Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eskişehir Size ne anımsatıyor?

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eskişehir bana en güzel hayatımı anımsatıyor orada gecen en güzel 4 yılımı hatırlatıyor.Keşke izmire dönmeseydimi hatırlatıyor:) akşamları adalarda oturup sohbetle içtiğim çayn tadını kordonda alamıorum yazıkki:(

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla Eskişehir'e hiç gitmedim. Resimlerinden biliyorum muhteşem bir yer. Hatta internette bilin bakalım burası dünyanın hangi şehri? diye sormuşlardı, Eskişehir olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım!! hiç Türkiye ile alakası olmayan sanki İtalya'da, Fransa'da bir şehir gibi..

Eskişehir deyince benim aklıma vatansever, Atatürkçü Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN geliyor.
Ömrü uzun olsun, Türkiye'nin böyle adamlara ihtiyacı var. Darısı tüm Türkiye'nin başına...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eskişehir bana en güzel hayatımı anımsatıyor orada gecen en güzel 4 yılımı hatırlatıyor.Keşke izmire dönmeseydimi hatırlatıyor:) akşamları adalarda oturup sohbetle içtiğim çayn tadını kordonda alamıorum yazıkki:(

O adalarda esen rüzgar, gece ışıklandırması, o hava, o atmosfer bambaşkadır. Çay içmesemde, kahve içmesi mükemmel oluyor :p
Haklısınız, belki bende şehrimden bu sene ayrılacagım ama, özlüyecegimden eminim.

valla Eskişehir'e hiç gitmedim. Resimlerinden biliyorum muhteşem bir yer. Hatta internette bilin bakalım burası dünyanın hangi şehri? diye sormuşlardı, Eskişehir olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım!! hiç Türkiye ile alakası olmayan sanki İtalya'da, Fransa'da bir şehir gibi..

Eskişehir deyince benim aklıma vatansever, Atatürkçü Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN geliyor.
Ömrü uzun olsun, Türkiye'nin böyle adamlara ihtiyacı var. Darısı tüm Türkiye'nin başına...

Haklısınız...avrupa kenTi olmasında çok büyük katkısı vardır.

Teşekkürler yorumlarınız için.

Son düzenleme:

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O adalarda esen rüzgar, gece ışıklandırması, o hava, o atmosfer bambaşkadır. Çay içmesemde, kahve içmesi mükemmel oluyor :p
Haklısınız, belki bende şehrimden bu sene ayrılacagım ama, özlüyecegimden eminim.

Niçin ayrılacaksınız:( çok özleyeceksnz bisüre ben hala özlüyorum çok.Elimde olsa gidicem :( temelli

Son KaFKaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eskişehir... tramvayı hatırlatıyor azdaha altında kalıyordum :p :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Son KaFKaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) şu anda bilmiyorum ben 3 - 4 sene önce ezilme tehlikesi geçirdim o yüzden ön yargım var eskişehire :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) şu anda bilmiyorum ben 3 - 4 sene önce ezilme tehlikesi geçirdim o yüzden ön yargım var eskişehire :)

Hmmm..evet 3-4 sene önce tramvay'ın yeni çıkması dolayısıyla sürüş kontrol altında değildi. O yüzden böyle kazalar meydana geldi. Şimdi gittiği yol, geliş ve gidiş saatleri belli...ayrıca sürücülerde kontrollu ;)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
dünyanın merkezindeki şehrimi

adalar-hamamyolu-doktorlar-kızılcıklı-atatürk-kentpark-kültür parkı-göletlipark-f4 ler-çukurhisara gitsem bile nerde beni şehrim bir an önce dönsek dediğim güzel şehrim dünyanın merkezi olan şehrim:
eskisehir-resim-resimleri-resmi.jpg

eskisehir2.jpg

eskisehir_02.jpg

üniversite yunusemre kapüs girişi:
1.JPG

eskisehir_anadolu_universitesi.jpg

5552denizkaplankoprubasi01zp4.jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mustafa Bey, teşekkürler.

EcreWeb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Komşu şehrimizi, babamı kaybettiğim şehri, öğrencisi olduğum halde kampüsüne hiç girmediğim bir üniversiteyi...

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
bana asker arkadaşımı birde cüneyt arkın ı hatırlatıyor. hiç görmedim ama resimlere bakınca güzel şehir herhalde.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

By Ömrüm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nüfus kütüğümün bulunduğu şehir :D

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öğrenci şehri benim için orada okumak isterdim eskiden ama ,şimdi İzmirde yaşıyorum ve Es es benim için esti geçti :)

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
eskişehire giç gitmedim dolayısıyla bende bişey anımsatmıyor ama bundan sonra blueden i hatırlarım eskişehir denilince herhalde :)