Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand mi Corel mi?

freehand mi? Corel Draw mı?

• corel

Oy: 966 60.5%
  • freehand

Oy: 631 39.5%

• Kullanılan toplam oy
    1,597

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yerine göre, yapacağımız işe, amaca göre değişir. Ben freehand kullanıyorum. Tasarımcılar genelde freehand yada illustratör kullanır. Ama tabela, dijital baskı vs. işi yapanlar corel kullanır çünkü freehand in alanı dar. Mesela ben dijital baskıcıya girdim 700cm X 250cm lik bir çalışma yapmam gektrei,re Fehand e sığmıyor. Freehand de en fazla 560 cm gibi bi çalışma yapılıyor. o yüzden corel i öğrenme çabalarına başladım. Corel in bi güzelliği daha var freehand e göre işi daha çabuk hızlı bi şekilde yapabiliyo insan ayrıca corel daha kolay.

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bi nokta koyulacak olursa kurumsal bir firmada çalışılıacaksa geçmişi uzun olan demek istedim ozaman freehand yok yeni açılan firmalar falan sa corel tercih edilir hee ben büyük firmalarda işe girmek istiyorum diyosanız freehand normal ölçekli diyosanız corel öğrenilmesinde fayda var.ben şahsen corel-photoshop kullanıyorum bana yetiyomu fazla bile geliyo ama kafamda kurumsal biyde iş bulmak istiyorum anlicanız en kısa zamana free hand öğrenmeye başlıyorm özetçe coreli bilen freehand .freehandi bilense corel öğrenmeye çalışsın yeni başlayanlar içinse iş bulma konusunda corel den başlamalarıdır sonra kariyer içinse freehand derim bu budur.herkese başarılar --dile sülçian eylemişsek kusura bakmayın

perikiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben hiç corel kullanmadım bana da cok karmasık gelıyor corel

bu sebeble freehand dıyorum

du_rock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek kelimeyle herşeyi ifade eden bir tek şey var o da FREEHAND :)

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence corel bir numaradır.Artık frehand devri kapanmıştır.Kısa ve öz olarak corel.Corelin tek bir problemim biraz kasması pc yi onun dışında tek geçerim

dhone

🌱Yeni Üye🌱
amaç bişeler üretebilmekse,çocuksu olandanda bişeler üretilebilir. Corel tabikiii. Ama ben freehand kullanıyorum.iş yeriyle bütünsel olsun diye

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
freehandddddd..............................................

tepeajans

🌱Yeni Üye🌱
bende corelx4 kullanıyorum

reklam ve matbaa larda daha çok corel draw az sayıdada freehand kullanılıyor...

Meltem034

🌱Yeni Üye🌱
Freehand i örenmeyi çok isterdim ama ben Corel ciyim
COREL...

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
reklam sektöründe en çok kullanılan fonksiyonlardan biride 3 boyutlu harftir
corel de 3 boyutlu harfi tek tek çizmektense freehand de fonksiyonuyla yapmayı tecih ederim
ayrıcada tek tek çizmeye gerek kalmadan tek fonksiyonda bütün yazıları 3d-piramit harfe
çevirme özelliğde freehandde mevcuttur, ayrıca freehand profesyonel reklam -tasarım programıdır corel ise profes yonel tabela tasarım programıdır. reklam ajansları için ideal freehand , reklam tabelacıalrı için corel.bizim için tabiki FREEHAND!!

cracker89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarımın tek amacı freehand kolaymı tasarım yapmak corel artık her çoluk çocuğun elinde oynadığı biyeş abicim freehand diyorum başkabişey demiyorum

burcuceylan20

🌱Yeni Üye🌱
freehand in kullanımı daha basit bence ama corel daha ayrıntılı seçenek sunuyor sanırım....
cevap vermek zor

apricot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu soru herzaman sorulur cevap tektir; grafiker kadar iyidir program...

mslmkrblt

🌱Yeni Üye🌱
Her ne kadar freehand kullanmamış olsamda bildiğim kadarı ile Corel çok daha teferruatlı yani çok amaçlı gerek tasarım gerek fotoğraf düzenleme gerek flash gerek vektör haline dönüştürmesi bakımından Corel diyorum

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
her iki programı da kullanıyorum ama corel daha ağır basıyor :)

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
freehande yaptığınız her tasarımı hatta photoshopta yaptınız tasarımı corelde rahatlıkla yapabilirsiniz. 3 boyutlu harfte yapmak kolay corelde