Fatos KESKİN
👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni başladığım için eksiklerimi söylerseniz sevinirm arkadaşlar.
Son düzenleme:
Vallahi yeni başlayan biri için çok güzel.. Çok olumlu.. TEBRİK EDERİM..
Sadece biraz fazla siyahlık var gibi.. tam orta kısımda.. bide gölge çok koyu olmuş.. Onun haricinde süper çalışma ellerine sağlık.. Devamını bekliyorum..
abla hile yapıyorsun ama yok öyle ufak koymak büüyk koyda bakalım şaka bi yana güzel gözüküyor sen benden daha iyisin bu konuda anlaşıldı
kıskanma kıskanma, çalış senin de olur limon hala bekliyorum
ayrıca konuya özel üye akını olmuş
özel üye uyanmışlar artik
Fatoş, hangi prıgramda çizim yaptım öğrenebilirmiyim?
bence bu terz çalışmalar: biber, bezelye vs vs vs objeler gibi daha çok vektörel hali çizmeliyiz.. daha sonra kendi tasarımlarda kullanabilmek için
tamam ikinci çalışmamı limon yapıcam söz
Photoshopta çizdim.Aslında benim amacım illstrasyon hakkında, yani nasıl yapıldığı hakkında bilgi edinmek.Aslında dün insan yüzüyle başladım ama maalesef çok başarısız oldum.:sadsmile: Bende daha basit birşeylerden başlamaya karar verdim.Kendimi geliştirmek istiyorum yavaş yavaş olucak tabi.
evet bende illustrasyonlara başladığım zaman insan yüzü çizeceğim dedim o çalışma hala bitmemiş... arasıra açıp bir iki brush atıp kapatıyor... bilgi olmadıktan sonra insan yüzü vs vs anatomi teknikleri çizmek zor, tabi daha iyi sonuç alabilmek için...
tabi ki zamanında her şey başarırsın...
ama işte böyle küçük objeler daha çok corelde ya da illustratorda çizmek lazım, daha sonra tasarımlarda kullanabilmek için... ya da ps da yapılan çizimler PNG forumatında kayit etmesi...
hadi bakalım bu akşam çilet party yapıcağız
grafikerkartal, sözle iş olmaz forumda görmeliyim o limonu
İnsan yüzü gerçekten çok zormuş Kasta onu çizebilmek bana şu an çok uzak.
Ben böyle meyvelerden gideyim
evet bende illustrasyonlara başladığım zaman insan yüzü çizeceğim dedim o çalışma hala bitmemiş... arasıra açıp bir iki brush atıp kapatıyor... bilgi olmadıktan sonra insan yüzü vs vs anatomi teknikleri çizmek zor, tabi daha iyi sonuç alabilmek için...
tabi ki zamanında her şey başarırsın...
ama işte böyle küçük objeler daha çok corelde ya da illustratorda çizmek lazım, daha sonra tasarımlarda kullanabilmek için... ya da ps da yapılan çizimler PNG forumatında kayit etmesi...
hadi bakalım bu akşam çilet party yapıcağız
grafikerkartal, sözle iş olmaz forumda görmeliyim o limonu
İnsan yüzü gerçekten çok zormuş Kasta onu çizebilmek bana şu an çok uzak.
Ben böyle meyvelerden gideyim
daraltma beni kasta :rofl::rofl::rofl: zaten paketi verdin elime limon çizmek zormuş diye bir duyum aldım şimdi kara kara onu düşünüyorum
tamam sen meyve, ben çiçekler bıçaklar, grafikerkartal sebze
hadi bakalım manal açıyoruz
kim dedı illustrasyon çizmek kolay?
Arkadaşlar durun çilek çizmek çok zormuş ben korkmaya başladımya:sweating::utann:
Çileği çizdimde Onur krem şantisi kaldı.
hoppala yok öyle şey... korkmaya başladım... olmaz
ilk önce form al, daha sonra çalışacağın resnkler ibilirt... da sonrao forma dolgu rengi ver... burn tool ile gölgeleme yap... daha sonra ışık yeri bilirt (daha açık renk tonları ile).... daha sonra iş beneklere gelinca koyu renk tonları dan başka (koyu sarı - açık kahve yakın) dodge tool ile belli yerlerde yavaş yavaş rengi açmayi başla
sonra da gözleri kaldırıp aaa çileyim bitti dersin