Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
efsunlu kız bu topike illa mesaj yazmak zorunda değilsin,soru grafiker olmasaydınız ne olmak isterdiniz.senin verdiğin cevap neyin cevabı,sırf birşeyler yazmak için değil de,anlamlı birşeyler yazmaya gayret gosterelim.
haklısınız yazma gibi bir mecburiyetim yok yazdığım cümleler anlam tasıyıp tasımadığı tartısılır burası grafikerler.net acaba grafiker degilim diye sizce burda bulunmamda anlamsız dimi? neyse konu size ait özür dilerim uslup her zaman önemlidir
İstedigimi olurdum bu devşrde devletin kuklası bizleriz mecbur kalırsan caycı mecbur kalmazsan holding sahibi... Cidden benim bir arkadasım var babası küçüklügünde elinde limon satiyomuş pazar aralarında şimdi ise turkiyedeki 1 numaralı holding sahibi
ben grafiker olmasaydım, şuanki aklımla sınıf öğretmeni olurdum çünkü en çok tatil onda var, kar yağıyo tatil, yağur yağıyo tatil, bayram yaz, yarıyıl, hafta sonu ooo tam benlik iş valla paso yatıyon birde yarım gün ooohhh