bir coder grafikerliği kolayca olur ama bir grafiker coder biraz zor olur...(bunu küçümsemek için demiyorum grafikerlerin hayal dünyası geniştir ama coderlerin onlardan daha sınırsız bir hayal gücü ve zekası vardır)
Öncelikle yazınızı yanlış buldum ve yorumumu yaptım bundan bir polemik yaratmayınız..kişisel değil tamamen kendi fikirlerim sizin fikirinizede saygı duyarım ama yanlışlarınız oldugunuda belirtmek istedim...
Grafiker Kolay olunmaz! sebebleri herkes bişiler cizer veya çizdiğini sanar. Her tasarım grafik programında cizgi cizen grafiker değildir. yetenek yoksa grafiker olunamaz ama coderlik kısmı bilgisayarı oluşturabilir onlar olmasa biz olmayızda denilebilir bu bir kısır döngüdür civcivmi yumurtadan yumurtamı tavuktan gibi birbirine bağlı bir meslektir her iyi tasarımcı coderlik yapamaz ama unutmayalımkı her coderde grafikerlik yapamaz herkes kendi işini yapmak için çalışır eyer grafikerlik için tasarım ruhun varsa kod ogrenmek o kadarda zor degıl yaratıcı sekıller cızdıkten sonra bunları koda dokersen sen bir tasarımcısın demektir .. bende bir tasarımcı olarak grafikerliğe oy verdim
benim oy verme sebebim cizerken eğlendiğim ve hatalarla ugrasmamamdir..kod yazmayıda sevıyorum ama malasef ie serileri yüzünden bazen çileden çıkıyor insan stres yaptırıyor zorla bu yuzden eğlenceyide sevdiğim için grafikerlik dedim tasarlarken eğlenebiliyorumda.