Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker olmasaydınız, ne olmak isterdiniz.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
F-16 Savaş uçağı Pilotu yada Beyin Cerrahı Olmak isterdim

( BEN biraz dikkatsizimdirde ) Eğlenceli olurdu heralde :)
Pisti geçtikten sonra inmek yada kendi üssümü bombalamak gibi :)
yada bu adamda kuş kadar beyin var deyip ilave etmeye kalkmak ..
fazlalıkları ordan çıkarıp atmak ):))

sdtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabiki dozer operatörü:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Psikolog olmak isterdim, tabi gelenlerin psikolojisi düzelir miydi yoksa psikolojisi düzelemez duruma mı gelirdi bilemem :D

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
F/A-18 ya da F-15 pilotu :D gözlerim bozuk olmasaydı hava harpa gidecektim.. lant olsun mönitörlere!!! :)

ha elimden gelseydi fizyoterapist olmak isterdim birde ;)

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
ruhunu bu muhtesem buyuye kaptirmis, dans ederken dunyayi unutan, bedeninin ve beyninin varligini butunlestirerek muzigin icinde kaybolan, bakisindan, durusundan ve ozellikle yuruyusunden dans ettigi kolayca anlasilan, gerekirse tum hayatini dans uzerine kurabilen, dansa asik ve gercekten emek veren insanlardan biri olmak " dansçı olmak isterdim " :dance:

aysesevinc

🌱Yeni Üye🌱
ben daha tam grafiker deil grafikerlige adım atmaktayım Allahın izniyle

burak yargılı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ayrintireklam.com
Köye deli olsak aklımız daha başımızda olurdu herhalde... Yada birileri bizim için protez yapsa işe gittigimizde ahtapot gibi dokuz kol takıp iş yetiştirebilsek. Son iki haftadır içim şişti sürmenaja çeyrek kala yaşıyorum. Hepinize sevgiler. :)

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu konu benim için açılmış olmalı :D grafiker olmasaymışım psikolog olurmuşum :D ya da dansçı :D cankurtaranda olabilirmişim ya da pazarlamacı(tamam tamam susuyorum) :D

ya da kuaför :D ya da aktör

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeter ama, susucam dedin 2. mesajı yazdın :D

ben birçok mesleği yapmak isterdim... mesela çağrı merkezinde operatör olmak gibi.. psikopat müşterilerle ilgilenmeyi severim, arada dalga geçecek malzeme de çıkardı bana :D

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
yeter ama, susucam dedin 2. mesajı yazdın :D

ben birçok mesleği yapmak isterdim... mesela çağrı merkezinde operatör olmak gibi.. psikopat müşterilerle ilgilenmeyi severim, arada dalga geçecek malzeme de çıkardı bana :D

aaa sen öyle yeter ama deyince aklıma geldi birde grafiker olmasaymışısm masör olurmuşum yetenek meselesi :D

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
aaa sen öyle yeter ama deyince aklıma geldi birde grafiker olmasaymışısm masör olurmuşum yetenek meselesi :D

valla sen masör dedin ya, bende çok iyi masaj yaparım.. annem, babam, halam, teyzem vs.. memnun olmayan yok benden :D:D

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla sen masör dedin ya, bende çok iyi masaj yaparım.. annem, babam, halam, teyzem vs.. memnun olmayan yok benden :D:D

bana bikere halam dediki sen masörlük (masaj) kursuna mı gittin ders mi alıyosun dedi :D güldüğüme bakmayın ciddi söylüyorum çünkü halamda son derece ciddiydi :rofl:

leylas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
itfaiyeci olmak isterdim, ilkokuldan beri hep hayalimdi:)

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafiker olmak dışında ne olmak isterdin derseniz polis derim bende hep polis olmayı hayal etmişimdir;)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben küçüklüğümden beri pilot olmak istedim.. freehand'le uçak resimleri çizerek tanıştım zaten, 5. sınıfta ;)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
araç modifiye işi ile uğraşmak isterdim hayal gücümün sınırlarını zorlamak için =)

sufyani

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sufyani.org
Zaten günümüzde zaten grafik tasarımcılık bir meslek olmaktan çıktı adı da grafiker oldu. O da artık yok gibi. Abi photoshop biliyorum yapabilirmiyim diyen işin içinde. işsiz kalan grafik yapmaya başladı zaten.