Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eskişehir Size ne anımsatıyor?

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
canım benım hepsıde muthıs cok sagol canım .......

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bu başlığı görünce aklıma ilk blueden geldi:Deskişehir'e hiç gitmedim ama görmeyi istediğim yerler arasında:D

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Aklıma Eskişehir Askeri Hastanesi geliyor
Bir de Donas (her gidişimizde mutlaka oraya uğrarız)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
canım benım hepsıde muthıs cok sagol canım .......

Beğenmenize sevindim, teşekkürler...:angel:

bu başlığı görünce aklıma ilk blueden geldi:Deskişehir'e hiç gitmedim ama görmeyi istediğim yerler arasında:D

Teşekkür ederim...:angel:
Sizide bekleriz Eskişehir' e...:)

Aklıma Eskişehir Askeri Hastanesi geliyor
Bir de Donas (her gidişimizde mutlaka oraya uğrarız)

Evet Donas, hem tadıyla hem pratik ve uygunluğu ile Eskişehir' e gelenlerin uğradıgı, Eskişehirli severlerinde çıkmadıgı bir yer...
Fotoğraflarınıda ekleyelim ki anımsamayanlarda anımsasın... :wink:

Teşekkürler düşünceleriniz için.

Eskişehir Hava Hastanesi

Donas:

turhan1299

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:rofl::rofl:
Eskieşehiri gezme fırsatınız olmamış ama, inşallah bir gün tekrar Eskişehire gelirseniz, biz gezdiririz. :)

Genelde üniversiteleriyle anımsanır Eskişehir...

İnsanın okul yıllarını bu şehirde geçirmesi güzel...İnşallah tekrar bu şehire gelme fırsatınız olur.

Teşekkürler yorumlarınız için...

Hollandadayim, ha deyince gidemiyorum maalesef. Ya rica etsem, bos vaktiniz olursa hani, Yunusemre ilk okulu, Alaaddin cay bahcesi ve karsisindaki dukkanlarin fotolarini yuklermisiniz??? Tam Alaaddin cay bahcesinin karsisinda kirtasiye dukkanimiz vardi. Cok ozledim cokkk.... (Yukledikten sonra pm cekerseniz bakarim). Simdiden tesekkurler.. Birde lokma kebabi yiyin benim icin veya papagan cigborekcisinden 1,5 porsiyon yada tatlidilden kofte ve partneri sira :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hollandadayim, ha deyince gidemiyorum maalesef. Ya rica etsem, bos vaktiniz olursa hani, Yunusemre ilk okulu, Alaaddin cay bahcesi ve karsisindaki dukkanlarin fotolarini yuklermisiniz??? Tam Alaaddin cay bahcesinin karsisinda kirtasiye dukkanimiz vardi. Cok ozledim cokkk.... (Yukledikten sonra pm cekerseniz bakarim). Simdiden tesekkurler.. Birde lokma kebabi yiyin benim icin veya papagan cigborekcisinden 1,5 porsiyon yada tatlidilden kofte ve partneri sira :)

Alaaddin cafe(çay bahçesi)

Yunusemre ilkokulu nun Fotoğraflarını bulamadım, makinem şu an alimde değil, yoksa çekip eklerdim.

Lokma kebababını daha önce denemedim ama deniyecegim :)

Evet papağan çig börekçisinin çiğ börekleri gerçekten ünlü ve lezzetide güzel..

Papagan çiğ börek:

Teşekkürler, düşünceleriniz için.

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
eskişehir ;
bende öğrencilik günlerinin güzelleğini arkadaşlarımı akşama kadar dünya umrumda olmaksızın olur olmaz şeylere güldüğümüzü ne leri hatırlatmıyor ki kelimelere dökülmez duygula.
Bende bıraktığı etkisi ise eskişehir denildiğinde parlayan gözlerimi ve çok güzel anılarımı ahh ahh deştiniz yaralarımı :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eskişehir ;
bende öğrencilik günlerinin güzelleğini arkadaşlarımı akşama kadar dünya umrumda olmaksızın olur olmaz şeylere güldüğümüzü ne leri hatırlatmıyor ki kelimelere dökülmez duygula.
Bende bıraktığı etkisi ise eskişehir denildiğinde parlayan gözlerimi ve çok güzel anılarımı ahh ahh deştiniz yaralarımı :D

