Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi kapağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam

Yeni yeni öğrenmeye başladığım illustrator de hazırlanmış bir dergi kapağı.

dergi_by_antinkuntinskywalker.jpg

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle eline sağlık ancak bu dergi kapağına pek benzememiş. Daha çok parti afişini andırdı bana. Clipartları biraz fazla kullanmışsın hatta neredeyse hepsi clipart olmuş. Bence bu sitede yapılmışları incele biraz. Daha iyilerini yapacağına eminim.

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu çalışmada hiç clipart kullanılmadı. Zaten ben hiçbir çalışmamda hazır obje türü şeyler kullanmam. O vektörlerin hepsini freehand ve illustrator de kendim çizdim.

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renkler ne kadar canlı olsada dergi ismi (sanırım bordo olan) çizimlerin arasında kaybolmuş durumda ve fontunu değiştirmelisin...Kızın saçları zaten kırmızı orada dıger kırmızı yuvarlakları koyman kızın görüntüsünü öldürmüş.Ve herşey çok fazla net ve ortada zemin çok boş kalmış.Biraz daha flu yaparsan o geçişleri dha iyi olur gibi görünüyor.Ve herşeyi sanki göstermek istiyormuşsun gib bi hava var gözüne sokar gibi...renklerde de biraz değişikliğe gidilirse daha iyi olabılır...Saygılar...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
en önemli şey olan derginin adı bu çalışmada en önemsiz gibi durmuş

parantez_murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence!!

başka ai. leden alıntı yaparak bir sayfa oluşturmaya çalışmak yeriine yeni birşeyler üretmeyi seçmelisin

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
Dergi kapağından ziyada afişe daha çok benzemiş

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslın da bu alıntı yapma yada hazır clipart kullanma gibi yorumları başka sitelerde de gördüm. Şahsen bunu övgü olarak kabul ediyorum.Bu yüzden de teşekkür ederim :)

Sitedeki diğer çalışmaları incelemeye gelince. Şahsen ben sitedekileri incelemesem de sitedekiler benim deviantart daki çalışmalarımı inceleseler daha iyi olur sanki.
*********** antinkuntinskywalker on Çünkü bu sitenin genelinin baya ilerisindeyim. Daha çok batıya yönelik çalışmalar yapmaya çalışıyorum.

Çalışmada abartılı bir kurgu izlemeye çalıştım. daha çok tasarım dergilerinin kapaklarını anımsatan ve görselliği tamamen vektörel objelerin oluşturduğu bir çalışma yapmak istedim.
Derginin o okunamayan ismi "shift" bu arada. Aslında okunabilirlik önemli ama bu logonun oraya çok yakıştığını düşünerek kullandım.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Aslın da bu alıntı yapma yada hazır clipart kullanma gibi yorumları başka sitelerde de gördüm. Şahsen bunu övgü olarak kabul ediyorum.Bu yüzden de teşekkür ederim :)

Sitedeki diğer çalışmaları incelemeye gelince. Şahsen ben sitedekileri incelemesem de sitedekiler benim deviantart daki çalışmalarımı inceleseler daha iyi olur sanki.
*********** antinkuntinskywalker on Çünkü bu sitenin genelinin baya ilerisindeyim. Daha çok batıya yönelik çalışmalar yapmaya çalışıyorum.

Çalışmada abartılı bir kurgu izlemeye çalıştım. daha çok tasarım dergilerinin kapaklarını anımsatan ve görselliği tamamen vektörel objelerin oluşturduğu bir çalışma yapmak istedim.
Derginin o okunamayan ismi "shift" bu arada. Aslında okunabilirlik önemli ama bu logonun oraya çok yakıştığını düşünerek kullandım.

Sitedeki çalışmaları incelemeden, kendinizi sitenindeki grafikerlerin baya ilerisinde nasıl görebiliyorsunuz? Ben sizin çalışmalarınızı inceledim ve burdaki arkadaşların bilgisiyle,tecrübesiyle kendinizi daha fazla geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bu batı kavramını ben oldum olası sevmedim, sevemiyeceğimde heralde:) Bence siz batıya yöneleceğinize doğuya yönelin, hayat gibi sanatta ordan doğar...
Çalışmanızdaki çizimler güzel yalnız renkler için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Benim gödüğüm dergi kapağından çok serbest bir illustrasyon çalışması...
Başarılar...

