Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eskişehir Size ne anımsatıyor?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
daha çooooooooooo..ookk çizim yapmam gerektiğini anımsıyorum :(:sweating:

Buda farklı bir anımsama tabi...:)

eskişehir deyince ihaneti anımsatıyor malesef güzel şey anımsatmasını isterdim ama üzgünüm....:(

İlla güzel şeyler anımsatıcak diye birşey yok :), ama sanırım ESKİŞEHİR değilde o şehirde yaşadıklarınız(yani yaşadıgınız olaylar) bu anımsamaya sebeb oluyor.

Teşekkürler.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Eskişehir deyince aklıma sadece 'öğrenci şehri' yakıştırması geliyor:)

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eskişehir yaşlanmamayı hatırlatıyor :D ee oylamalar ne oldu eskişehir kollarına almicakmı beni :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eskişehir yaşlanmamayı hatırlatıyor :D ee oylamalar ne oldu eskişehir kollarına almicakmı beni :)

Hmm...çok değişik bir yaklaşım ve anımsama :rofl:

Neden yaşlanmayı hatırlatıyor peki, Eskişehir seni çoktan aldı kollarına, ilk geldigin gün hem de, seninde ona onun sana verdigin değeri vermeni bekliyor, fiilen büyük belki ama sıcaklığıyla misafirlerine açtıgı kocaman kapıları vardır:...:wink: ki sen artık misafir değilsin, 2.şehrin oldu değil mi adem'? :emo1:

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hmm...çok değişik bir yaklaşım ve anımsama :rofl:

Neden yaşlanmayı hatırlatıyor peki, Eskişehir seni çoktan aldı kollarına, ilk geldigin gün hem de, seninde ona onun sana verdigin değeri vermeni bekliyor, fiilen büyük belki ama sıcaklığıyla misafirlerine açtıgı kocaman kapıları vardır:...:wink: ki sen artık misafir değilsin, 2.şehrin oldu değil mi adem'? :emo1:

Tabikide eskişehir benim için 2. bir şehirdir :), yaşlanmayı değil yaşlanMAMAyı hatırlatıyor :) Nedense sürekli genç insanlar görmek ve her yerin adı gibi eski olmaması temiz ve bakımlı olması bence herkezin genç ve dinamik olduğunu hatırlattırıyor :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabikide eskişehir benim için 2. bir şehirdir :), yaşlanmayı değil yaşlanMAMAyı hatırlatıyor :) Nedense sürekli genç insanlar görmek ve her yerin adı gibi eski olmaması temiz ve bakımlı olması bence herkezin genç ve dinamik olduğunu hatırlattırıyor :)

Tam tahmin ettigim gibi, bu güzel düşünceler için teşekkürler adem.
Evet ESKİŞEHİR' in ESKİ adı nerden geliyor onuda belirteyim:)
Aslında düşünüldügü gibi eski bir şehir değidlir, bu isimde:

Burası zamanında bir Frigya şehriymiş ve kurucusu da Eretrialı Doryleos imiş. Zaten Dorylaion da "Doryleos'un şehri" anlamına geliyor.

1176'da Selçukluların eline geçen şehir uzun bir süre terk edilmiştir ve harabeye dönmüştür. İşte bu harabeler sebebiyle buraya "Eskişehir" adı verildiği rivayet edilmektedir.

tabys

🌱Yeni Üye🌱
aslında öyle çok şey hatırlatıyor ki ama en çokda güzel günlerimi hatırlatıyor... :)))

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
amcamı ve halamı ikiside eskişehirde yaşıyor :)

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
eskişehir deyince aklıma cuma günü gittiğimiz eskişehir gezisi aklıma geliyor bir ara kaybolmuştuk nasıl becerdiysek artık :p

pudrasekeri

🌱Yeni Üye🌱
eskişehir anadolu üniversitesini anlatıyo ahh ahhhh hayalimdeki üniversite

microcip

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimlere bakılırsa sanki paris? ben bursadayım böyle yerle yok şehrimde:)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
kışın soğuktan donulası havasında kar altında bembeyaz örtüde üşüyerek eve gitmeyi ve sobanın karşısında ısınmayı hatırlatıyor :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eskişehir deyince aklıma cuma günü gittiğimiz eskişehir gezisi aklıma geliyor bir ara kaybolmuştuk nasıl becerdiysek artık :p

:smile:

eskişehir anadolu üniversitesini anlatıyo ahh ahhhh hayalimdeki üniversite

İnşallah kazanırsınız :)Hatırlatma değil, bir gün anımsama olur sizin için...

resimlere bakılırsa sanki paris? ben bursadayım böyle yerle yok şehrimde:)

Ölyedir :) Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz
kışın soğuktan donulası havasında kar altında bembeyaz örtüde üşüyerek eve gitmeyi ve sobanın karşısında ısınmayı hatırlatıyor :)

Hmm...ne kadar güzel :)

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
blueeden çok doğru söylemişssin Eskişehirli olmak başlığıyla.
Eskişehir bana da onları hatırlatıyor,ilk olarak da porsuk,tramway,AVMler,Taşköprü,Gar,Lületaşı,Çiğbörek,Odunpazarı Evleri,Tekneler.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
blueeden çok doğru söylemişssin Eskişehirli olmak başlığıyla.
Eskişehir bana da onları hatırlatıyor,ilk olarak da porsuk,tramway,AVMler,Taşköprü,Gar,Lületaşı,Çiğbörek,Odunpazarı Evleri,Tekneler.

Blueeden değilim ben :utann::devil:
Blueden' im :p

Teşekkürler katkınız için :)