Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Denemelerim Fatoş KESKİN

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş ablacım, kırmızı biber çalışman gayet güzel olmuş. Üzerindeki ışık yansımaları daha açık renk hatta beyaza yakın olsaydı daha iyi olucaktı ama ilk için çok iyi..Civciv çalışmasının tüyler başarılı olmuş ağız ve ayaklar sıkıntılı biraz:) Bende bu konuda ilerleme aşamasında olanlardanım o yüzden ne kadar uğraşıldığını biliyorum..Ellerine sağlık:)

Teşekkür ederim Emine zamanla daha güzel olucak. Seninde çalışmalarını görmek isteriz canım :smile:

Bu çalışmada bende çilek bekleyen arkadaşlara :smile:
Kremşantisi yok ama bakalım beğenicekmisiniz :giggle:

ilek.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ASlında gerçekten üstüne düşmüşsün çileğin.. Krem Şantisi olmasa olur sorun değil.. Ama kenarlarındaki keskinliğe bir çare bulman gerek. Mesh bunun için bişilmiş kaftan..Biraz ışık oyunuyla olayı kökünden çözersin.İncelemen için büyükçe bir foto ekliyorum..Üstüne tıklarsan baya bir büyüyecek..
Tebrik ederim yakın zamanda bu iş olucak..

ilekr.jpg

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar bencede başarılı emeğine sağlık...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
ASlında gerçekten üstüne düşmüşsün çileğin.. Krem Şantisi olmasa olur sorun değil.. Ama kenarlarındaki keskinliğe bir çare bulman gerek. Mesh bunun için bişilmiş kaftan..Biraz ışık oyunuyla olayı kökünden çözersin.İncelemen için büyükçe bir foto ekliyorum..Üstüne tıklarsan baya bir büyüyecek..
Tebrik ederim yakın zamanda bu iş olucak..

Önerini dikkate alıcam. İnanılmaz zorlandım çilekde.:utann:
Uzunca bir süre çilek görmek istemiyorum :rofl:

Teşekkürler Damla yorumlun için :smile:

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
ellerine sağlık güzel olmuş.
yapraklarda ışığa değinmişsin, çilekte de ışık olursa daha güzel görünebilir.
kolay gelsin.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim Emine zamanla daha güzel olucak. Seninde çalışmalarını görmek isteriz canım :smile:

ilek.jpg

çok hoş oldu.. ama çilek üzerine gölge olmalı... yapraklar bazı yerlerde koyu olmalı... :emo1:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Hımm haklısın canım acemiliğime ver artık. Belki kendimi iyicene geliştirince yeniden çalışırım. :sleepy:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

ilek.jpg

Diğer çizimleriniz oranla büyük bir ilerleme görüyorum :)

Blur -> Guassion Blur uygulayarak, daha gerçekçi bir görünüm verebilirsiniz(ışıkla)...Ayrıca gözenekler daha gerçekçi ve hoş görünmesi için; ayrıca çizip çileğe deforme edebilirsiniz.

Yaprak üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor, çilekte ışık ve gölgeye dikkat ederseniz eminim çok güzel birşey çıkacak ortaya :)Forumdaki çilek çizimi dersinden sonra umarım daha iyisini yapıcaksınız, son halini görmek isterim=)

Yine de hoş bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
ben beğenmedim hani bunun krem şantisi :p valla sen iyi gidiyorsun sonrada volkan kıskanıyor :D kıskanır tabi :D

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer çizimleriniz oranla büyük bir ilerleme görüyorum :)

Blur -> Guassion Blur uygulayarak, daha gerçekçi bir görünüm verebilirsiniz(ışıkla)...Ayrıca gözenekler daha gerçekçi ve hoş görünmesi için; ayrıca çizip çileğe deforme edebilirsiniz.

Yaprak üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor, çilekte ışık ve gölgeye dikkat ederseniz eminim çok güzel birşey çıkacak ortaya :)Forumdaki çilek çizimi dersinden sonra umarım daha iyisini yapıcaksınız, son halini görmek isterim=)

Yine de hoş bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

Kolay gelsin.

Canım bana inandığın için teşekkür ederim.
Bende kendimi geliştirmeyi çok istiyorum.:smile:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gerekli yorumları yapmış...Tebrik ederim Fatoş KESKİN :) Tek tek inceledim diğerlerinide...Olacak, hatta baştan sona doğru hepsi incelendiğinde olmuş bile...Oluşum ,gelişimle birlikte devam edecek :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gerekli yorumları yapmış...Tebrik ederim Fatoş KESKİN :) Tek tek inceledim diğerlerinide...Olacak, hatta baştan sona doğru hepsi incelendiğinde olmuş bile...Oluşum ,gelişimle birlikte devam edecek :)

Teşekkür ederim yosa senden bunları duymak güzel. :smile:

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
sadece biberi inceleyebildim bayya iyi gidiyorsun kıs ;) ayrıca koyu gölge mevzusu için bence sen gölgeyi doğru vermişsin koyu değil ışığı yukardan almış bi biber bu aslında bunun fotoğrafıyla senin işi yan yana koysaydın eksikleri söylemek daha rahat olurdu

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
sadece biberi inceleyebildim bayya iyi gidiyorsun kıs ;) ayrıca koyu gölge mevzusu için bence sen gölgeyi doğru vermişsin koyu değil ışığı yukardan almış bi biber bu aslında bunun fotoğrafıyla senin işi yan yana koysaydın eksikleri söylemek daha rahat olurdu

Teşekkür ederim tatlım, son çalışmamada mutlaka bak vaktin olunca 2 güne kadar onuda sunucam canım. Kendimi geliştirmeye uğraşıyorum :kiss1:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk insan illustrasyonum. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :sleepy:

kad305n.jpg

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikler:D ilk insan çizimi:D bir de hamile:angel: çok güzel bir çalışma, tabi ki ilk olduğu için bir şey demem ama umarım sonra ki çizim daha gerçekci olacak.... saçlar:) evet canımcım sorun var çizdiği zaman sonradan alışırsın...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk için gayet iyi, tebrik ederim :)
Biraz daha detalı çalışırsanız, daha iyi şeyler çıkacaktır.

Emeğinize sağlık, kolay gelsin.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Tebrik ederim ilk insan çalışması olduğu için gayet başarılı tabiki bazı sıkıntılar gözüme çarpan detaylar var ama çalışmalara devam ettikçe bir sonraki çalışmada ,eksiklikler giderek azalıyor,kendimden biliyorum :) Emeğine sağlık .

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
bu kadıncağıza 3 farklı renk ve saç modeli denedin... ben sarışın topuz olan halini daha çok beğenmiştim... diğerlerinden vazgeçip sonunda balyaj mı attın :) saç uçlarını biraz daha çalışman gerekiyor... öndeki kahküller gibiydi sana anlatmaya çalıştığım... yine küçük küçük darbeler olmuş uçları... neyse ilk bu... zamanla elin alışacak :wink: