Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
az önce gezi fotograflarımı biriktirdiğim siteye bakarken
Motorsiklet tutkunu oldugumdan Ankaraya asker arkadaşımızı ziyarete gidiyoruz ben kankam abim ve kankamın abisi..
saat gecenin 4:30 aylardan sanırım temmuz ama gece ve otoban dolayısı ile bolu yakınalrında yolun ortasındayız bizimkiler gece okadar soguk olacagını hesap etmediğinden yazlık kıyafetler ("ince tsort yada mont" ) tarzında kıyafetler giymişler

üşüdük diye gitmek istemediler durup ateş yakacaklarmış.. otobanın kenarına çektik motorsikletleri..
1 km ilerde dinlenme tesisi var gidelim diyorum abim bir adım daha atmam ben üşüdüm diyor
motyorsikletten biraz benzin çekti bir kaç şey topladı
ve ateş yakmaya çalıştılar ... sonra nemi oldu .?
:):):
dejavuu :)

çünkü
1 geçen araçların rüzgarından ateş söndü
2 odun yada çalı toplayan abim beni dinlemedi ve bütün benzinimizi ateş için kullandı :) en yakın benzinlik 20 km ilerdeymiş
3 1 km ötemizde dinlenme tesisi vardı sıcacık
4 halen çalıçırpı toplayan abim ne buls ii soguktan donmuş bir serçe ölmüş hayvancık
onu elinde serçeyle gördüğümde karnım agrımıştı gülmekten :)

ve 1 km kadar motorsikletleri ilttikten sonra baya ısınmışlardı dinlenme tesisinde sabahladık :):)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Akşam eve giderken kulaklık kulağımda radyo dinliyorum.

Dj kardeşimiz, bir pop şarkıcısının, şarkı yazabilmek için geçici aşklar yaşadığını itiraf ettiğini söylüyordu.

Telefondaki bir bayan dinleyiciye sordu:

- Siz böyle bir amaç için aşk yaşanılan kişi olmak ister miydiniz? Bir açıdan kendinizi kullanılmış hissetmez miydiniz?

Bayan şöyle dedi:
Valla basit bir şarkı olsun istemem, amaaaaa iyi bir şarkı olursa....

Güldüm işte :tongueout:

Son düzenleme:

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
en son neye güldüğümü hatorlamıyorum desem inanırmısınız :D

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
kulaklık kulağında radyo dinliyorum dedinde aklıma geldi...

geçen gün arkadaşla şişliden taksime doğru yürüyoruz... arkadaşta, bende ambalajsal manada öyle albenisi olan tipler değiliz... hani böyle yolda yürürken yüzüne bile bakma zahmeti gösterilmeyenlerdeniz... neyse bahse mevzu olan canım arkadaşım telefonuna kulaklık takmış müzik filan dinliyor... arada bi bana bişeler söylüyor ama nedense bütün söylemlerini çok yüksek sesle belirtiyor... bir oldu, iki oldu en son edemedim şununla biraz kafa bulim dedim... bu yine bişe dedi, ben duymuyormuş gibi el kol hareketi yapıyorum böyle ne diyorsun gibi... bu biraz daha bağırarak söledi... yine anlamamış gibi yaptım duyulmuyor gibi hareket ediyorum bu artık öyle bi bağırmaya başladı ki bütün şişli bizi dinliyor... neyseki söyledikleri arasında küfür veya argo yoktu bi nevi rezil olmaktan kurtulduk... derken;
biraz ilerde ara sokaktan çıkan 3 tane birbirinden güzel ve çekici bayan (o arkadaş ve benim için bütün bayanlar potansiyel olarak birbirinden güzel ve çekicidir) yanımızda yürümeye başladı... bende arkadaşımda böyle birden kasım kasım kasılarak yürümeye başladık tabi... tam işte havaya girmişiz arkadaş orda bombayı patlattı... zorrrtt diye bi ses geldi biraz uzun sürdü tabi bu zorrtt olayı... gaz bıraktı yani... tabi kulağında kulaklık olduğu için sessiz çıktı sandı galiba garibim... kızlar tabi haliyle duydu... gülmeye başladılar yanımızdan geçiyorlar güle güle bi yandanda garibim arkadaşıma bakıyorlar tabi... neyse arkadaş kulaklıkları çıkardı ve bana "serkan kızları gördünmü oğlum resmen kesiyorlar lan beni, pas veriyorlar, gidelim mi peşlerinden"... ben tabi gülmemek için alt dudağımı ısırdıkça ısırıyorum... dedim "boş ver abi büyüklük sende kalsın ne gideceeez arkalarından, bize kızmı yok?"... dedi "nasıl yani"... dedim "sen beni dinle boşver, başkasına takılırız"... tabi bu arada kafamı arkadaşın olduğu tarafın tam ters istikametine çevirip kıkır kıkır gülüyorum... yan tarafa bakim derken ağacın tekine çarpmak üzereyken arkadaş kolumdan tuttu ve çekti beni "olum sevdalımısın len önüne baksana, ne halt var o tarafta banada göster bende bakim"... velhasıl arkadaşa hala o kızların o na niye baktığını söylemedim... en azından kendine olan güvenini kaybetmesin.... eyy kulaklık takıp müzik dinleyen halkım... azami dikkat...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Dün işteyim, annemi bir arayayım, dedim.
Aradım.

