Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand mi Corel mi?

freehand mi? Corel Draw mı?

• corel

Oy: 966 60.5%
  • freehand

Oy: 631 39.5%

• Kullanılan toplam oy
    1,597

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
machintosh'cuyum corel kullanmadım hic o yüzden tercih yapamıyorum.. ama freehand'de de yapamayacağım hiç bir şey yok.. :D yani corel ne yapıyorsa !!! kullandığım programlar arasında en iyisi denilebilir.

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
bence arkadaşlar bunu tartışmaya gerek yok düşüncelerimiz hangi programda iyi yapıyorsak o program en iyisidir. 2 side sonuçta aynı işe yarıyor vektörel tabanlı programlar freehande veya corelde 3 boyutlu harf yapsan 3d max teki görüntüyü elde edemessin

HardNRoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehand kullanıcısı olmama rağmen, corel daha da hızlı olduğundan corel diyorum.. freehand çok kasıyor abi. hayvani vektörel işleri branda baskıya montajlıyorum şuan. saatlerdir vektör okuma olayını bitiremedi.. kilit yani ..

corel (y)

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence işin durumuna göre ayırt etmek gerek.. Ben yaklaşık 13 yıldır bu işle uğraşıyorum bunun 10 yılı Film Çıkş servislerinde geçti. Corel draw bilgisayar çalışmalarında pratik ve hızlı ama bazen çok şişiyor ama kendi başına bir çok işe yetebiliyor ama iş baskı aşamasına gelince saçlarımdaki beyazların hepsi corlden desem yeridir. Freehande gelince bence sağlam hatasız proplemsiz benim bugüne kadar başımı ağrıtmadı. Ama kim hangi programı iyi biliyorsa onun için o iyidir. Diğer program ona göre yeterli değildir der.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabiki Frehand;
Corel Çocuksu yani kısacası kolaya kaçmak gibi bir şey

sen öyle zannet derim ben arkadaşlar corel mi freehand mi tartısmam bile corel derim kim kızarsa kızsın alınırsa alınsın everytime everywhere corel

mtk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mtkwerbung.de
Bence ikiside degil. Corel cok bunaltici bir program. Ayrica Freehand sözde özgür el yani serbest ama hic hareket edemiyorsun. ikiside kalsin....

uyeolamiyorum

🌱Yeni Üye🌱
Kesinlikle Corel.....
Vektörde Beklentimin fazlasını sunduğu inancındayım...

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
heryerinde butonlar linkler işaretler töbe töbe, klavye kullanarak seçeceksin araçları rahat olacak elin ayağın o yüzden FREEHAND...

ama şimdi illustrator kullanıyorum cs4 de live to freehand butonu var bir basıyorrsun freehand gibi oluyor......

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
Corel Draw benm faworimdir. sonuçta freehand bile satın alındı tek bir marka altına girdi diğer kardeşleriyle birlikte. ozaman dahada gelişeceğine eminim. ama şu bir gerçek Corelde yaptığınız tasarıma daha bir hakimsiniz. makina sizi değil siz makinayı kullanıyorsunuz corelde ;)

tulinkanka

🌱Yeni Üye🌱
Hani derler ya "Her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıdır" bu konu tartışılır ikisininde güzel özellikleri var, ama bence freehand.

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede ihtiyaçlarım doğrultusunda corel :)

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel Draw diyorum,aslında insan ya alıştığı,yada ilk hangi programla başlarsa onunla devam ediyor.

SeToM_2110

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cikoo.org
FREEHAND tek geçerim.

corelden hiç anlamıyorum cok basit geliyo bana tamam freehand ileri sürümleri durdu ama ben FH 8 - FH 9 cok seviyodum valla iyiki FH11 kaldık iyi varsın FH 11 :)