MsNEMIR arkadaşım tüm yorumlarını okuyorum daha deminden beri ve gerçekten eleştiri maahiyetinde hiç bir yorumunu göremedim. Tüm yorumlarının sonu ;
Yok yok siz bu çalışmayı silin baştan yapın diye bitiyor. Mesleğiniz bölümünde hiç biri yazıyor fakat yaptığınız eleştiriler (!) hiç bir mesleği olmayanın yapacağı eleştiriler değildir. İnsanları eleştirmek yapıcı olmak demektir ki siz de bu yok. Lütfen insanların çalışmalarını alay etmek için söz konusu yapmayın.
Çalışmaya gelince bir ATL mezunu olarak, şahsen kendi okul dergi tasarımlarımın ilk sayılarına benziyor.
Ana sayfada 1 büyük resim 3 büyük resim kullanın en fazla.
Çizdiğiniz şekle göre giden fotoğraf çerçeveleri görüyorum ve gerçekten estetiği alıp götürmüşler. Renk tonajları çok kötü olmasa da alternatif olarak 2-3 renk deneyebilirsiniz sanırım.
EML'ye gidebilecek renkler lacivert (uyguladığınız gibi), yeşil-siyah, kahverengi-turuncu tonlarındaki renkler hoş duruyorlar
yukarıdaki okulun adı bölümünü biraz daha küçük tutup derginin adını ön plana çıkartmak da iyi olabilir. Dergi adının fontunu değiştirebilirsiniz, sizin tercihiniz.
Kendi pencerem.
Kolay gelsin.