Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

butterflys

🌱Yeni Üye🌱
Canon imagePROGRAF iPF9400s /iPF9400

Merhaba,
sizce Canon imagePROGRAF iPF9400s /iPF9400 dijital baskı makineleri nasıldır.

emrahdemir

🌱Yeni Üye🌱
slm

s.a benim infinity yf-8160 ııı plus makinem var y motor arızası diyor ne yapmalıyım..

asistansz

🌱Yeni Üye🌱
infinity

infiniti 33vbx 128 zaar kafa makinem var kırmızı kafa kesiyor kafaları yeni aldım fakat sadece kırmızı kafada kesme sorunu var nedendi acaba

aysa28

🌱Yeni Üye🌱
eror

hepinize kolay gelsin diyerek 2. el almış olduğum CHAMELON INKJET PRINTER 320 BASKI MAKİNASINI ALDIĞIM GÜNDEN BUYANA CALIŞTIRAMIYORUM EROR VERİYO veri hatasıyla karşılaşıyorum Sonra duruyo zaten en fazla 100 cm baskı yapabildim servis getirdim hata geçer dedi bırakıp gitti makinayı yardımcı olur sanız çok sevinirim teşekkürler

aysa28

🌱Yeni Üye🌱
eror

hepinize kolay gelsin diyerek 2. el almış olduğum CHAMELON INKJET PRINTER 320 BASKI MAKİNASINI ALDIĞIM GÜNDEN BUYANA CALIŞTIRAMIYORUM EROR VERİYO veri hatasıyla karşılaşıyorum Sonra duruyo zaten en fazla 100 cm baskı yapabildim servis getirdim hata geçer dedi bırakıp gitti makinayı yardımcı olur sanız çok sevinirim teşekkürler

redbluen

🌱Yeni Üye🌱
mrb atamec mantıop programında 180x360 resulasyon yüklemek istyorum daha önce bu programla brkaçkez uğraştım ama ayrıntısına pek grmemştm bu konuda bana yardımcı olursan mutlu olurum

maximums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
wit color 3.2m baskı makinamız var
küçük baskılarda pek belli olmuyor ama büyük baskılarda kalibrasyon hatası oluyor. yazılar puslu oluyor. işlerin yanlarına bar attığımda pasları 1-1,5cm sağ ve sola kaydırıyor üstüste atmıyor. nasıl düzeltebilirm. kalibrasyon ayarlarında 16.1-16.9 arasında değerler deniyorum ama değişen pek bişey oluyor. belirli aralıklarla tekrar yapmaya başlıyor.
yardımcı olursanız çok sevinirim.

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net
küçük baskılarda pek belli olmuyor ama büyük baskılarda kalibrasyon hatası oluyor. yazılar puslu oluyor. işlerin yanlarına bar attığımda pasları 1-1,5cm sağ ve sola kaydırıyor üstüste atmıyor. nasıl düzeltebilirm. kalibrasyon ayarlarında 16.1-16.9 arasında değerler deniyorum ama değişen pek bişey oluyor. belirli aralıklarla tekrar yapmaya başlıyor.

Wit colour Marka Makinanız Türkiyedeki İstanbul Reklamın Distribütörlük Hatası Yüzünden Bayiliği El değiştirildi.Bu sebepten Bir Çok Kullanıcı Mağdur durumda.Makina Almadan Önce Firmaları iyi Araştırın Derim.

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net

sorununuza gelince ince raster film'i etil alkolle pamukla temizleyin düzelir makina.

ahmetuzun063

🌱Yeni Üye🌱
teknik servis hizmetlerindeki güvence

mrb arkadaşlar kısa süre önce dijital baskı makinamda kafa taşıyıcı bilyaları dağıldı bende makinayı aldığım firma olan istanbul reklam'dan teknik servis istedim 24 saat dolmadan istanbul'dan şanlıurfa'ya teknik servis desteği geldi bence bu mükemmel bir olay çünkü ortalama 36 saat içerisinde baskı makinamın kafa taşıyıcısı, genel bakımı yapılmış ve baskı yapabilir konuma geldi çok memnunum teşekkürler istanbul reklam

ahmetuzun063

🌱Yeni Üye🌱
güvence

mrb arkadaşlar ben istanbul reklam firmasından summa ploter, partner CNC router & konica baskı makinası aldım öncelikler istanbul reklamdan aldığım ürünlerden & teknik servislerinden + yedek parça stoklarından memnunun kişi duyduğunu değil yaşadığını anlatır saygılar....

ahmetuzun063

🌱Yeni Üye🌱
makina & teknik servis güvencesi

mrb. arkadaşlar istanbul reklam'dan aldığım summa ploter, Cnc router & konika baskı makinası, teknik servis, yedek parça stoklarından kısaca vermiş oldukları hizmetten memnunum öyle arkadaşlarım var ki x firmadan makina alıpda karşılarında muhattap olacak birilerini bile ulamazken istanbul reklam'da a'dan z'ye kime ulaşmak istersen ulaşabiliyorsun. "Kişi duyduklarını değil yaşadıklarını paylaşır"

ahmetuzun063

🌱Yeni Üye🌱
mrb. arkadaşlar istanbul reklam'dan aldığım summa ploter, Cnc router & konika baskı makinası, teknik servis, yedek parça stoklarından kısaca vermiş oldukları hizmetten memnunum öyle arkadaşlarım var ki x firmadan makina alıpda karşılarında muhattap olacak birilerini bile ulamazken istanbul reklam'da a'dan z'ye kime ulaşmak istersen ulaşabiliyorsun. "Kişi duyduklarını değil yaşadıklarını paylaşır"

maximums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Wit colour Marka Makinanız Türkiyedeki İstanbul Reklamın Distribütörlük Hatası Yüzünden Bayiliği El değiştirildi.Bu sebepten Bir Çok Kullanıcı Mağdur durumda.Makina Almadan Önce Firmaları iyi Araştırın Derim.

hocam makina 5 yıllık falan. asıl baskıcı askere gidince bana kaldı baskılar.
söylediğiniz filmi de sildim ama büyük baskılarda bariz belli olan kalibrasyon hataları var. düzelme olmadı, başka nelerden olabilir acaba? motorla ilgili yada voltaj ayarları ile ilgili değildir dimi?

kampus

🌱Yeni Üye🌱
ghongzheng print star 250 cm lik makinamız var çalişmıyor satmak istiyorum
yardımcı olurmusunuz 0507 742 99 21

ustamay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar Challenger 3,20 lik makinayı açtığımda uyarı sesi veriyor kafayı hareket ettiriyorum fakat boya gelmiyor kafalardan devamlı ötüyor nedendir izmirde teknik destek verebilecek bir arkadaşım varmı

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Usta,sen kendi sorunun cevabını kendin vermişin.Boya gelmiyor.
Boya neden gelmez bi araştır.