Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deniz Hanım süpersiniz Denediniz mi gerçekten? Ama işte bence bir kaç ayrıntısı daha var bu işin; zaten iki çeşit baharattan bahsediyorlar ama tam olarak sırrını vermemişler ki uyanıklar Yinede helal olsun valla :alkis:
Deniz Hanım süpersiniz Denediniz mi gerçekten? Ama işte bence bir kaç ayrıntısı daha var bu işin; zaten iki çeşit baharattan bahsediyorlar ama tam olarak sırrını vermemişler ki uyanıklar Yinede helal olsun valla :alkis:
Teşekkür ederim. Aslında gece 4' de anca bu kadar oldu. Evet dediginiz gibi; baharatlar eksik sanırım. Zaten sözde Türk kahvesi oldu...gece gece fincanı bulamadım, bardağa koydum Ama sütlü Türk kahvesini tercih ederim
Teşekkür ederim. Aslında gece 4' de anca bu kadar oldu. Evet dediginiz gibi; baharatlar eksik sanırım. Zaten sözde Türk kahvesi oldu...gece gece fincanı bulamadım, bardağa koydum Ama sütlü Türk kahvesini tercih ederim
Sana da yaptım ama içmedin Gerçi ben de içemedim ama Haklısın canım Gece gece denememek lazım, heleki uyku sersemiyle bademleri ezmek ile uğraşırsanız.
Şimdi deneme sonunda püf noktasını buldum. 1- Kesinlikle dar bir fincan kullanılmalı. 2-Kahve köpüklü olmalı ki bademlerin zemine inmesine engel olsun 3- Kırıntılılar çok ve ufak parçalar halinde olması gerekiyor. 4-Kullanılan baharatlardan birtanesi tarçın, diğeri ise sanırım çok az miktar kahve tozu
İnanın gecenin 4 ünde yanınızda olup sizinle gülebilmeyi çok isterdim Eminim herşeye rağmen ikinizinde eli değdiği için çok güzel olmuştur Değerli katkılarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum Siz bizim meleklerimiz ve uğur böcüklerimiz olduğunuzu bir kere daha kanıtladınız Hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz... iyiki varsınız :alkis: