Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gördüğüm ilginç bir kartvizit

eda mavera

🌱Yeni Üye🌱
evey bende gördüm konya'da dergı kapagında dıkkatımı cekmısdı ama tekrar karsılasmadım :)

tepki_siz

🌱Yeni Üye🌱
lensli kartvizit olabilir mi benim bir zamanlarki kartvizitim öyleydi .

göçmentasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3d slefon dediğiniz hologramlı selefon değilmi :) helozanik de duymadım hiç hologram dedğim şu tasolarda oluyordu ,)

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kartvizitin üzerindeki lens tir lensli kartvizittir.

Trace

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar begenen vardır elbette, veya bu işten ekmek yiyenlere saygısızlık etmek istemem ama
yayılmadan demode oldu gibi,
biraz kıro işi gibi geliyo bana, hele kartvizitte..

hakanyamaner

🌱Yeni Üye🌱
evet sözünü ettiğiniz derinlik sağlayan kartvizitin üzerindeki selefon lens die tabir edilen farklı bir mercek. bunu kartvizitlerde davetiyelerde magnetlerde de uygulayabiliyoruz...

berkandusmez96

🌱Yeni Üye🌱
o gordugunuz selefona lensli selefon denir bunu birçok yer yapıyor.Artık moda oldu biz bu selefonu klasörde denemistik ve gayet basarılı bir çalısma olmustu.Yaptıracak olanlarr bana ulasabilirlerr.

s_dizmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese merhaba, bahsettiğiniz 3d lenticular baskı tekniği, derinlik veya hareketli olması istediğiniz fotografı önce pc de modellemesini çalışıp lensler yardımıyla baskısını yapıyorlar. Ama çok pahalı, şöyleki ben araştırmasını yaptım, 120*180 tabakasını 30$ başlayan fiyatlarla basıyorlar... Ama geleceğin baskı tekniği diyebilirim.

ersin38

🌱Yeni Üye🌱
anlatılan lens büyük ihtimal karta baktıkca çevirdikçe değişir.drinlik hissi verir.

TEKİNCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlatmak istediğiniz lensli kartvizittir. Bunu İzmirde sahra matbaası yapıyor.

nurum3535

🌱Yeni Üye🌱
bu bahsettiğiniz kartvizitin ismi lensli kartvizit..istanbulda türmatsan yapıyor..ayrıca izmirde polen matbaa ve prınter matbaası yapıyor..internettede yaygın şu anda..

wolf_5277

🌱Yeni Üye🌱
arkadaş lens selefonlu denilen bir kartvizitten bahsediyor yaptığını bildiğim 2 firma var

f2dizayn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.f2dizayn.com
Lensli baskı tekniği.Genelde bardak altlığı için yapılır Kartvizit için kesinlikle uygun değildir