Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Denemelerim Fatoş KESKİN

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
civciv.jpg

Bu çalışmayı yeni bitirdim arkadaşlar. Photoshop'da yaptım.

ilkercetinkaya

🌱Yeni Üye🌱
eccük daha tepeden görünürse daha rahat çalışıp bakabilirsin...

böylelikle hatalarını ve olup olmadığını daha rahat görürüsün..

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık Fatoş .İlk denemelere göre güzel ,ayak kısmında sorun var gibi geldi bana ve biraz daha ayrıntı olsaymış daha güzel görünürdü.Kolay gelsin :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık Fatoş .İlk denemelere göre güzel ,ayak kısmında sorun var gibi geldi bana ve biraz daha ayrıntı olsaymış daha güzel görünürdü.Kolay gelsin :)

Haklısın canım aslında ayak kısımını en son yaptığım için biraz yorgunluk vardı artık.Ama bazı düzeltmeler yapıp tekrar yüklücem teşekkür ederim :smile::angel:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bak bak bak:) civciv:) çok güzel bir çalışma (çilekten daha da zor bu çalışma) Tebrikler...

ama çalışmayi düzeltikten sonra hali bekliyorum

20 dk önce çikmişsin (daha şimdi mı uyudun?)

Ah sorma kasta çilekde yaptım ama içime sinmedi Birdaha yapıcam onu. Sana bir şey sorucam canım referans fotoğrafta civcivin yanında birde beyaz yumurta vardı ama ben onu yapamadım :sadsmile: Onu nasıl yapabilirim canım bir ders hazırlasan benim gibi bu işe yeni başlayanlarda öğrense :utann:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Ah sorma kasta çilekde yaptım ama içime sinmedi Birdaha yapıcam onu. Sana bir şey sorucam canım referans fotoğrafta civcivin yanında birde beyaz yumurta vardı ama ben onu yapamadım :sadsmile: Onu nasıl yapabilirim canım bir ders hazırlasan benim gibi bu işe yeni başlayanlarda öğrense :utann:

orijinal resmi üzerine Pen Tool ile yumurta şekli aldım... Yeni layer üzerine dolgu rengi verdım

40706158.png

66760592.png

daha sonra yeni layer üzerine biraz koyu rengi tonu veriyorum (brush tool ile); sadece alt kısmı... daha sonra o layer üzerine Guassian Blur verdim...

26046616.png

daha da koyu renk tonu ile yumurtanın en alt kısmı boyuyorum; Guassian Blur verdım, biraz Opacity düşürdum

63858221.png

yumurta layere geldiğimiz zaman üzerine kopya alıyorum. Nois efekti veriyorum.... Opacity düşürdum...

92137943.png

yumurta üzerine bir kopya daha aldım, Blendin Options Multiply verdım...

ve son olarak Pen Tool ile yumurta üzerine bir şeki daha aldım; bu sefer yumurtanın daha küçük, ve üste tüm olan layerleri Clipping mask uyguladım

75841921.png

14243106.png

Not: acele ettığım için yumurta biraz komik oldu:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Süpersin canım eline sağlık. Hemen deniyorum bende :smile::artipuan:

civciv.jpg

Yumurta eklenmiş ve düzeltilmiş son hali çalışmanın.

Son düzenleme:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
fatoş abla eline sağlık fakat ayaklardaki girintileri keşke daha kesin verseydin bence orayı düzelt ama gün geçtikçe daha iy oluyor çalışmalar :) ve bendaha çok kıskanıyorum vaktimde yok deneme yapmaya :(:( ama yapmak için can atar pozisyondayım...

dayanamadım bende denedim yumurta oalyını :)

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Süpersin canım eline sağlık. Hemen deniyorum bende :smile::artipuan:

civciv.jpg

Yumurta eklenmiş ve düzeltilmiş son hali çalışmanın.

:) çok güzel oldu, süper olan sensin (beni doğru anladın diye)

hadi şimdi çilek bekliorum:p Onurun Krem Şanti ile:p

fatoş abla eline sağlık fakat ayaklardaki girintileri keşke daha kesin verseydin bence orayı düzelt ama gün geçtikçe daha iy oluyor çalışmalar :) ve bendaha çok kıskanıyorum vaktimde yok deneme yapmaya :(:( ama yapmak için can atar pozisyondayım...

dayanamadım bende denedim yumurta oalyını :)

