Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence de çok güzel arkadaşım, ama ben arka tarafını da merak etiim Rica etsem onu da paylaşır mısın? Bu kadar güsel bi tasarımın diğer yüzü nasıl olur merak ettim gerçekten
Bence de çok güzel arkadaşım, ama ben arka tarafını da merak etiim Rica etsem onu da paylaşır mısın? Bu kadar güsel bi tasarımın diğer yüzü nasıl olur merak ettim gerçekten
L@L davetiye conseptin güzel eline sağlık. Fakat ön kısımdaki yazı karakterlerini kuzenine bırakman yanlış karar olduğunu düşünüyorum. tasarım sana ait olunca tüm seçenekleri de sende kalmasını tavsiye ederim. birde bu senin kuzeninse tamamen sende olmalı en azından müşteri değil yani bir şekilde daha güzel olacağını rahatlıkla kuzenine anlatabilirdin diye düşündüm. saygılar
siteyi yeni keşfettim bir grafiker olarak, ve çalışman süper diyecek söz yok fakat bu tasarım tamamen senin fikrin olduğunu sanmıyorum çünkü başka bir grafik sitesinde başka isimlere uygulanmış bir davetiye tasarımı bu şekilde yinede emeğine sağlık ...