Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Denemelerim Fatoş KESKİN

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olmasına rağmen başarılı olmuş ablacım fakat göz bebeği kirpiğin üzerinde gibi duruyor emeğine sağlık...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk insan çalışması (homosapiens) çizimi değilde hamile bayan ilüstüren gerçekten hoş olmuş fatoş..Sabrıını ve yüz ve ellerde tutturduğun detayları, tonlamayı kutluyorum..
Homo sapiens çizimlerinin devamını dilerim:p

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için herkez saçta sıkıntı olduğunda hemfikir , bende dahil :giggle: Umarım ilerde daha güzel olur.

Ulaş beni bilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim sana :rofl:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık,arkadaşlar gerekli detayları vermiş zaten,zamanla daha iyi olur:) Tebrik ederim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine sağlık,arkadaşlar gerekli detayları vermiş zaten,zamanla daha iyi olur:) Tebrik ederim.

Teşekkürler yorumun için.

Son çalışmam.

kadeh305llustrasyon.jpg

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerinize sağlık su içersindeki kabarcıklardaki siyah renk biraz baskın görünüyor bunun haricinde çok benğendim:)Tebrikler.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerinize sağlık su içersindeki kabarcıklardaki siyah renk biraz baskın görünüyor bunun haricinde çok benğendim:)Tebrikler.

Aslında fotoğrafın orjinalinide eklemeliydim. Referans aldığım fotoğrafta öyleydi.Beğenmene sevindim teşekkürler.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Fatoş Hanım tüm çalışmalarınıza tek tek baktım gerçekten son gelinen nokta için sanırım şarap yudumluyorsunuz:)Elinize sağlık çok başarılı olmuş mesh tool ile mi yaptınız çoğunu?

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
fatoşcum ilk insan ilustrasyonu diince alkıma adem yada havva geldi :D:D (şaka tabiki) insan çizmek genel olarak kolay değil ki senin ılustrasyonada yeni başladığını düşünürsek ve onca saatlerini feda ettiğini emeğine sağlık çok güzel derim ama insan ılistrasyonuna dvm edeceksen ki bence et anatomik yapılanmadan inceleyerek yapman bence en doğrusu bu anlamda sitede kara kalem desen çalışmalarını yayınlayan arkadaşlardan feyz alabilirsin müsait zamanda bende bu anlamda bildiklerimi paylaşırım oran orantıyı oturttuğun zaman gerisi zaten oyun olacak senin için, kolay gelsin efem :) durmak yok yola dvm :D:D:D

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık fatoş güzel olmuş :) sadece bardağın içindeki kabarcıkların etrafına çektiğin kontur biraz daha açık olsaymış daha bir gerçekçi olucakmış.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş Hanım tüm çalışmalarınıza tek tek baktım gerçekten son gelinen nokta için sanırım şarap yudumluyorsunuz:)Elinize sağlık çok başarılı olmuş mesh tool ile mi yaptınız çoğunu?

Öncelikle teşekkür ederim.Ben çizimleri photoshopta yapıyorum. İlk önce peen tool ile dış hatları çizip, burn tool ve dodge tolla şekillendiriyorum.

fatoşcum ilk insan ilustrasyonu diince alkıma adem yada havva geldi :D:D (şaka tabiki) insan çizmek genel olarak kolay değil ki senin ılustrasyonada yeni başladığını düşünürsek ve onca saatlerini feda ettiğini emeğine sağlık çok güzel derim ama insan ılistrasyonuna dvm edeceksen ki bence et anatomik yapılanmadan inceleyerek yapman bence en doğrusu bu anlamda sitede kara kalem desen çalışmalarını yayınlayan arkadaşlardan feyz alabilirsin müsait zamanda bende bu anlamda bildiklerimi paylaşırım oran orantıyı oturttuğun zaman gerisi zaten oyun olacak senin için, kolay gelsin efem :) durmak yok yola dvm :D:D:D
Canım teşekkür ederim insan ilustrasyonu çok uğraştırıcı ama bir o kadarda zevkli. Çizimlere mutlaka devam edicem.Şuan için fotoğraf üzerinden çiziyorum.
İlerde bakarsın hayalimden çizerim :rofl:

Emeğine sağlık fatoş güzel olmuş :) sadece bardağın içindeki kabarcıkların etrafına çektiğin kontur biraz daha açık olsaymış daha bir gerçekçi olucakmış.

Filizcim teşekkür ederim yorumun için Ben referans fotoğrafın orjinalinide ekliyim dedim.Haklısın kontürler galiba biraz koyu oldu. :smile:
15623835.jpg

fesa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harikasınız tebrikler :)

keşke ders olarak da anlatsanız çok faydalı olurdu bilmeyenler için :angel:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazmak için referans fotonu bekliyordum. Fatoş ne yaptın sen ya:p Tebrik ederim

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
evet ablacım inanılmaz bir değişim ve gelişme var azmine hayran oldum emeğine sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑

Teşekkürler yukarda bahsetmiştim nasıl çizdiğimi.Beğendiğinize sevindim.:smile:

Yazmak için referans fotonu bekliyordum. Fatoş ne yaptın sen ya:p Tebrik ederim

Beğendin ha :p Teşekkür ederim :smile:

evet ablacım inanılmaz bir değişim ve gelişme var azmine hayran oldum emeğine sağlık

Canım benim teşekkür ederim :kiss1:

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel olmuş eline sağlık..:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu gelişimin önünde saygıyla eğilip destek veriyorum...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hep destek, tam destek...

https://www.grafikerler.net/ceviri-10-adimda-sarap-bardagi-yapimi-t43396.html

Bu ders size yardımcı olacaktır.
-
Fatoş abla; öncelikle azmin için tebrik ederim, daha iyileri de olacak inanıyorum.

Bardak çok güzel olmuş, sadece bardakdaki kabarcıklar üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor :)
En güzeli de hatanı görüp, bu yolda devam etmen ;)

Ellerine ve emeğine sağlık...kolay gelsin.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Fatoş tekrar eline sağlık :) referans aldığın fotoğraftada koyuymuş ama damlalar üzerinde biraz daha detaylı çalışılıp üç boyutlu hissi daha çok verilmiş sanırım,çalışman başarılı ve referansla çok örtüşüyor tebrikler.