Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar merhaba ben denizliden pelin 24 yaşındayım
bu siteyi yeni keşfettim
ama iyiki de keşfetmişim çünkü burada hayatımın erkeğini tanımış oldum. hakanokmen82 ve ben size çok teşekkür ediyoruz. bu aşka vesile olduğunuz için..

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler arkadaşlar

hakanokmen82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim herkese. mutlu olmak için çabalayacağız. düğünümüzde sizlerde geleceksiniz ama

ceyhaneb

Acemi Tasarımcı
merhaaba arkadaşlar....
Bu forumdaki herkes grafiker mi???

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes grafiker dersek yanlış olur. Eğitimciler, Öğretmenler, Ressamlar da var aramızda ayrıca öğrenci olarakta arkadaşlarımızda mevcut. Çoğunluk Grafik - Tasarım & Sanat ile ilgili kültürlü kişiler =)

graphic00

🌟Usta Tasarımcı🌟
adınıza çok sevindim arkadaşlar allah mesut etsin.:)

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler arkadaşlar.
umarım bir ömür boyu sürer bu mutluluğumuz.
hakan ın dediği gibi hepinizi düğünümüze bekleriz.

_ysm_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben öğrenciyim valla daha grafiker olamadım :lol:

yöykem

Acemi Tasarımcı
Merhaba Ben yunus 1 yıldır reklam ajansım var daha önce muhasebeciydim işsiz kalınca bu işe girdim.Corel öğreniyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

ceyhaneb

Acemi Tasarımcı
Bana yardımcı olursanız sevinirim ozaman.....
Uzun zamandır grafikerliği araştırıyorum ve çok hoş gitti...Sevdim....
20,08,2007 de grafikerlikle ilgili bir kursa başlıcam....Gazeteden görmüştüm ilanını.Millieğitim bakanlığına bağlı....Ve kurs sonucu iş bulmalı....
Tam neleri öğreteceğini bilmiyorum kampanyası yarı paketli bir program eğitimi..2,3 ay kadar sürecek...Ama bana yeterli olacağını sanmıyorum....
Kurs bittikten sonrada iş bulurlarmı bilmiyorum...Ozaman çok uygun geldi fırsatı kaçırmak istemedim biryerlerden başlamak için kayıt oldum....
Veee yetiştirilmek üzere iş arıyorum....Tecrübe kazanabilmem için biryerlerden başlamam lazım..Ama iş yok....
Dil eğitimi almam gerekiyor(ingilizce) İş yokk onada başlayamıyorum....
Biryerden başlamam lazımmm ama iyi yetiştirilebileceğim biryerden olmalı ki....
Matbaa,ajans,fotoğrafçılık vs ilgili işyerlerinde lazım olan bütün bilgilere sahip olmalıyım zamanı geldiğinde...İngilizcemde tamam olursa...Belli bir yere geldikten sonra aranan vasıflı eleman olmak istiyorum.....
Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Çok teşekkür ediyorum şimdiden...

Yas_aK

🌱Yeni Üye🌱
merhabaLar ;
22 yaSındayım bursa'da yaŞıyorum ve en onemLisi GrafiKerim (Gerçi bu 4 aydır kendimi deSinatörLüqün icinde buLsamda içimde yinede GrafiKerLik zevki var )

neySe uzun Lafın kıSası
bundan Sonra eLimden qeLdiqi ve Zamanımın eLverdiqi kadarıyLa qerek payLaşımLArımLa, qerek muhabbetimle, qerek SorularımLa aranızdayım

smyeats

🌱Yeni Üye🌱
Biraz alakasız olcak ama:)

Ben Illustrator programını kullanan iyi bir firmada çalışıp,kendimi daha da geliştirmek istiyorum.Stajerlik gibi mesela..Photoshop,freehand,corel,indesign ve quarxpress de biliyorum
:peace1:

kasımhalis

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar
Kasım Halis
30 yaşındayım
Ankarada, masaüstü yayıncılık alanlarının nerde ise tamamında çalıştım. Poşet ambalaj sektörü, reprodüksiyon renk ayrımı, yayınevi, reklam ajansları, matbaalar vs..
şu an ankara'da bir reklam ajansı ortağıyım. ve aynı zamanda özel bir eğitim merkezinde 5 yılı aşkındır masaüstü yayıncılık programları (adobe photoshop, adobe Indesign, adobe Illustrator, corel draw, matbaacılık teknikleri)ile ilgili eğitimler veriyorum.
Kendime ait bir forum köşem olmasına rağmen burdayım ve iyi niyetlerle bu ortamda paylaşım içerisinde olmaktan mutluyum.
Grafik tasarımın ve başarılı işlerin çıkması ve ülkemizde mesleğimizin hakettiği kaliteyi bulması ümidi ile...

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar ben selçuk
grafikerlik nedir diye bilmezken grafikersin dediler bana şans eseri düştüğüm bi meslek aslında bu ama kendimi bulduğum bi meslek sanırım çok iş değiştirdim teknikservisle başlayan reklam animasyonu ,web tasarım derken bi bakmışım grafiker olmuşum yaklaşık bi yıldır bu mesleği öğrenmeye çalışıyorum daha grafiker diyemiyorum kendime çünkü daha öğrenmem gereken çok şey var biliyorum ...vede burda kendime birşeyler katmaya çalışıyorum şans eseri buldum bu siteyi vede çok sevdim daha seveceğim gibi :) Bursada yaşıyorum 21 yaşında ufacık bi çocuğum:)(belkide çocuk kalmak isteyen büyüklerdenim )bursada açık hava reklamcılık yapan bi firmada çalışıyorum ..Bursa'da oturan grafikerlerle özelikle matba konusunda bana yardımcı olacak arkadaşlarımla tanışmak istiyorum bursada kaliteli bi baskı sunan bir matba bulamadım tabi fiyatta uygun olmalı sanırım çok şey istiyorum :) ..

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Slm arkadaşlar Rüveyda ben.
Bursalıyım, Bursada yaşıyorum.
5 sene grafik eğitimi aldım. (lise, üni)
şimdiye denk farklı yerlerde çalıştım
son olarak Bursa İMG Ajansta bulunuyorum.
tesadüfle bulduğum bir adres www.grafikerler.net.
burda bulunmaktan çok mutlyum. :mutluluk::dance:
güzel bir paylaşım platformu.
daha öğrenmem gereken çok şey olduğuna inanarak yinede Grafikerim :lol:
kendinizi cici bakın. :cool1:

nevrez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:)

merhaba ben nevrez

Denizlideyim 8 yıldır grafikerlik yapıyorum...

denizlide bir çok matbaada çalıştım....
kendi renk ayrım studyom var... (film+ Ctp)

grafiker arkadaslarla devamlı irtibat halinde olmak isterim

herkese İyi çalışmalar