve imzamı dahi kopya edip çalışmaya açıklama diye koymuş. İzinsiz şekilde çalışmayı alması ve çalışmanın grafikerler.net'ten alıntı olduğunu da belirtmemesi çalışmayı yapan kişinin emeğine de, çalışmayı yayınlayan grafikerler.net'e de çok büyük saygısızlık ve hakarettir.
Bu konuyu Ilüstrasyon bölümünde bu başlık altında açmamın sebebi, Ilüstrasyonu seven değerli tüm arkadaşların bunu görmesi ve çalıntı yapan şahsa tepki vermesi içindir. Bu tarz insanlar bizim forumlarda çalışmalarımızı paylaşmamıza gölge düşürmekte ve emeklerimize fiilen saygısızlık etmektedirler.. Grafikerler.net forumundaki değerli yöneticilerimizin de bu konuya karşı kayıtısız kalmayacağını düşünüyor, onların da ilgi ve desteklerini bekliyorum.. Teşekkürler..
Saygılarımla..
Çalıntı yapılan çalışmam : Pontiac Firebird (Classic Musclecar) Vektör
Bu çalışmam ile ilgili forumumuzda açmış olduğum konunun linki:
https://www.grafikerler.net/pontiac-firebird-classic-musclecar-vektor-t41332.html
Çalıntıyı yapan site ve admini :
Bu konuyu Ilüstrasyon bölümünde bu başlık altında açmamın sebebi, Ilüstrasyonu seven değerli tüm arkadaşların bunu görmesi ve çalıntı yapan şahsa tepki vermesi içindir. Bu tarz insanlar bizim forumlarda çalışmalarımızı paylaşmamıza gölge düşürmekte ve emeklerimize fiilen saygısızlık etmektedirler.. Grafikerler.net forumundaki değerli yöneticilerimizin de bu konuya karşı kayıtısız kalmayacağını düşünüyor, onların da ilgi ve desteklerini bekliyorum.. Teşekkürler..
Saygılarımla..
Çalıntı yapılan çalışmam : Pontiac Firebird (Classic Musclecar) Vektör
Bu çalışmam ile ilgili forumumuzda açmış olduğum konunun linki:
https://www.grafikerler.net/pontiac-firebird-classic-musclecar-vektor-t41332.html
Çalıntıyı yapan site ve admini :
Son düzenleme: