atamec
🌟Usta Tasarımcı🌟
damperlar devamlı çıkıyorsa alt contaları sorunludur. değiştirmeniz geremektedir.
inkbank.net üzerinden irtibat kurabilirsiniz
damperlar devamlı çıkıyorsa alt contaları sorunludur. değiştirmeniz geremektedir.
cevabınız için teşekkürler sorun cap başlıklarındanmış tersine çevirdik düzeldi fakat şöyle bir sıkıntı var bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
""riplemede maintop kullanıyorduk fakat program silindi tekrar yüklemek zorunda kaldık şimdide renkleri negatif gibi veriyor sanırım renk profillerinden nasıl temin edip yükleyebilirim?""
sp 540 makinam var 4 ana rekte baskı yapınca (kırmızı - laci - sarı - siyah) renker güzel çıkıyor (çiziksiz) ara renk kullanınca mesela turkuaz - acık mavi gibi... baskı üzerinde çizikler oluşuyor.
sebebi nedir acaba ?
merhabalar, bizde seiko makine var 2. el aldık.
baskı yapacağım anda durdu. ileri ve geri gidiyor fakat sağa ve sola gitmiyor. şimdide makinede error 2.7. yazıyor altında ve uyarı sesi geliyor. ne yapmalıyım böyle bir sorun gördünüz mü hiç
s.a. bende ortalama olarak 6 ay rutubetli ortamda hiç çalıştırılmadan beklemiş hp designjet 2500cp bir makine var. makine açıldıktan sonra kafa tarama yapamadan hata veriyor. hata kodu 080001. bu makinenin bakıma ihtiyacı olduğunu biliyorum fakat bu hata kodu ne anlama geliyor. ve izmirde bu makinye yerinde bakabilecek bir özel servis numarası verebilirmisiniz.
iyi günler myjet 128 plus makinam var suan bir anda ısıtıcısı bozuldu run tusuna basdığımız zaman mesela 3 bölümdeyse tekrar 1 bölüme geliyor ve ısıtıcı calısmıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi çalısmalar resim
Roland Versacamm RS 640
kullanilmis makina alacagim
birisinden buldum daha 400m2 baski yaptigini söyledi
bu maiknesi alirken nelere dikkat etmem gerekiyor
all-win 512 42pl 320cm lik baskı makinası kullanıyorum. son 3 aydır baskı ebatlarında uzunlamasına 2-3cm kısalmalar oluyor. maintop ile rip yapıyorum ve all-win printer manager ile baskıyı gönderiyorum. step ayarlarken max(keskin mod) seçeneği aktif iken stepi ayarlıyorum sonra max işaretli iken(yumuşak mod) baskıyı gönderiyorum ve baskı ebatı kısalıyor,keskin mod gönderdiğimde de kısalıyor. bir türlü yapamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
not : 1 yıl kadar önce kafa kartı arıza vermişti. garanti kapsamında kafa kartı geldi ama orjinal üzerindekinden farklıydı. bunu belirtmek isterim. 5 metre uzunluğunda baskı attığımda 3. metrede kafa kesmeye başladığında işi pause yapıp kafayı silip attığımda daha çok kesme yapıyor. makinayı kapatıp açmadıkça sildiğimi algılayamıyor. böyle değişik bi makina işte...
Roland VS-640 makinam var baskes
beyaz renk uzun süredir cikrilip karistirilmadigi icin
kurumus gibi görünüyor
test baski yaptigim da beyaz basmiyor
geri kalan renkerde sorun yok
beyaz rengi acmanin yolu varmi yoksa kafanin degismesimi gerekiyor
Solvent UV baskı makinesi kullanan varmı aranızda dijital baskı kalitesi oldukça yüksek olduğu söyleniyor hem iç mekan hemde dış mekanda kullanılabilir bir dijital baskı makinesi olduğunu duydum kullanan arkadaşlar biraz bilgilendirirse memnun olurum. veya teknik servisini siz veriyormusunuz. ?
Mimaki JV33-160 makina genişik bir metre akadar cok temiz baskı yapiyor ama 1 m dan fazla basmaya calışınce ikişer tane cizgi cikiyor iki yerde,cozemiyorum
Sorun nerede?:|
Roland VS-640 makinam var
boyalarin 3 tanesi yeinden cikmiyor zorladim yine cikmixor bir yere takiliyor ve cikmiyor
acil degistirmem gerekiyor ama degistiremiyorum
nasil cikarabilirim bir yolu varmi