Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Davetiye çalışması

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siteyi yeni keşfettim bir grafiker olarak, ve çalışman süper diyecek söz yok fakat bu tasarım tamamen senin fikrin olduğunu sanmıyorum çünkü başka bir grafik sitesinde başka isimlere uygulanmış bir davetiye tasarımı bu şekilde yinede emeğine sağlık ...

merak ettim şimdi o sitenin ismini verirmisin bu tamamen benim tasarımım yamuk harfler olarak vardır ama gelin damat olarak hiç yapılmamışır ya da benim davetiyemin kopyasını yapmışlardır ben kimseden görüpte yapmadım tasarlamaya başladım ve en son bu hale getirdim kafamda yokken çıktı meydana bu tasarım ama şu sitenin linkini verirsen bende bakmak istiyorum

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merak ettim şimdi o sitenin ismini verirmisin bu tamamen benim tasarımım yamuk harfler olarak vardır ama gelin damat olarak hiç yapılmamışır ya da benim davetiyemin kopyasını yapmışlardır ben kimseden görüpte yapmadım tasarlamaya başladım ve en son bu hale getirdim kafamda yokken çıktı meydana bu tasarım ama şu sitenin linkini verirsen bende bakmak istiyorum

arkadaşıma katılıyorum eğer böyle bir iddan varsa bunu kanıtla illa foruma o siteniz ismini yazman gerekmez arkadaşıma özel mesaj atarak bunu kanıtla bence.Ayrıca arkadaşım çalışman gerçekten çok şık olmuş eline koluna sağlık başarılar.

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim sedhat
aychen'den mesaj gelmedi daha bende merak ettim kendimi kimseye ispatlamak zorunda değilim ama yinede diğer davetiyeyi görmek istiyorum umarım gönderir linkini

afacan_4207

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçeksten süper denebilecek bi tasarım eline sağlık çok güsel olmus başarılar

aychen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha yeni gördüm mesajınızı o yüzden benden cevap gelmedi hemen siteyi buluyorum size gönderiyorum link olarak ok

aychen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet buldum burdan bakabilirsiniz, harfler gelin ve damat olarak tasarlanmış renkler farklı ve yazı dizaynları falan

https://search.deviantart.com/searchcraft/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=invitation&offset=5976

h_and_h_wedding_by_ELHABASHY.jpg

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
aslında benım için kullanılabilecek bi davetiye :D hacim ve ebat olarak iriyim :D düğünümde beni değilde sadece davetiyeyi hatırlamaları daha hoş olur bence :D

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şirin hoş bi davetiye ellerine sağlık:)başarılar

KayhanTok

🌱Yeni Üye🌱
Bence...

bence bu davitiye daha da güzel, hoş, tatlılık, sıcaklık var! L@L, sizin çalişmanıza beğendım! bende davetiyelere çok merkalıyım tasarımlar, yazı tipleri! ellerinizi sağılık!

Teknik acidan pek bilgim yok ama bence L@L in tasarimi daha sicak. En onemlisi de daha cok bizim kulturumuz kokuyor.
Hem boyle birbirine benzer calismalar olabilir. Muzikte, mimaride vb. bir cok insan urunu tasarimda ve eserde bu durumla karsilasiliyor.
Burada yogunlasilacak olan L@L in calismasi olmali.
Baska ornekler de bekleriz...

muratsfx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
davetiye çok güsel olmuş ellerine sağlık. ama tek bir eliştirim olacak (siyah mutluluğu sembol etmemiş bence) ama tasarımın ve düşüncelirn süper düğün davetiyemi sana yaptırabilirim :D

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bayıldım...yaratıcılık bu..tasarım bu...tek kelimeyle mükemmel..ellerine gözlerine mouse una sağlık...

aychen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu linkle ne anlatmak istedinki:D

bu linkle bu davetiyenin benzer tasarımı var demiştim arkadaşlarda benzerini hangi sitede linki verin dediler bende verdim buyrun bakın yabancı bir sitede başka grafiker tarafından yapılmış bir davetiye tasarımı çok benziyorlar değilmi?

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Televizyon bir kere icad edildi LCD ve plazmalar ise siyah beyazın taklidirdir sizin mantığınıza göre

Karbonhidratı fazla tüketenler detaylarda kaybolur