Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitenin yeni üyesiyim sizden istediğim artcamde mesela 20 mm malzemeyi 3 boyutlu kesime hazırlarken kademeli kesime hazırlama işlemleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
izmire gelicek durumum yok malesef arkadaşım bide ben artcam biliyorum typ3 bilmiyorum ama sorunların olursa artcamde yaz bana yardımcı olmaya çalışıyım sıfırdan bazı arkadaşlar soruyor ben sanal ortamda sadece takıldığınız yerlerde yardımcı olabilirim
solidworks kullanın solidde yaptığınız çalışmayı CNC router inizin import edeceği formatta solidde export edin ve bunun için CNC nizi aldığınız yerden destek alın
Corelden çizip Enroute a ai formatında gönderip order,bıçak derinlik, iç dış vs vs...ayarlayıp makinaya gönderiyorum 3d için ise enroute 4 kullanıyorum kesinlikle çok etkili bir program) Techno isel kullanan arkadaslara yardımcı olabilirim.....
arkadaşlar bende jpeg formatındaki bir resmi artcamda 3 d haline getirmek istiyorum.3 eksen 150mm x 300 mm mach 3 le çalışan makinam var.yardımlarınızı bekliyorum.
ben cnc de genesis evolation diye bi program kullanıyom...bitazda kullandığınız programla alakalı bişey.aynı programı kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşımı yaparım.
Merhaba arkadaşlar ben makina teknikeri olarak sadece şunu diyebilirim size neden mastercam denemediniz sizin grafikle uzaktan yakından alakanız yok sizinki modelleme Autocad de deneyebilirsiniz Kolay gelsin
Eger iyi bir 3dmax bileniniz varsa daha kolay tabiki
merhaba arkadaşlar.bende yeni üyeyim yaklaşık 20 gün önce ben de bir cnc router satın aldım.sıfır bilgi ile şuan da artcam ile 2d 3d çizimleri kısmen işliyorum.ancak kendi çabamla ve sınırlı bir ingilizce ile takıldığım bazı noktalar var. mesela: *3d kabartma yaparken makine önce 1mm gibi derinlikte malzemeyi siliyor sonra işleme geçiyor.bunu nasıl önleriz? *yine 3d işlemede toplam 5mm bir derinliği 1'er mm olarak kademeli nasıl işleyebiliriz. *artcam de kendim çizdiğim vectörlerde takım yolu oluşturamıyorum.ya vectör olarak görmüyor ya da hatalı vectör uyarısına benzer bir uyarı alıyorum.aynı şey bir jpeg resim üzerinden yaptığım çizimlerde de oluyor.bu sorunu nasıl aşabilirim
arkadaşlar yukarıda sıraladığım konularda bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok mutlu olurum.zira küçük bir yerde yaşıyorum burada kimsede cnc olmadığı gibi anlayanı bulmak mümkün değil.saygılarımla.