Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hkn3535

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

infiniti yf6150 makinam var zaar 126 kafa baskı yapmak için bugün makinamızı açtığımızda herşey normal açıldı, boya verdik biraz sorun yok, fakat test almak istediğimizde en ufak nokta bile basmadı 4 renkte de kimse yok, işi gönderdiğimizde de sonuç alamadık makine basıyor gibi yapıyor herşey normal ama baskı almıyor malesef, bu konuda acele yardımlarınızı bekliyorum

berberoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım bende didimdeyim bendede var infiniti 150 lik.sizle nasıl irtibata geçebilirim

sercenk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
LYRIC PG-3212 baskı makinalarının kafa voltaj ayarları

bu konuda yardımcı ola bilirmisiniz?

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
makinanızın tam marka modelını yazın bakayım varsa programın ıcınde yardımcı olmaya calısayım .

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
makinada sigorta atmış değişmesi lazım anakart uzerınde ya da kafa kartının uzerınde grı bır kutu var içinde cam sıgorta var değiştriin düzelir.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
fazla atması damlatma dedıgımız olay kafa adaptoru ve kablosunu baska bır kafanın kş şle değiştirip deneyin.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
kullandıgınız program içinden yapılır eger makınanız programlanabılır makına ıse kontrol panelindeki setup kısmından yapabılırısnız

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
hiç açılıp temizlenmediyese evet tıkanma ihtimali yüksek bu gibi durumlarda solvent ile temizleyerek hava almayacak şekilde saklanması daha munasip olur su an itibarı ile 6 seıko kafası 2500$ * 6 = 15000$ + bunun yanında hortum pompa filtre gibi ihtiyaçlarıda olabılır .yenı makına almanızı tavsıye ederım

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
depo boş ise pompadan dolu olduguna emınsenız müşürden yapabilir ama hortumdan cekınce hava gelıyor dıyorsunuz orta tank bos olmalı o dolduysa bosaltın ayrıca hortumlarınızda da yarılma olmus olabılır kontrol etmelısınız

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
boyanıza bakın dibinde kurum varsa boyadan kaynaklanabılır boyalarınızı kesinlikle betona temas edecek sekılde stoklamayınız. bozulmasına musade etmıs olursunuz

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
atamec bi sorum olacaktı ya. malzemeyi ileri ve geri sarmada makina kilitleniyordu. yandaki kasnak ile sensörü söktük temizledik. tekrar taktık smdik sensör ile aradaki ince seffaf seridin ayarını yapamıyoruz. fakat sensörü parmakla tutunca çalışıyor yardım lütfen..

karşısında ayna olması lazım ona bakacak sekılde ayarlama yaparsanız işlem tamamdır.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
iyide suan sensör ile uğrasıyoruz. hani ayarı tutsa olucak ama cözemedik. kaskağı temizledik filan. poarmakla tuttuğumuzda ileri geri sarma yapıyor. bıraktığımızda sarma yapamıyo makina..

karşısında ayna olması lazım ona bakacak sekılde ayarlama yaparsanız işlem tamamdır.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Cok tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirde....kafanın dumper sonra boyanın son gecis noktasi olan cok ince zar görevi ince tel orgüsü var üzerinde eger bu tel orgunun tortu bırıkmısse sıcak solventte 25 26 max 1 saat arayla beklet dumber cıkar yaparken tortu var ise bu sekılde ısı cozmuz olursun yok egerki cozulmedi ise bu sonic titreşimli 100 200 liraya satılan hem ısıtıcılı hemde ıste (ultrasonic dalga)yayan muhabetı yapan aletial koy icine ac dalgası 15 dak calıssın bu akıskanlık duzelıcek normale gelıcek yanlız bellı bı zaman sonra tekrarlıcak cok denedım ınce orgulu tel zarın(mıkroskopla bakınca goruluyor kafayı sokup dagıtmak gerekıyor) yapısı bozuldugunda sisme yapıyor boyayı asagı atesleme odacıklarına gonderemıyor.ben evde sole bı sey denedım oldu zar deldım 3 noktadan akıskanlık olayı duzeldı yanlız egerkı boyada en ufak bı pıslık gelırse hortumlarda olan tortu vs cok sakata getırebılır ateşleme odasına gırerse bu ugrastırır.senıde kandırırsam yazarsın buraya
bilgi :kafayı 2 kısım arızası var 1.eletronık arızalar ıste kafalardan ıp gıbı boya akar teste gonderırsın kesık kesık cıkar bu 1 kısıma gırer
2 kısım senınkı gıbı akıskanlıgı bozulur kafanın dumber de sıkıntı olur nozzel tıkanma olur