Forumda ne kadarda çok ESKİŞEHİR' de okumuş veya öğrenciliğinin bir dönemini geçirmiş, üyemiz varmış... :smile:
Eskişehir bir kaçış, bir tüme varış memleketi, güzelliğiyle, yaşattıgı duygularla...Bazen kelimelere dökülemiyecek kadar, yalın ve kocaman anımsamalar...
Yaranızı deştim sanırım :), ama olsun anılarınızı amınsamış oldunuz...:angel:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
eskişehir güzelim porsuğun donupda öğrencilerin üstünde gezdiğini hatırlatır çoğu kimseye

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eskişehir güzelim porsuğun donupda öğrencilerin üstünde gezdiğini hatırlatır çoğu kimseye

Haklısınız Mustafa Bey, iklimi ılıman olsada porsuğun dondugunu görmek bizi şaşırtmıyor, üstünde öğrencilerin gezindigi porsuk...Herkese o manzaralı anımsatır...

Teşekkür ederim.

turhan1299

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya, cok ama cok tesekkur ederim. Ne kadarda degismis benim memleketim :). Eskiden cocuklugumuzda hatirlarim Alaaddin caybahcesinin oradaki camiide bir koca yilan gelir arada bir su icermis cesmeden diye korkardik tek basimiza oraya gitmeye. Birde arkada (odunpazarina dogru) bir balli ballicimiz vardi. Cocukken en buyuk odulumuz balli balliydi ya. Ne guzel pembe, sari kagitlara dolayip verirdi bize. Ya ne gunlerdi beee. Cok ama cok tesekkur ederim size.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya, cok ama cok tesekkur ederim. Ne kadarda degismis benim memleketim :). Eskiden cocuklugumuzda hatirlarim Alaaddin caybahcesinin oradaki camiide bir koca yilan gelir arada bir su icermis cesmeden diye korkardik tek basimiza oraya gitmeye. Birde arkada (odunpazarina dogru) bir balli ballicimiz vardi. Cocukken en buyuk odulumuz balli balliydi ya. Ne guzel pembe, sari kagitlara dolayip verirdi bize. Ya ne gunlerdi beee. Cok ama cok tesekkur ederim size.

Rica ederim, o güzel günlere gitmenize ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana, teşekkürler :)

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eskişehir insanı aşık eder kendine her köşesiyle ayrı bi büyüler.sabahı akşamı her vakti ayrı bi güzeldir.ben eskişehiri hep özgürlüğümün şehri olarak görürüm niyese...ayrica bizimle paylaştığın çok hoş kareler için tşklr blueden

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eskişehir insanı aşık eder kendine her köşesiyle ayrı bi büyüler.sabahı akşamı her vakti ayrı bi güzeldir.ben eskişehiri hep özgürlüğümün şehri olarak görürüm niyese...ayrica bizimle paylaştığın çok hoş kareler için tşklr blueden

"özgürlüğümün şehri olarak görürüm niyese"
Her köşesi özgürlük kokar, sanırım ondan... :)

Ben teşekkür ederim bu güzel düşünceler için.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
öss yetenek sınavı ve geçen seneki staj zamnlrımı yaşadığım onca güzel şeyliri anımsatıyor.....

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Doktorlar cd., adalar, visnelik, koruklu 32 ile yenikent, titanik, ambar... cok oldu be...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Doktorlar cd., adalar, visnelik, koruklu 32 ile yenikent, titanik, ambar... cok oldu be...

O kadar çok anımsanacak ve anımsanan şey var ki, inanın bunlar az bile :)

Bu güzel anımsamalar için teşekkürler ;)

allergy

🌱Yeni Üye🌱
daha çooooooooooo..ookk çizim yapmam gerektiğini anımsıyorum :(:sweating:

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
eskişehir deyince ihaneti anımsatıyor malesef güzel şey anımsatmasını isterdim ama üzgünüm....:(