iyi günler myjet 128 plus makinam var suan bir anda ısıtıcısı bozuldu run tusuna basdığımız zaman mesela 3 bölümdeyse tekrar 1 bölüme geliyor ve ısıtıcı calısmıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi çalısmalar
resim
Rezinstans arizali olabilir onda basit bi metod uygulanmistir herhangi bir elektrikci ve elektronikciye gosteriniz. Sorunu cozecektir
Roland Versacamm RS 640
kullanilmis makina alacagim
birisinden buldum daha 400m2 baski yaptigini söyledi
bu maiknesi alirken nelere dikkat etmem gerekiyor
Mak zaten kisa bir sure once turkiye pazarina girdi. Dikkat etmeniz gereken 400m2 baski sonrasi bakimlarinin dikkatli yapilip yapilmadigi ve garanti kapsaminda olup olmadigidir. Saticiya aklında olan tüm sorulari sor sana net cevap vermesini bekle. Nozzle test ve hizli pas baskiyi mutlaka gör
all-win 512 42pl 320cm lik baskı makinası kullanıyorum. son 3 aydır baskı ebatlarında uzunlamasına 2-3cm kısalmalar oluyor. maintop ile rip yapıyorum ve all-win printer manager ile baskıyı gönderiyorum. step ayarlarken max(keskin mod) seçeneği aktif iken stepi ayarlıyorum sonra max işaretli iken(yumuşak mod) baskıyı gönderiyorum ve baskı ebatı kısalıyor,keskin mod gönderdiğimde de kısalıyor. bir türlü yapamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
not : 1 yıl kadar önce kafa kartı arıza vermişti. garanti kapsamında kafa kartı geldi ama orjinal üzerindekinden farklıydı. bunu belirtmek isterim. 5 metre uzunluğunda baskı attığımda 3. metrede kafa kesmeye başladığında işi pause yapıp kafayı silip attığımda daha çok kesme yapıyor. makinayı kapatıp açmadıkça sildiğimi algılayamıyor. böyle değişik bi makina işte...
Kullandiklari kafa kartinin versiyonu uygun olmayip senin verdigin degerleri kaydetmiyor olabilir. Ayrica maintop eksik dosya sorunu olabilir. Baska bir pcde kirulum yaparak denemeni tavsiye ederim. Kisalma veya uzama step ayari ile alakali ama bunu yaptigim halde diyorsan o zmn baska pc ile bir dene
Roland VS-640 makinam var baskes
beyaz renk uzun süredir cikrilip karistirilmadigi icin
kurumus gibi görünüyor
test baski yaptigim da beyaz basmiyor
geri kalan renkerde sorun yok
beyaz rengi acmanin yolu varmi yoksa kafanin degismesimi gerekiyor
Kafada tabi ki beyaz varsa sorunda her zman olacaktir. Simdi oncelik damperlari degistirmelisiniz. Hortumlari temizlemelisiniz ve tabi en son kafayida. Bunlarin bazilari kullanici bazilarida servis işidir. Garantisi varsa ulaşın yoksa destek almaniz gerekmekte