Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı Denemelerim

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
1.ve2. çalışmalarında decupe hataları dikkatimi çekti.Crop yaparken cok keskın tutmuşsun...cosmopolitanı biraz daha toparlasan,backgroundu sade tutmak yerıne ışıltılı bir şehir vs gibi daha göze çalan bi fon kullansaydın daha başarılı olurdu.2.çalışmada gayet iyi.fakat 3. çalışma daha sade ve basit kaçmış.Elinize sağlık.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
1.ve2. çalışmalarında decupe hataları dikkatimi çekti.Crop yaparken cok keskın tutmuşsun...cosmopolitanı biraz daha toparlasan,backgroundu sade tutmak yerıne ışıltılı bir şehir vs gibi daha göze çalan bi fon kullansaydın daha başarılı olurdu.2.çalışmada gayet iyi.fakat 3. çalışma daha sade ve basit kaçmış.Elinize sağlık.

katıLıyorum...

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. baktim, 2. bakmak bile istemedim :)
bence fontlar yanlis.. decup hatalari.. renk secimi
calismak lazim

saygilarimla

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
daha çok çalışmalısın, hep diyorum yine diyorum, bayilere gidilsin, kapaklar incelensin.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çalışmayı beğendim ben:smile:

Ama daha ilk çalışmanız açılırken decupe hataları gözüme battı, renk seçimi de öyle.
Aynı renk hatası 3. çalışmada da yapılmış,arka fonda kullanılan renkle,alttaki yazı fontlarının rengi aynı olunca ve üstüne birde gölgeleme de kullanılınca çok boğulmuş sanki.

Emeğine sağlık

eyker

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aydınlatıcı yorum yapan (Sadece olmamış deyip işin içinden çıkmayan, eksikleri ve tavsiyelerini ileten kişi) herkese teşekkür ediyorum.

BuRaQ1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. resimde cok bariz bi decup sorunu görüyorum birde resim çok soluk olmuş yukarda arkadas da demiş arka planı sade tutmaktansa daha ışıltılı kullanılabilirdi

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. resımde yazılar okunmuyor.
emegine saglık

mcebi

🌱Yeni Üye🌱
tasarımdan çok kes yapıştır işine dönmüş herşeyi yapıştırmışsın sanki düzensiz bir biçimde dandik olmuş anlıyacağın

dikyumcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok acemi işi olmuş acemiysen anlarım, kes yapıstırmı yaptın yaa nedir bunlar...

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. çalışma hatalarla dolu, dekupe hatalı, renk seçimi, nesne yerleşimi, fontlar göze batıyor.

2. çalışma daha güzel fakat fondaki 2 resmin birleştiği alan görüntüyü bozuyor. Öndeki resim aşırı parlak arkadaki ise mat olduğu için ve dekupe den kaynaklanıyor olabilir.

3. çalışmada ise başlık üst kenara çok yakın olmuş ve diğer yazılardaki verdiğiniz gölge efekti kötü olmuş, onun dışında diğer ikisine göre daha sağlam bir dergi kapağı gibi duruyor.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
arakdaşım, sen yapacağın işi'n inceliklerini kendin göremiyorsan, her kafadan bir ses çıksa ne işine yarar... şu işlerle bu işin en bilgili öğretmenine gitsen yine sana benin söylediğimi söyleyecek...

resmen kafamız açılsın bigiler içine eklensin istiyorsunuz...

gidip bak, diğer dergileri incele... şu aşamada işlerin doğru bi tarafı yok ki hangi eksiğinden başlayalım