Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gördüğüm ilginç bir kartvizit

KervanMat

🌱Yeni Üye🌱
Lensli kart diye geçiyor arkadasım arkalı ve önlü olarak mevcut daha önceleri etiketlerde kullanılmaya baslandı yeni yeni kartvizitlere de uygulamaya basladılar.Yalnız şunu tavsiye edebilirim ki bu tip bir çalışma yapacaksanız eger iş basıldıktan sonra pişman olmamak ve lensi ortaya cıkarmak için zemini kesinlikle beyaz kullanmayın.

Merhaba arkadaşlar forumda çok araştırdım ama bu konuyu açmak için yer bulamadım, umarım doğru yere açmışımdır. Dün bir arkadaşta bitane kartvizit gördüm, çok farklı bir selefon vardı üzerinde, internette araştırdım ama bir türlü bulamadım belki bir fikri olan arkadaş olursa yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kartvizit üzerindeki selefonu nasıl tarif etsem bilmiyorum ama kartvizite derinlik veriyor ve insanın gözünü alıyor sanki bir sürü mercek varmış gibi duruyor, kart üzerindeki yazılar ve resimler olduğundan daha derindeymiş gibi duruyor, umarım anlatabilmişimdir, zaten daha önce gören ya da bilen arkadaş varsa anlayacaktır.

okangal

🌱Yeni Üye🌱
2 yıldır piyasada olan bir ürün için 2009 da açılan bir konuyu nasıl bugünlere kadar taşımışsınız. Helal olsun. :)

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum burdaki kişilerin 3d baskı diye bahsettikleri lenticular baskı tekniğidir. 3 boyutludurlar ancak senin görüp beğendiğin bu değil.senin beğendiğin bildiğin hologram baskı.

monografi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar konun açılma tarihine göre geç bi giriş olacak belki ama belki hala ihtiyaç duyan olabilir diye yazıyorum bahsetmiş olduğunuz lens. yaptıracak yeri bulamzsannız yüksek fiyat ödemek zorunda kalabilirsiniz fakat özünde çok da fiyatı arttıran bişii değildir elimde çok sayıda numune var bu tarzda yapılmış kartlara. şu anda ekleyemiyorum fakat yakında eklemeye çalışacağım. herkese iyi çalışmalar...

ıssızadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biz matbaacılar lensli kartvizit diyoruz buna
istanbul da türmatsanda yaptırabilrsiniz

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
lensli kartvizit olabilir mi?

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar forumda çok araştırdım ama bu konuyu açmak için yer bulamadım, umarım doğru yere açmışımdır. Dün bir arkadaşta bitane kartvizit gördüm, çok farklı bir selefon vardı üzerinde, internette araştırdım ama bir türlü bulamadım belki bir fikri olan arkadaş olursa yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kartvizit üzerindeki selefonu nasıl tarif etsem bilmiyorum ama kartvizite derinlik veriyor ve insanın gözünü alıyor sanki bir sürü mercek varmış gibi duruyor, kart üzerindeki yazılar ve resimler olduğundan daha derindeymiş gibi duruyor, umarım anlatabilmişimdir, zaten daha önce gören ya da bilen arkadaş varsa anlayacaktır.

Bahsettiğiniz Lens Olsa gerek bir çeşit selefon türü.

sibcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
LENS li kartvizit olarak geçiyor :) biz basıyoruz istersen yardımcı olabilirim :)

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Geçen bir matbaa da katalogda görmüştüm bende magnetler o dipte görünen sizin tabirinizle 3D olanları da gördüm sanırım onların tam isimlerini öğrenmem gerekicek :)

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu 3d selefonun en büyük ebatı nedir acaba arkadaşlar bilen varmı ?

Üstünden zaman geçmiş ya cevap vereyim yinede. Ben bundan5-6 yıl kadar önce 35x50 bir çalışma için yaptırmışım, tanınmış bir içki markası için ve iş bitince müşteriye verip vermemek konusunda tereddütte kaldım çünkü verdiği derinlik hissi, ışığın üzerinde yarattığı efektler mükemmeldi ama şunuda belirteyim her çalışmada aynı etkiyi sağlamıyor örneğin koyu zeminlerde kontras duran ürünlerde etki çok iyiyken daha açık ve renkli ürünlerde sadece değişik bir parlama sağlıyor aynı tadı vermiyor o yüzden uygulanacağı çalışmanın büyük önemi var yoksa sadece yaptırmış olmak için yaptırırsınız.

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
geçen haftalar banada bir müşteri böyle bir kartviizzt getirdi öernek olarak lensli kartvizit deniyormuş bende yaptıracağım yere tarif ederken bu tarz tarif etmiştim. bunu bende bi kataloğun kapağında görmüştüm değişik yerlerde kullanıyorlar. ve çok lensli ve az lensli olarak yaptırdığın yere göre değişiyor.

mankenr

🌱Yeni Üye🌱
evet senın dediğin 3d kartvizit basan tek bir yer var oda ankarada benim eski firmam adıda TÜRKEN DİJİTAL kentpark avm de

Riethian

🌱Yeni Üye🌱
Mercek kaplamadır. Selefon gibi ama üzerindeki desen sayesinde ışığı yansıtarak, yansımayı basının üstündeymiş gibi görmenizi sağlıyor. Lenticular değildir. Lenticular konusunda sorusu olan veya grafik konusunda yardımcı olacak birini ararsanız bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca mercek kaplama konusunda da imalatımız var.