Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eskişehir Size ne anımsatıyor?

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
O zaman Eskişehir bluedensiz kalacak desene..Biter benim gözümde es es :D
Gerçi gezmeye gidiyorsundur,kolay değil yaşadığın şehri terk etmek..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman Eskişehir bluedensiz kalacak desene..Biter benim gözümde es es :D
Gerçi gezmeye gidiyorsundur,kolay değil yaşadığın şehri terk etmek..

:p
Eskişehiri değişmem hiç birşey için :) Blueden Eskişehirsiz olmaz ama, Eskişehir Blueden'siz olur ;)
Bakalım; zaman ne gösterir bilemeyiz ...

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eskişehir;

Bir Bozüyük'lü olarak Eskişehir'i anlatmak çok zor geldi şimdi bana. Ama şöyle diyebilirimki her Bozüyüklü Eskişehiri çok iyi bilir. Neredeyse her hafta sonu Eskişehir'deyim Arkadaşlarımla. Çok güzel ve yaşanası bir şehir. Bozüyük'e yakın olduğu içinde hiç zorluk olmuyo 30-40 dk'lık yol. EskişehirSpor'un da Süper lig'e yükselmesinden sonra artık lig maçlarına da gider olduk. Ve canı gönülden EskişehirSpor'u destekliyorum. Önümüzdeki senede üniversiteye gelicem Eskişehire aksilik olmazsa. Eskişehirde okumak ve hayatımı orda sürdürmek isterim.. Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eskişehir;

Bir Bozüyük'lü olarak Eskişehir'i anlatmak çok zor geldi şimdi bana. Ama şöyle diyebilirimki her Bozüyüklü Eskişehiri çok iyi bilir. Neredeyse her hafta sonu Eskişehir'deyim Arkadaşlarımla. Çok güzel ve yaşanası bir şehir. Bozüyük'e yakın olduğu içinde hiç zorluk olmuyo 30-40 dk'lık yol. EskişehirSpor'un da Süper lig'e yükselmesinden sonra artık lig maçlarına da gider olduk. Ve canı gönülden EskişehirSpor'u destekliyorum. Önümüzdeki senede üniversiteye gelicem Eskişehire aksilik olmazsa. Eskişehirde okumak ve hayatımı orda sürdürmek isterim.. Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.

Ne güzel...:) Ben teşekkür ederim size :)

ezg_gft

🌱Yeni Üye🌱
doğduğum büyüdüğüm bir kafamın attığında neresi olursa gidebileceğim sevdiklerim dostalarım! öncesinde kıymetini bilmediğim şehrim! olsun sonunda anladım okulumu ve kariyerimi bitereyim alır kollarna tekrar eskişehirim seninle büyümeye sonsua dek varım!! çok güzel bir konuya değinmişsiniz! bütün yazılanları okudumda gelmeseler bile sevmişler bizim şehrimiz çok kolay kucak açar ama zor bırakır gelmeyenlere gelip görmeleri tavsiye ederim!

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
doğduğum büyüdüğüm bir kafamın attığında neresi olursa gidebileceğim sevdiklerim dostalarım! öncesinde kıymetini bilmediğim şehrim! olsun sonunda anladım okulumu ve kariyerimi bitereyim alır kollarna tekrar eskişehirim seninle büyümeye sonsua dek varım!! çok güzel bir konuya değinmişsiniz! bütün yazılanları okudumda gelmeseler bile sevmişler bizim şehrimiz çok kolay kucak açar ama zor bırakır gelmeyenlere gelip görmeleri tavsiye ederim!

:):) Ne kadar içten bir yorum olmuş, ben teşekkür ederim :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Eskişehir'e hiç gitmedim bilmiyorum. Ama artık Eskişehir dendiğinde blueden (Deniz'im) aklıma geliyor :kiss1:

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Deniz birazdan Kutahyaya gidicem ordan da bi Eskisehir yapicam kulaklarını cınlatırım :)

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
= ) Ins bi gün .Ama geldigimde Kelem Dolması bunu isterim digerlerini istemiyorum yormiyim seni:p. Bu arada OSS ne zaman aciklanacak senin ?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
= ) Ins bi gün .Ama geldigimde Kelem Dolması bunu isterim digerlerini istemiyorum yormiyim seni:p. Bu arada OSS ne zaman aciklanacak senin ?

Yok ben öyle şeyler yapamam :D :p
10 temmuza kadar, ama konunun yeri burası değil :)

nokta45

🌱Yeni Üye🌱
grafikerlerin ait olmadığı bir şekil aklıma geliyor.. çok iş az para öğrenci kenti olumsuzlukları, 100 sayfalık dergi tasarımına aylık 300 tl yada en fazla 500 tl gibi komik rakam.. hatırlamak istemiyorum :)

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
aaahhh Eskişehir aahh.... Niye İzmir'e bu kadar uzaksın Eskişehir..

Eskişehir bana bir buçuk aydır sevgilimi hatırlatıyo :inlove: Fakat işin kötüsü sadece bi kere gittim. Çünkü Eskişehire gitmek için bi bahanem yok :( Eskişehirde biriyle tanışabilirsem bi bahanem olucak ama kimseyi tanımıyorum orda..
Ayrı kalmak gerçekten zormuş, bana bunu hatırlatıyo şimdilik Eskişehir.
Bu konu için de ayrıca teşekkür ediyorum umarım yardımcı olan olur... :)

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eskisehir denilince PİNO'nun hamburgerini soylemeden gecmek olmaz.. Hic bir yerde ayni tadi yakalayamadigim Ve dunya da MC donald's in tek is yapamadigi bir yer diyebilirim.)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
eskişehir gelenin bırakıp gidemediği şehir

emekli olayım hemen bu şehirden gideceğim deyipte gidemedikleri 2 sene sonra yolda görüpde hani gidiyordun abi diye sorup verdikleri cevap: suyundamı var ne var bırakıp gidemedim gittim bir ay sonra geri geldim dediği şehir
dsc0143pq.jpg

dsc1264b.jpg

dsc1306.jpg

dsc1331.jpg

dsc1341.jpg

dsc1357.jpg

47954476.jpg

dsc0019c.jpg

dsc0034i.jpg

dsc0035am.jpg

dsc0038h.jpg

dsc0041q.jpg