Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

rüyam reklam

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhaba; benimde 150 lik baskı makinem var xaar 126 kafda ancak sorun devamlı tanka boya yok diyor ama boya deposu dolu neden olabilir bu kafalardan boya cekerken hava geliyor.yardımcı olursanız sevinirim

zazafati

🌱Yeni Üye🌱
kolay gelsin rolant sp540 bas kes var elimizde 1 aydır bozuldu bi türlü düzelmiyor
sorun test print yaptıgımızda ilk kafa siyah zemin ton atıyor bu neden kaynaklanıyor ne yapmalıyız

erkan01

🌱Yeni Üye🌱
merhaba seiko spt 510 makine var , 2 aydır kafa temizliği yapılmadan yatıyor, sizce bu kafalar tıkanmış mıdır? tıkanmışsa açmak için bir çözüm yolu var mıdır veya spt 510 kafa fiyatları ne civardadır bilgi verebilir misiniz ?

ozgurcereklam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ..sizinle iletişime geçebilmek isteriz..ozgurcereklam@gmail.com

ankara1982

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.anadoludijitalreklam.com
atamec selam kardeşim bende 320 spectra makine var photoprınt kullanıyordum ama makinenin pc si çöktü ve program silindi cdsinide çalışan elemanım kaybetmiş istanbuldan adı lazım degil bir servisi aradım makinenın cd si çinden geliyor dedi benden 1000 tl istedi bende inanmadım makineyi aldıgım firma şuanda faal degil cd yok makinede yatıyor koca makine bir cd yok diye yatıyo nasıl sorunu halledecegiz sen teknik servislik yaparsan bana sevinirim
şimdiden teşekkürler

bysmallfinger

🌱Yeni Üye🌱
merhaba . bende graptec jx1130 makinası var fakat elimde herhangi bir sürücü driver ı yok bana ucretsiz bir program yada orjinal sürücüleri konusunda yardımcı olurmusunuz?

bysmallfinger

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhaba; benimde 150 lik baskı makinem var xaar 126 kafda ancak sorun devamlı tanka boya yok diyor ama boya deposu dolu neden olabilir bu kafalardan boya cekerken hava geliyor.yardımcı olursanız sevinirim

tank pompa motoru arızalanmış olabilirmi?butun tanklardamı aynı sorun var?

KieRoN

🌱Yeni Üye🌱
GHONGZHENG 3,5m 128 xaar kafa makinem var.. Anakartında problem var nerde nasıl tamır ettırebiliriz acabaa?

vejdi_21

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler kaç gündür arıyorum ama bulamadım infiniti yf-6150ii baskı makinesinin driver ı lazım yardımcı olabilirmisiniz acaba çok acil...

grafix3

🌱Yeni Üye🌱
Atamac slm nasilsin daha once nerdecalisiyordun

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
atamec selam kardeşim bende 320 spectra makine var photoprınt kullanıyordum ama makinenin pc si çöktü ve program silindi cdsinide çalışan elemanım kaybetmiş istanbuldan adı lazım degil bir servisi aradım makinenın cd si çinden geliyor dedi benden 1000 tl istedi bende inanmadım makineyi aldıgım firma şuanda faal degil cd yok makinede yatıyor koca makine bir cd yok diye yatıyo nasıl sorunu halledecegiz sen teknik servislik yaparsan bana sevinirim
şimdiden teşekkürler

marka model yazarsan bakarız elimdeki programlardan uyan olabilir.

ByMsT

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar Kullanmış Olduğum SEIKO Spt510 35PL Makine Ara Ara Sarı Kafa Boya Kesmektedir Sizce Bu Ortam Isısındanmı Voltajlardanmı Yoksa Pompa ve ya Hortumda Hava Yapmasımıdır?

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar Kullanmış Olduğum SEIKO Spt510 35PL Makine Ara Ara Sarı Kafa Boya Kesmektedir Sizce Bu Ortam Isısındanmı Voltajlardanmı Yoksa Pompa ve ya Hortumda Hava Yapmasımıdır?

Bendede aynı durumun tam tersi var. Sarı boya atıyor fazla fazla.. Henüz bir çözüm bulamadım ama inanıyorumki kendim çözeceğim bu sorunu.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bendede aynı durumun tam tersi var. Sarı boya atıyor fazla fazla.. Henüz bir çözüm bulamadım ama inanıyorumki kendim çözeceğim bu sorunu.
Kafanın boyayı fazla atması ortam ısının yüksek olmasından kaynaklanabilir...

graficom

🌱Yeni Üye🌱
q-jeü33 kalibrasyon ayarı

merhaba, qjet 33 marka bi makinem var, acaba kafa kalibrasyon ayarı nasıl yapılır, yardımcı olur musunuz, teşekkürler

emrahdemir

🌱Yeni Üye🌱
bende infiniti yf 8160 III plus var aldığımdan beri verimli kullanamadım devamlı kafa kesme sorunu yaşıyorum sarı kafa devamlı aynı acaba hava yapmış olabilirmi yaptıysa nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler...

kanopik kavanoz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.eskimisir.net
konica

merhabalar acil yardıma ihtiyacım var.
bende konica minolta dış mekan baskı makinası var 320 lik.
kafalara solvent basarken boya hortumlarına hortumlara hava kaçtı. şu an y, c ve k renklerinin ufak tanklarında boya mevcut değil. kafalara boya bastığım zaman pompalar çalışıyor fakat hortumlardan boya gel-e-miyor. çözümü ne olabilir? bu arada boya basmaya çalışırken kafalardan hava çıktı. bu kafalarda probleme yol açmaz değil mi?

emekci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar infiniti yf 8160 makina var error 14 hatası veriyodu şuan ekran ışıgı yanıyor ama yazı gelmiyor sizce ne yapmalıyım

emekci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makinayla pc arasındaki usb kablosundan aynı sorun benm makinamda da olmuştu.