Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artik freehand diye bişi kalmicak tüm firmalar illustrator kullanmaya baslicak adobe nede olsa macromedia yi satin aldi.. tabiki corel.. ve ama illa sorucak olursaniz adobe illustrator cs3 derim
Freehand kötü bir program demiyorum çünkü bende freehand ile başladım. Halen kullanılan bir program ama bu kadar önyargılı olmayın bence. Coreli deneyin hatta eğer sizi sarmazsa illustratörü deneyin. Emin olun aradaki farkı göreceksiniz. Bence hem işletmelerin hem de grafiker arkadaşların bu freehand ısrarı biraz işin kolayına kaçmak sanırım. Neden başka bir program öğrenmeye öğrenmeyide geçtim denemeye karşı bu ısrar anlamadım. Konuştuğum birçok grafiker freehandde freehand diyor. Bende özetle şunu diyorum coreli deneyin arkadaşlar. Freehandle karşılaştırmayı bile düşünemeyeceksiniz emin olun
bi işi yaparken hiçbirzaman sen bu işi zor yönden yapmışsın diye değerlendirildiğini hiç görmedim bence mantıklı olan hızlı ve etkin bir çalışma bununda tek yönü corell