Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eskişehir Size ne anımsatıyor?

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eskişehir...

Tepebaşını , şirintepeyi , uluönderi , aşıklar parkını :) ( bizim tabirimizle arka parktı ) anadolu üniversitesinin gizlice içeri girip futbol oynadığımız çim sahasını ,adaları , arı sinemasını , çiğ böreğini , esnaf sarayını , oksijen yolunu , tren garını , titanik 4 internet cafesi , tango ve arkabahçe cafeleri ( hala duruyorlarmı bilmiyorum ) aklıma gelenler bunlar şimdilik tabi bu saydıklarım 1992 - 2001 yılları arasında kalanlar...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Tepebaşını , şirintepeyi , uluönderi , aşıklar parkını :) ( bizim tabirimizle arka parktı ) anadolu üniversitesinin gizlice içeri girip futbol oynadığımız çim sahasını ,adaları , arı sinemasını , çiğ böreğini , esnaf sarayını , oksijen yolunu , tren garını , titanik 4 internet cafesi , tango ve arkabahçe cafeleri ( hala duruyorlarmı bilmiyorum ) aklıma gelenler bunlar şimdilik tabi bu saydıklarım 1992 - 2001 yılları arasında kalanlar...

hepsi hala duruyor katalizör merak etme gözümüz gibi bakıyoruz

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elimde bir fotoğraf yok. Bir şiirim de yok ama Eskişehir de pek çok anım var.
Eskişehir en güzel öğrenci şehri. Canım arkadaşım Nazan'ın şehri. Soğuk ayazına rağmen sıcak insanların şehri. Son yıllarda gidemedim ama en kısa zamanda gitmeyi planladığım şehir. Hamamyolu, Esnaf Sarayı şu an aklıma geliveren güzel şehir Eskişehir...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bekleriz

Elimde bir fotoğraf yok. Bir şiirim de yok ama Eskişehir de pek çok anım var.
Eskişehir en güzel öğrenci şehri. Canım arkadaşım Nazan'ın şehri. Soğuk ayazına rağmen sıcak insanların şehri. Son yıllarda gidemedim ama en kısa zamanda gitmeyi planladığım şehir. Hamamyolu, Esnaf Sarayı şu an aklıma geliveren güzel şehir Eskişehir...

hızlı trende var atla trene 80 dakika sonra buradasın

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bekliyoruz hepinizi

Oooo o zaman süper :) Önümüzde ki yıl orda yaşamayı düşünüyorum bakalım olursa. O zaman bende bakmaya devam ederim sizin gibi..
güzeldir eskişehir herşeyiyle
Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda.

gudik, guffy yi anımsatıyor. :D

2 den 3 ü anımsatıyor :)
:devil: yapma ya:)
o arkadaşlınıhatırlatıyor

teşekkürler arkadaşlar berglakin hariç hepinizi bekliyoruz :rofl:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
En merak ettiğim şehir öğrencilerin yoğun olduğunu biliyorum eskişehir bana orada bi tasarım merkezi açsam ne kadar iş yapabilirim sorusunu aklıma getiriyor
istanbul cağaloğlu sıktı artık bu kadar yani

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
işini güzel yaparsan

En merak ettiğim şehir öğrencilerin yoğun olduğunu biliyorum eskişehir bana orada bi tasarım merkezi açsam ne kadar iş yapabilirim sorusunu aklıma getiriyor
istanbul cağaloğlu sıktı artık bu kadar yani

olur devamlı gelişen bir şehir gelirsen bekleriz herkese kapımız açık:)

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
Burağı anımsatıyor bana :D daha neler neler anımastıyorda söylemiyim şimdi :D :D

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
gezmeye gelecek durumum yok malesef

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Küçükken; Ankara ' ya yaptığımız tren yolculuklarında; uğrayıp bir kaç dakika beklediğimiz; küçük evleri olan hep kar örtülü içimi üşüten; ama turuncu-sarı sokak lambaları ile karlar altında muhteşem görünen şehrimiz...
(Demekki hep kışın gitmişiz :giggle: )

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bayağı birşeyler

Küçükken; Ankara ' ya yaptığımız tren yolculuklarında; uğrayıp bir kaç dakika beklediğimiz; küçük evleri olan hep kar örtülü içimi üşüten; ama turuncu-sarı sokak lambaları ile karlar altında muhteşem görünen şehrimiz...
(Demekki hep kışın gitmişiz :giggle: )

Yamaç paraşütü. :D

gezmeye gelecek durumum yok malesef

Burağı anımsatıyor bana :D daha neler neler anımastıyorda söylemiyim şimdi :D :D

hatırlatıyor yani turuncu sarı sokak lambaları bura yamaç paraşütü söyleme zaten bencede:)

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
yamaç paraşütü ne ya ? Eskişehirde nerde yapılıyor ?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
yamaç paraşütü ne ya ? Eskişehirde nerde yapılıyor ?

Eskişehir'in 36 Km batısında İnönü ilçesine 1 km uzaklıkta İstanbul-Kütahya yolu üzerinde olan bu merkez, 10 Temmuz 1936'da hizmete açıldı.

Tamamı tabii çimle kaplı, 800 x 1200 metre genişliğe sahip olan bu mekanda hafif uçakların iniş-kalkışına ve sportif amaçlı her türlü uçuş atlayış eğitimlerine uygundur.
Tesis içerisinde UÇUŞ KULESİ, İDARE BİNASI, BAKIM VE EĞİTİM TESİSLERİ ve YATAKHANELER bulunur. Her yıl 01 Mayıs -30 Eylül tarihleri arasında açıktır. Yaz aylarında ,

- PARAŞÜT,
- PLANÖR,
- YELKENKANAT,
- YAMAÇPARAŞÜTÜ,
- MİKROLAYT ve
- BALON

kursları bu merkezde verilir.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eskişehir'in 36 Km batısında İnönü ilçesine 1 km uzaklıkta İstanbul-Kütahya yolu üzerinde olan bu merkez, 10 Temmuz 1936'da hizmete açıldı.

Tamamı tabii çimle kaplı, 800 x 1200 metre genişliğe sahip olan bu mekanda hafif uçakların iniş-kalkışına ve sportif amaçlı her türlü uçuş atlayış eğitimlerine uygundur.
Tesis içerisinde UÇUŞ KULESİ, İDARE BİNASI, BAKIM VE EĞİTİM TESİSLERİ ve YATAKHANELER bulunur. Her yıl 01 Mayıs -30 Eylül tarihleri arasında açıktır. Yaz aylarında ,

- PARAŞÜT,
- PLANÖR,
- YELKENKANAT,
- YAMAÇPARAŞÜTÜ,
- MİKROLAYT ve
- BALON

kursları bu merkezde verilir.

Hiç bilmiyordum ya çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.