Annem: kızım ben buzdolabını temizlemek için fişi çektim ama burada bir makine birden diiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diye bağırmaya başladı. :surprised:
Daha sonra dit dit dit dit dit dit diye bağırdı. (Ben bu efektleri annemin canlı söylemesi sırasında, kahkahalarla gülmeye başlamıştım tabi :lol: ) :rofl::rofl::rofl:
Sonra da sustu :sadsmile: dedi. Sesi şaşkın ve korkmuş.
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Meğersem annem, benim bilgisayarın ups'inin fişinin de bağlı olduğu ana prizi komple çekmiş ve annem yarım saat dit dit sesleriyle evde şaşkın şaşkın bakınmış. (Yazık yaaa....)

Teknoloji bu anne sen merak etme birşey olmaz dedim:kiss1:

big_turk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusu olarak çalışmaktayım, yeni başlayan bir elemanımıza windows xp kurmasını söyledim dışarı çıkmam lazımdı yaklaşık 3 saat sonra gelicektim geldiğimde bitmiş olmasını istedim ve geldiğimde yarıya bile gelmemiş olduğunu gördüm sebep şuydu;

CD den önyükleme için bir tuşa basın ...

her sorduğunda basıyormuş bir tuşa sürekli kısır bir döngü... :D

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aradım.

Annem: kızım ben buzdolabını temizlemek için fişi çektim ama burada bir makine birden diiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diye bağırmaya başladı. :surprised:
Daha sonra dit dit dit dit dit dit diye bağırdı. (Ben bu efektleri annemin canlı söylemesi sırasında, kahkahalarla gülmeye başlamıştım tabi :lol: ) :rofl::rofl::rofl:

Meğersem annem, benim bilgisayarın ups'inin fişinin de bağlı olduğu ana prizi komple çekmiş ve annem yarım saat dit dit sesleriyle evde şaşkın şaşkın bakınmış. (Yazık yaaa....)

heehehe en son bu yazıya güldüm :D:D:D:D

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aradım.

sen bunu anlatınca benimde annem aklıma geldi :D bikere alışverişe çıktık erk kardeşime kot pantolon bakıyoruz adam bir kot çıkardı buruş buruş... sonra annem: bu ne ayy ne kadar çok giymişler çok buruşmuş demezmi :D
anne diyorum bu moda giyilip çıkartıldığı için buruşuk değil tarz meselesi yani dedim ama o hala aynı niye bu kadar buruşmuş diyor sonra olayı anladı :D ne biçim moda tarz bu böyle ayyy giyilir mi bu :D

işte yine buna güldüm az önce hala da gülüyorum :D:D:p gülmekten kopmuştum gün ya:D

Graphness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dün Ekran kartım yandı ona güldüğümü hatırlıyrum(saçmalamışım)

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öğle yemeğine giderken arkadaşım birinin taklit yaparken kaldırımdan düştüğüne güldüm ya :D

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
grafikerler.net kullanıcılarının yapmış olduğu baskı hatalarına güldüm :D:D

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
alt komşumun msnde yapdıgı bedualara çok güldüm

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Annemin odamın kapısına yapıştırdığı clipart a gülmüştüm.:D

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abim arkadaşına "geyik sever misin" demek yerine "geyik misin" demesine güldüm ya :D

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya en son gulmedım ama son zamanlarda cok guldum bu olaya.cevizlibag a.ö.y.dan kabataş a gelıyorum tramvayla.onumde ıkı arap var konusuyolar.bırısı ayakta dıgerı oturuyo bende hemen onlerınde oturuyorum.oturan arabın yanında bı tan gobek ve bıyıklı bı turk oturuyo.cok abartı deıl ama turk oldugu bellı bı yerde gobekten bıyıktan.araplar konusuyo aralarında.işte tramvayda eminönü anonsu yapılıyo araplar diyo emıiğnönüğ.baya konusuyolar.konusmalarının arada stanbuül geciyo.en sonunda turk gırıyo araya.dialog full kesım budur
arab:-elharak humaradealega STANBUÜL.
türk:-this not STANBUÜL.THİS İS İSTEANBÜL.
arab:-yes yes Stanbuül..
kımse tepkı gostermedı ama tutamadım kendımı guldum bayaa bı.:)tuhaf tuhaf bakanlar fılan oldu..sonra da indim:D

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
şirketin kuruluşundan beri bir günde en kısa sürede çalışan oldum rekor kırıyorum buna güldüm normal mesai 8 17 ben 11.30- 16.55 arası çalıştım :D başka rekorlarımda var millet ne tembelmişin diyor en memnun oldukları eleman da benim anlamadım bu işi:D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
şirketin kuruluşundan beri bir günde en kısa sürede çalışan oldum rekor kırıyorum buna güldüm normal mesai 8 17 ben 11.30- 16.55 arası çalıştım :D başka rekorlarımda var millet ne tembelmişin diyor en memnun oldukları eleman da benim anlamadım bu işi:D
bunu biliyoruz başka alıştık artık:D