başka ai. leden alıntı yaparak bir sayfa oluşturmaya çalışmak yeriine yeni birşeyler üretmeyi seçmelisin
Aslın da bu alıntı yapma yada hazır clipart kullanma gibi yorumları başka sitelerde de gördüm. Şahsen bunu övgü olarak kabul ediyorum.Bu yüzden de teşekkür ederim
Sitedeki diğer çalışmaları incelemeye gelince. Şahsen ben sitedekileri incelemesem de sitedekiler benim deviantart daki çalışmalarımı inceleseler daha iyi olur sanki.
*********** antinkuntinskywalker on Çünkü bu sitenin genelinin baya ilerisindeyim. Daha çok batıya yönelik çalışmalar yapmaya çalışıyorum.
Çalışmada abartılı bir kurgu izlemeye çalıştım. daha çok tasarım dergilerinin kapaklarını anımsatan ve görselliği tamamen vektörel objelerin oluşturduğu bir çalışma yapmak istedim.
Derginin o okunamayan ismi "shift" bu arada. Aslında okunabilirlik önemli ama bu logonun oraya çok yakıştığını düşünerek kullandım.
Daireleri kendiniz mi çizdiniz?
Sitedeki çalışmaları tabiki inceledim. zaten incelemesem böyle bir yorum yapmazdım. Bu sitedeki arkadaşların çoğu grafiker bile değil sadece photoshop'un başına geçip grafikerlik yapmaya çalışan tipler.Bunlar logoları bile photoshopta yaparlar. Daha doğrusu fontlara efek verip logo yaptıklarını sanarlar. Site deki diğer çalışmaları inceleyin diyorlar, Sitedeki çalışmaların yüzde doksanını ben olsam burada yayımlamaya utanırdım.
Ayrıca, batı kavramı da beni ilgilendirir. Doğudan bişeyin doğduğu kesin ama o hayat değil.
Çünkü bu sitenin genelinin baya ilerisindeyim. Daha çok batıya yönelik çalışmalar yapmaya çalışıyorum.
Öncelikle bu forumdaki arkadaşlarımızdan daha üstünsen(!) buraya bir daha çalışma yükleme burası bir portfolyo sitesi değil.
"Daha çok batıya yönelik çalışıyorum" ne demek? Her bölgenin kendiliğinden oluşmuş bir stili vardır ve batının stili diğerlerinden üstündür diye birşey yoktur. "Batıya yönelik çalışmak" (!) daha üstün olmak demekse, nerede kaldı Rus grafik tasarımcılar nerede Orta Doğudaki hat, minyatür, ebru vs.. sanatçıları?
Çalışmanla ilgili ise tek bir yorum yapmak istiyorum:
" Kadın Meta Değildir!.. "