Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

floyd86

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar arkadaşlar yeni bir internet sitesi açtık!!! Siteye girip beğendikleriniz ve beğenmediklerinizi bildirirseniz sevinirim.

reklam yasak
uzaklaştırıldı

Moderatör tarafında düzenlendi:

bigalı

🌱Yeni Üye🌱
adım birol çanakkale liyim
13 yıldır drafikerlik yapıyorum matbaa dendiğinde aklınıza ne geliyorsa yapabilirim
matbaayla ilgili tüm sorularınıza cevap bulmaya çalışırım
saygılar

cavusoglu06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben 2 yıldır ankarada bir ajansda grafiker olarak çalışmaktayım hayatı seviyorum insanları seviyorum yardımlaşmayı seviyorum yardım için her zaman varım sevabına

gülsüme

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar

ben gülsüme aslen sakaryalıyım ama fethiyede yaşıyorum 2002 yılından beri bu işle uğraşıyorum kendimize ait bir reklam şirketimiz var 3 kardeş 3 personel 6 kişi çalışıyoruz elimden geldiğince grafikerlik işleri bana ait okullu değilim bu işi çok seviyorum tamamen kendi çabamla bu duruma geldim çok güzel bir meslek hiçbir zaman öğrenmeniz gerekenler bitmiyor ben günde 14 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum tesadüfen bu siteyi keşfettim ve çok güzel hergün takip ediyorum çok şey öğrendim kurucularına burdan teşekkürlerimi iletiyorum....

samet_3152

🌱Yeni Üye🌱
bende samet grafikerim heralde. çünkü müşteriye istediği veriyorum

samet_3152

🌱Yeni Üye🌱
hoş bulduk. aranızda olmak güzel. isimleriniz nedir arkadaşlar

Moment

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mahmutozpinar.com
merhaba ben mahmut 27 yaşındayım kahramanmaraş'ta yaşıyorum
yaklaşık 2 yıldır profosyonel olarak tasarım sektörüne girdim
tasarım sektöründe incelemediğim alan kalmadı dene bilir.
inşaat teknikeriyim
9 yıldır autocad kullanıyorum 3ds max ve bir çok 3d programını inceledim ve bilirim
vector ile grafik arasındaki farkı 3 yıl önce öğrendim :)
her zaman tasarımlara bakarken vector mu grafik mi diye dikkat ederim.
composing ten tutunda vector ve grafik alanında bir cok programı inceledim
forumuda üyelerimizden h.salma bilgisayarında gördüm geldim
herkese sevgi ve saygılar

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
hoş geldin dostum umarım paylaşımlarınla sitemize hayat verirsin..=)

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
selam ben ertan aslında herkes cenker diye bilir ama o sadece netteki adım 8 sen önce yrel bir gazetenin büroya benzer odasında gazete dağıtarak ordan miampajj derken abim sayesinde photoshop tanıştım ve müşteri temsilciliğinden şimdi grafikerim(eksiğiyle gediğiyle) 2002 yılından beri bu işi yapıyorum alaylıyım aslında elektrik mezumuyum bu site beni bir anda yıllarca ileriye götürdü çok saolun durmak yok paylaşımda devam

gülsüme;27507' Alıntı:
ben gülsüme aslen sakaryalıyım ama fethiyede yaşıyorum 2002 yılından beri bu işle uğraşıyorum kendimize ait bir reklam şirketimiz var 3 kardeş 3 personel 6 kişi çalışıyoruz elimden geldiğince grafikerlik işleri bana ait okullu değilim bu işi çok seviyorum tamamen kendi çabamla bu duruma geldim çok güzel bir meslek hiçbir zaman öğrenmeniz gerekenler bitmiyor ben günde 14 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum tesadüfen bu siteyi keşfettim ve çok güzel hergün takip ediyorum çok şey öğrendim kurucularına burdan teşekkürlerimi iletiyorum....

bunu ben çok istedim ama olmadı abim istanbulda web tasarım yapıyo biz burda açık hava ama açamadık birşey

gulumse gulum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm arkadaşlar. Ben izmirden Asiye. 38 yaşındayım. 19 yıllık bir meslek hayatım var. Mesleğine aşık biriyim. Grafiker neti tesadüfen nette gezinirken buldum. İyiki bulmuşum. (Seviyeli ve düzgün forum bulmak bu zamanda zor :)) Çok çeşitli kurumlarda çalıştım. Bilgisayar başında özgürce tasarımlar yapmak, tiyatro (yakın zamanda drama dersleri almaya başlıyorum), kitap okumak, gitar(içimde kalmıştı gitar çalmaya başlıyorum izmire gelirseniz bir dinleti yaparız). Bekarım ve dünya tatlısı 8 yaşında ikizlerim var. Kısacası çok sevdiğim işim ve onlarla mutlu bir hayat :)

Bu arada yaşımı göstermem gördüğünüz gerçekten benim daha geçen gün çekildi maşallah diyin :)))

xXx_designer_xXx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar :) bende 1998 de bu işe açıkhava reklamcılığında corelde folyo kesimi yaparak başladım. ardından freehand photoshop derken ilerledi gitti. daha sonra yaklaşık 3 senelik matbaa deneyimi, dijital baskı organizasyonları ve çeşitli ajanslarda çalıştım. en son kendi firmamı açıp işleri yoluna koyduktan sonra tahsilat problemleri sebebiyle kapatmak durumunda kaldığım için şu an halen bi ajansta maaşlı sistemde çalışmaya devam ediyorum. Umarım burda da güzel paylaşımlar yapabilir kalıcı arkadaşlıklar kurabilirim. güzel bi site olmuş

grafikkp

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nigdegelisim.com
slm ben ankaradan kadir erciyes güzel sanatlar mezunuyum şuan bir ajansda çalışıyorum ek olarak niğdegelişim dergisinin reklamlarını yapıyorum isteyen olursa dergiyi yolluya bilirim:) bu forum ben ve meslektaşlarıma çok yararlı olduğunu düşünüyorum gerçi pek aktif olamıyorum ama işallah bundan sonra ben de burdayım emeği geçen herkese teşekkürlerrrr.

ercü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba Ankara'da ikamet ediyorum bir devlet dairesinde memur olarak çalışıyorum tam üniversite mezunuyum asıl mesleğim grafikerlik olmamasına rağmen photoshop eğitimi aldım. Kendimce birşeyler yapıyorum birde Q klavyeyi kullanabilsem!

sadikerdogann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar diyarbakırlıyım ve d.bakırda yaşıyorum yaşım 27 burada herşey problem kendi mesleğimden olan o kadar az tanıdığım var ki is almak is teslim etmek renk ayrımı vs. herşey matbaa işlerinden açıkhava reklamcılığına geçtim tanışmak kaynaşmak isteyen arkadaslardan msj beklerim. Paylaşalım çünkü insanız

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar... onur altın istanbul yada farklı bir değişle XURVIN oktay duran matbaa meslek/grafik - beykent/grafik gittiğim okullar yaş 21 baskılı baskısız biçok alanda çalıştım şuan graphic house reklam ajansında moda çekimi ve kataloğu üzerine çalışıyorum... siteye bugün itibariyle üye oldum sabahtan beri çıkamadım süper site teşekkürler ;)

tayfa

🌱Yeni Üye🌱
beykent ön lisans mı lisans mı turan bey mi hocanız XURVIN :D

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ön lisans malesef turandııııııııı:D:D sendemi beykent...

tayfa

🌱Yeni Üye🌱
ömrümü yediii ömrümüü evet bende beykentliyim :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tayfa , XURVIN
İkili konuşmalarınızı Graficafe bölümünde yapınız.