Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grafiker17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar biri bana ışıltı efektti nasıl veriliyor corelde ayrıntılı bir şekildi anlatabilirmi?
Parlayan yıldız gibi birşeyler yapılıyor yaa ondan bahsediyorum umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Şimdi dahabir soru sorayım.
Arkadaşlar Photoshopda böyle bir şey var, her hangi bir objeni seçmek için layer`de onun layerine CTRL tutub vuruyoruz seçiliyor.Aynı şeyi Corel`da yapmak olurmu?
Ve Corelde Photoshopdakı gibi Marquee Tool ile seçimyapmak olurmu?
Önceden teşekkür ederim! :)

aynı şekilde shift tuşuna basarak yapabilirsiniz.

heval18

🌱Yeni Üye🌱
Daire çizdıktan sonra, yazı yazıyorum. Daha sonra iki obje (Yazı ve daire) seçiyorum.

11lb8.jpg

Text - Fit Text To Patch, siyah ok çıkacak, daire üzerine tıklayarak, son uç:

12lf0.jpg

iyi çalışmalar

hepsini seçtiğimde text fit text to patch seçeneği çıkmıyor ?*?

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
yukarıdaki menude Text'in içinde Fit Text to Path seceneği var ona tıklarsan da olur.Ayrıca nıckını begenmedım!

grafiker17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar biri bana ışıltı efektti nasıl veriliyor corelde ayrıntılı bir şekildi anlatabilirmi?
Parlayan yıldız gibi birşeyler yapılıyor yaa ondan bahsediyorum umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir...

Lütfen biri bana acil olarak yardımcı olabilirmi??

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanırım bahsettıgın seyı anladım ama o corelde pek saglıklı bır sekılde olmaz gıbıme gelıyor. Photoshopda yapmalısın

saldalı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb photoshopta emboss verdiğim yazıyı corelde drawda power clip yapıyprum baskıda kırık kırık çıkmaması için ama renk değiştirmem gerektiğinde hep aynı işlemi tekrarlamak zorunda kaıyorum power clip yapılan bi işin rengini corelde değiştirmem mümkünmü
lütfen yardım edermisiniz

şimdiden teşekkür ederim

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
mrb photoshopta emboss verdiğim yazıyı corelde drawda power clip yapıyprum baskıda kırık kırık çıkmaması için ama renk değiştirmem gerektiğinde hep aynı işlemi tekrarlamak zorunda kaıyorum power clip yapılan bi işin rengini corelde değiştirmem mümkünmü
lütfen yardım edermisiniz

şimdiden teşekkür ederim

yaptığınız işi convert ettikten sora bitmap menüsünden mode seçeneğinde dytone 8 bit seçeneğinden yapay renk kullanabilirsiniz ancak pek sağlıklı olmıyo bunun yerine işi photoshop yerine corelde yapmanızı tavsiye ederim corelin vektörek kısmında efect menüsünde bevel var zaten eğer o işinizi görmüyosa yazınızdaki renk olayını tamamen bitirdikten sora convert bitmap yapıp photo painte atarak efect texture bölümünden plastick efektini kullanabilirsiniz

Listen_me

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaslar;
ben pc'ye vista kurdum corel x3 kullanıyorum cıktıları yazdırırken corel donuyor görevi sonlandırdığımda, doğal olarak corel kapanıyor ama cıktım da cıkıyor. bu şekilde devam ediyor. herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Saygılar...

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu anlatımı buraya da taşımak ıstedım sabit oldugu ıcın

Pathlemıs oldugmuz imajımızı Corelde Import edelım. Daha sonra imajı secerek Convert to Bitmap a tıklayalım
23481336yr7.jpg

Acılan pencerede Color Mode Grayscale yapalım (resulation size kalmış)
30061230wx8.jpg

Daha Sonra Effects den Brightness/Contranst/Intensity ile rengı açalım (bu vektorele cevırdıkden sonra hatların daha belırgın olması ıcın lazım olucak bır işlem)

2aqf9.jpg

Daha sonra Bitmaps sekmesindeki Trace Bitmap Menusundeki line Art secenegını secelım (burdaki diğer modlardan da farklı sonuclar alabılırsınız)
68024515dc0.jpg

Açılan Pencerede Smoothing ve Detail seçenekleri ile istediğiniz görüntüyü yakalayana kadar ayar yapabilirsiniz.
88689395zc9.jpg

İşte benım yaptıgım sonuc.
77029211xg2.jpg

Alıntı Değildir:) Konu mankeni de Oğlum:):):)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
slm arkadaslar;
ben pc'ye vista kurdum corel x3 kullanıyorum cıktıları yazdırırken corel donuyor görevi sonlandırdığımda, doğal olarak corel kapanıyor ama cıktım da cıkıyor. bu şekilde devam ediyor. herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Saygılar...

sorunuz corelin donması mı. çıktıların iptali mi?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
slm arkadaslar;

Saygılar...

sorunsuz calismasi icin corelin resmi sitesinden vista paketini yuklemelisin

burcakslm

🌱Yeni Üye🌱
corel 12 kısa yollarım çalışmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz...:(:(

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel 12 kısa yollarım çalışmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz...:(:(

program acilirken f8 e bas butun ayarlari sifirliyor veya c: deki corel dosyasinda setup dosyasini bul.Cift tikla program sanki kuruluyormus gibi acilacaktir. Repair secenegini sec boylece program kendi kendini onaracak kolay gelsin

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
kavisli içi boş yazı yazmak istiyorum o nasıl olacak

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
bezier tool ile istediğiniz kaviste çizgi çizin.
sonra text tool aracınızla bu çizgini üzerine geldiğinizde yazınızı bu şekle göre yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...