eydartgrafik
🌱Yeni Üye🌱
anadolu üniversitesi, adalar, porsuk çayı, sevgilim, kömürde sandviç )
anadolu üniversitesi, adalar, porsuk çayı, sevgilim, kömürde sandviç )
osmangazi üniversitesinin bir fakültesi desek daha doğru olur çok yakında otogarın karşısındada deniz keyfi yaşanmaya başlayacak fotoğraflarını çektiğim zaman sitede yayınlarım
osmangazi üniversitesinin bir fakültesi desek daha doğru olur çok yakında otogarın karşısındada deniz keyfi yaşanmaya başlayacak fotoğraflarını çektiğim zaman sitede yayınlarım
:rofl::rofl:Eskişehire iş için gelmiştim şirketimizin merkezi oradaydı ve biz akşam olsunda dışarı çıkıp orayı tanımak için çok sabırsızlanıyorduk bol bol gezdik, etrafta üniversite öğrencileri cıvıl cıvıl bir şehir ,her gittiğimde soğuk zamana denk gelmişti sanırım bembeyaz bir örtüsü vardı çok güzeldi
Çalıştığımız içinde akşam gezme fırsatımız oluyordu ,tabi şirketimizin müdürü yanımızda olduğundan fazla dolaşamıyorduk sorumluluk onlarda olmasından :smile:bir keresinde hotele gelince dedik uyumuştur müdürümüz kızlar hadi alışverişe gidelim lobiye indik baktık bizim müdür orda kahve içiyor şeyyyy uyku tutmadıda bir kahve içelim dedik odaya gidince çok gülmüştük :rofl: tabi kahve içmek için giyilen kıyafet makyaj cabası:rofl:
Askerlik geliyo benim aklıma hem rahmetli babamın askerliğini yaptığı, hemde benim askerliği tecil ettirmek için açık öğretimine kayıtlı olduğum üniversitenin bulunduğu şehir.Bunlar dışında pek alakam yok Eskişehir'le.
Yunus Emre ilk ogretim okulunda okudugum zamanlar onlugumun zil calinca gec kalma telasiyla cebime koydugum simit'i ertesi gun buyuk bir istahla kemire kemire yedigim gunler. Simdi o simitin tadini hicbirsey vermiyor. Cok guzel gunlerdi. Gecen sene gittim bu sene gidemeyecegim
:rofl::rofl:
Eskieşehiri gezme fırsatınız olmamış ama, inşallah bir gün tekrar Eskişehire gelirseniz, biz gezdiririz.
Genelde üniversiteleriyle anımsanır Eskişehir...
inşallah denizcim o kadar uğraşıdan eliboş döndükten sonra iyi olur :rofl:
Ben teşekkür ederim, öyledir genelde ilk anımsattı şey "öğrenci şehri" olmasıdır.Öğrenci şehri olduğunu biliyorum
Fakat bu kadar güzel bir yerleşim merkezi olduğunu bilmiyordum... Fotolar için tşkler Deniz
canım ellerıne saglık ne guzelmıs memleketınız ınsallah kısa zamanda gelecegım...
bızede bu guzel yerlerı tanıttıgınız ıcın cok sagol canım...