Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk insan çalışması (homosapiens) çizimi değilde hamile bayan ilüstüren gerçekten hoş olmuş fatoş..Sabrıını ve yüz ve ellerde tutturduğun detayları, tonlamayı kutluyorum.. Homo sapiens çizimlerinin devamını dilerim
Fatoş Hanım tüm çalışmalarınıza tek tek baktım gerçekten son gelinen nokta için sanırım şarap yudumluyorsunuzElinize sağlık çok başarılı olmuş mesh tool ile mi yaptınız çoğunu?
fatoşcum ilk insan ilustrasyonu diince alkıma adem yada havva geldi (şaka tabiki) insan çizmek genel olarak kolay değil ki senin ılustrasyonada yeni başladığını düşünürsek ve onca saatlerini feda ettiğini emeğine sağlık çok güzel derim ama insan ılistrasyonuna dvm edeceksen ki bence et anatomik yapılanmadan inceleyerek yapman bence en doğrusu bu anlamda sitede kara kalem desen çalışmalarını yayınlayan arkadaşlardan feyz alabilirsin müsait zamanda bende bu anlamda bildiklerimi paylaşırım oran orantıyı oturttuğun zaman gerisi zaten oyun olacak senin için, kolay gelsin efem durmak yok yola dvm
Fatoş Hanım tüm çalışmalarınıza tek tek baktım gerçekten son gelinen nokta için sanırım şarap yudumluyorsunuzElinize sağlık çok başarılı olmuş mesh tool ile mi yaptınız çoğunu?
fatoşcum ilk insan ilustrasyonu diince alkıma adem yada havva geldi (şaka tabiki) insan çizmek genel olarak kolay değil ki senin ılustrasyonada yeni başladığını düşünürsek ve onca saatlerini feda ettiğini emeğine sağlık çok güzel derim ama insan ılistrasyonuna dvm edeceksen ki bence et anatomik yapılanmadan inceleyerek yapman bence en doğrusu bu anlamda sitede kara kalem desen çalışmalarını yayınlayan arkadaşlardan feyz alabilirsin müsait zamanda bende bu anlamda bildiklerimi paylaşırım oran orantıyı oturttuğun zaman gerisi zaten oyun olacak senin için, kolay gelsin efem durmak yok yola dvm
Canım teşekkür ederim insan ilustrasyonu çok uğraştırıcı ama bir o kadarda zevkli. Çizimlere mutlaka devam edicem.Şuan için fotoğraf üzerinden çiziyorum. İlerde bakarsın hayalimden çizerim :rofl:
Fatoş tekrar eline sağlık referans aldığın fotoğraftada koyuymuş ama damlalar üzerinde biraz daha detaylı çalışılıp üç boyutlu hissi daha çok verilmiş sanırım,çalışman başarılı ve referansla çok örtüşüyor tebrikler.