Arkadaşım burada birbirimize yardımcı oluyoruz parayla iş yapmıyoruz. Çok zor durumda buradan halledemeyeceğimiz konularda iletişime geçiyoruz. üstelik yaparım ederim diyerek milleti kandırmanın bir anlamı yok. Bu tarz msjları lütfen tekrarlama. Teşekkürler

kımseden para ıstemedık parayı gonder bılgı verırım demedık yazdıklarına dıkkat etmesı gereken sensın bos vaktım oldukca sıkıntılı olanlara ozelden ırtıbat kuruyoruz tel de vs sorununu cozemedıgımızde kımse olmadı.cat cat boya degıstır, toprak cek olmadı makına kasasını degıstırde demıyoruz yedek parca(anakart kafa kart, kafa vs) satmam(boya motoru dur tanktır saymıyorm zaten ılk yardım cantasında olması gerekenler) boya satmam makına satmam.servısı verır gecerım kımı kandırdıysam yazsın beklıyorum forumda olsun bıre bır servıs verdıklerımızde servıs den sonra hay senın dıyen cıkmadı.kandırmak kelmesı falan hos degıl ve terbıyesızcedr ozur dılemenı beklıyorum

bazı yazdıkların kendınle çelişiyor. ben özür dilerim seni yanlış anladıysam eğer sorun olmaz dediğin gibi yardımlaşıyoruz burda lakin yazdıgın bu mesajda aynı nıtelikte dumper temızlıgını anlatmıssın sence bu gereklımı? bence degıl zaten 10$ ila 50$ arasında piyasadaki fiyatı eğer ki durmadan tıkanıyorsa ben o makına yerıne yenı boya ararım ıcınde pislik olmaya mesela. Mantıklı şeyler söylediğin sürece dediğin gibi pazarlamacılık yapmıyoruz burda her zman yardımını tabıkı beklerım herkez ıcın aynısı gecerli basınızdan geçmiş bir olayla karsılasan bır arkadasa yardımcı olun tabı ama degısmesı gereken parca varsa da degısmeli !

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
atamec -->

şimdi olayı şöyle özetliyeyim açık açık. Makinayı ikinci el aldık. sarı kafada accıık bir sorun vardı. ÖZAK MAKİNA dan servisi geldi kurulumu yaptı... Ama sadece makinanın kullanımını gösterdi o kadar.

Hatta güzelde baskı aldık. Son 1 haftadır sarı kafa iyice mürekkep kesmeye başladı. Solvent geçirirken sorun yok. Fakat ardından mürekkepe geçince direk kesiyor ve sadece saniye de 1 damla akacak şekilde geliyor...

2 gündür de kırmızı mürekkep 5 cm den sonra önce 1 cm dağıtıyor sonraiyice kesiliyor. Belki açılır diye biraz daha baskıya devam ediyoruz fakatr gelmiyor. Kafa temizlemede mürekkep pompalayınca akıyor sorun yok. Sadece baskı esnasında kesiyor.

Kafa sıcaklıklarını denedim değişmedi. Pas ayarıyla oynadım yine değişmedi. kafaların kartlarını birbirleriyle deeğiştirdim. Sonuç :

mavileri kırmızıya takdım kırmızıları da maviye. Sadece mavi ve sarı aldım.

Sarı ile kırmızı denedim sadece kırmızı aldım.

Teknik servisten birini arıyoruz makinamız garantili sadece hortumlara clips ( kelepçe ) atın diyor. Sizce ne yapmalıyım.

Tüketici haklarına mı gitmeliyim.. İşlerim birikti... İşin içinde çıkamadık gitti.

getfile.php

Saygılar... Sinop....Erol Reklam...

arkada tank sistemin varsa içlerine yarı boya yarı solvent koyup kafalara yolla yani boyanı incelt tekrar dene sıkıntı varmı yokmu burdan hemen yazarsan devamını tarıf edebılırım

xharem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xaar baskı duruyor print task error cancel

arkadaşlar makine normal basarken bazen işin başında , bazen hiç bazende makineye ilk yolladıgım anda baskıyı kesip bilgisayar ekranında print task error cancel hatası veriyor kısaca baglantıyı kesiyor! usb yi değiştirim , sorun düzelmedi , bazene hiç hata yapmıyor ama son zamanlarda sıklıkla yapmaya başladı , bilgisayarda olabilirmi? yada siz ne düşünüyorsunuz ? atamec bu arada bi telefonu nu aç be kardeşim :)

butterflys

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
sizce Canon imagePROGRAF iPF9400s /iPF9400 dijital baskı makinesi nasıldır.