Son düzenleme:

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sitedeki çalışmaları tabiki inceledim. zaten incelemesem böyle bir yorum yapmazdım. Bu sitedeki arkadaşların çoğu grafiker bile değil sadece photoshop'un başına geçip grafikerlik yapmaya çalışan tipler.Bunlar logoları bile photoshopta yaparlar. Daha doğrusu fontlara efek verip logo yaptıklarını sanarlar. Site deki diğer çalışmaları inceleyin diyorlar, Sitedeki çalışmaların yüzde doksanını ben olsam burada yayımlamaya utanırdım.

Ayrıca, batı kavramı da beni ilgilendirir. Doğudan bişeyin doğduğu kesin ama o hayat değil.

parantez_murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akilli tv de reklamlar :) alıntı demek yerine esinlenme diyelim yada ne bileyim bilinç altında oluşmuş karakterler :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Benim Tarzım Değil Kendini Beğenmişliğide hiç hoş bulmam herkes kendisinin tasarımcısıdır keşfedilmekten öte keşfedilmeyi bekleyin eğer bu yoldaysanız.en baştaki amacınız bumuydu ınsanların tasarımlarım hakkındakı düşüncelerı ogrenıyım olumlu yorumlar olursa devam olmazsada bu yontemı denerım neyse olsun bakalım bi web sıtenızde vardır sizin onuda yayınlayın derım :D Saygılarımla...

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
derginin ismini daha okunur bir şekilde yazmalısın
ben derginin ismini çözemedim.
arka planıda gri tonlarında değilde daha farklı
bir renkten dene birde
atıyorum yeşil dene mesela

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sitedeki çalışmaları tabiki inceledim. zaten incelemesem böyle bir yorum yapmazdım. Bu sitedeki arkadaşların çoğu grafiker bile değil sadece photoshop'un başına geçip grafikerlik yapmaya çalışan tipler.Bunlar logoları bile photoshopta yaparlar. Daha doğrusu fontlara efek verip logo yaptıklarını sanarlar. Site deki diğer çalışmaları inceleyin diyorlar, Sitedeki çalışmaların yüzde doksanını ben olsam burada yayımlamaya utanırdım.

Ayrıca, batı kavramı da beni ilgilendirir. Doğudan bişeyin doğduğu kesin ama o hayat değil.

yazdıklarının çoğuna katılmakla birlikte özellikle batı ile doğu arasındaki farka yaptığın atıfa tamamen karşıyım batıda her şey olabilir medeniyetde sanatda
şuda buda ama doğuda olupda batıda olmayan şey insanlıktır
batı medeniyetinin insanlığa her alanda hizmeti vardır ama bu dünyayı kan gölüne çevirende batı medeniyetidir.
doğu tüm eksikllerine rağmen her dönemde batıya göre daha insancıl olmuştur

ugurkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.catworks.net
Çünkü bu sitenin genelinin baya ilerisindeyim. Daha çok batıya yönelik çalışmalar yapmaya çalışıyorum.

Öncelikle bu forumdaki arkadaşlarımızdan daha üstünsen(!) buraya bir daha çalışma yükleme burası bir portfolyo sitesi değil.

"Daha çok batıya yönelik çalışıyorum" ne demek? Her bölgenin kendiliğinden oluşmuş bir stili vardır ve batının stili diğerlerinden üstündür diye birşey yoktur. "Batıya yönelik çalışmak" (!) daha üstün olmak demekse, nerede kaldı Rus grafik tasarımcılar nerede Orta Doğudaki hat, minyatür, ebru vs.. sanatçıları?

Çalışmanla ilgili ise tek bir yorum yapmak istiyorum:

" Kadın Meta Değildir!.. "

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle bu forumdaki arkadaşlarımızdan daha üstünsen(!) buraya bir daha çalışma yükleme burası bir portfolyo sitesi değil.

"Daha çok batıya yönelik çalışıyorum" ne demek? Her bölgenin kendiliğinden oluşmuş bir stili vardır ve batının stili diğerlerinden üstündür diye birşey yoktur. "Batıya yönelik çalışmak" (!) daha üstün olmak demekse, nerede kaldı Rus grafik tasarımcılar nerede Orta Doğudaki hat, minyatür, ebru vs.. sanatçıları?

Çalışmanla ilgili ise tek bir yorum yapmak istiyorum:

" Kadın Meta Değildir!.. "

Kendini fazla doldurma uğur. Benden iyiyseniz bunu çalışmalarınla kanıtlaya bilirsin. Herhalde senin o berbat kahfe çalışmana yaptığım yoruma sinirlenip benim kendimi ilgilendirecek görüşlerime çatmaya kalkmışsın.

kadınla ilğili yorumun için önce meta kelimesinin anlamını öğrenmeni önerrim. Kadınlarla ilgili şuana kadar sitede hiç yorum yapmadım. Onlara mal gözüyle baktığımı nerden çıkardı, abe çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...