Volkan, acele etme, yavaş yavaş... biliyorsunuz kıskançlik kötü bir duygu:angel: çalış seninde olur:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:utann: evet yavaş yavaş maalesef ama benim yumurtam olmadımı şimdi :(

yumurta üzerine Bevel and Embos mı uyguladın? Fatoşun yumurta daha güzel oldu:)

objelere daha gerçek olması için Brush Tool ile çalış, ya da Burn & Dodge Tool... mesala obje'nin kenarı açık renk (incecik) - koyu - açik koyu ... birde senin yumurta üzerine keskin yerlerden kurtulmalısın...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
yumurta üzerine Bevel and Embos mı uyguladın? Fatoşun yumurta daha güzel oldu:)

objelere daha gerçek olması için Brush Tool ile çalış, ya da Burn & Dodge Tool... mesala obje'nin kenarı açık renk (incecik) - koyu - açik koyu ... birde senin yumurta üzerine keskin yerlerden kurtulmalısın...

:utann: daha gerçekçi durması için uygulamıştıım :( artık yapmam sadece anlattıkalrınla uygulama yaparım ben yine koalyına kaçtım anlaşılan evet keskin olması benimde hşuma gitmedi sornada:) neyse fatoş abla kızacak şimdi :angel: konusunu meşgul ettik:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑

Teşekkürler Volkan aslında civcivin ayakların başka bir fotoğraftan yaptım.Ama çok güzel olmadığının bende farkındayım.Neyse yavaş yavaş öğrenicez. Sende devam et gün geçtikçe insanın eli alışıyor. :smile:

çok güzel oldu, süper olan sensin (beni doğru anladın diye)

hadi şimdi çilek bekliorum Onurun Krem Şanti ile

Kasta sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Yumurtayı nasıl yapacağımı hiç bilemedim.Yardımların için tekrar teşekkürler canım.
Çilek olayını en yakın zamanda yapıcam

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha önce bu konuyu görmemiştim :blush:

Yeni başladığım için eksiklerimi söylerseniz sevinirm arkadaşlar.

bibers.jpg

İlk çalışmaya göre büyük bir azim ve çaba görüyorum, ellerinize sağlık.
Başlangıç için güzel bir seçim olmuş, devamınıda dört gözle bekliyorum.
Gölgelendirmelere biraz daha dikkat ederseniz, eminim daha iyi çalışmalar çıkacaktır.

civciv.jpg

Bu çalışmayı yeni bitirdim arkadaşlar. Photoshop'da yaptım.

Çok cici bir çalışma olmuş, gayet başarılı..ayaklar hariç.
Yumurtalı hali daha hoş ve tamamlayıcı gözüküyor, Melisa ablaya da yardımlarından dolayı şahsım adınada teşekkür ederim :)
Ayaklar üzerinde biraz daha çalışırsanız, eminim çok güzel bir şey çıkacaktır.

Sıradaki çiziminiz tavuk olsun bence :p
Civciv, yumurta, tavuk derken...tavuk çiftliğini tamamlarsınız artık :p

Genel olarak güzel bir başlangıç olmuş, bu güzel başlangıç için kutluyorum.
Sizden daha iyilerini bekliyorum, emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar, kolay gelsin ablacım.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshopta çizdim.Aslında benim amacım illstrasyon hakkında, yani nasıl yapıldığı hakkında bilgi edinmek.Aslında dün insan yüzüyle başladım ama maalesef çok başarısız oldum.:sadsmile: Bende daha basit birşeylerden başlamaya karar verdim.Kendimi geliştirmek istiyorum yavaş yavaş olucak tabi.

insan yüzü trilyonlarca seçeneği var asla son bulmaz ve çalışması çok zevklidir.. öğrenildiği zaman bence üstüne gidin :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Denizcim o güzel yorumların için teşekkür ederim canım. Bir dahaki sefere tavuk önerini düşünücem :sleepy::rofl:

insan yüzü trilyonlarca seçeneği var asla son bulmaz ve çalışması çok zevklidir.. öğrenildiği zaman bence üstüne gidin :)

Bende öğrenmeyi çok istiyorum.Ama galiba bunun için daha erken teşekkürler :smile:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş ablacım, kırmızı biber çalışman gayet güzel olmuş. Üzerindeki ışık yansımaları daha açık renk hatta beyaza yakın olsaydı daha iyi olucaktı ama ilk için çok iyi..Civciv çalışmasının tüyler başarılı olmuş ağız ve ayaklar sıkıntılı biraz:) Bende bu konuda ilerleme aşamasında olanlardanım o yüzden ne kadar uğraşıldığını biliyorum..Ellerine sağlık:)