Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ankara'dan merhaba

Merhaba Arkadaşlar şöyle bir bakıyorum da bu mesleği yapanlar arasında otuzunu geçen kimse yok gibi hepiniz çok gençsiniz. Ben 16 yıl bir tekstil firmasında çalıştıktan sonra firmanın kapanmasıyla kendimi bir anda işsiz buldum ve ne yapabilirim arayışlarıyla böyle bir meslek olduğunu öğrendim. Bilgisayar kurslarına giderek ve evde kendi bilgisayarımda çalışarak programları öğrendim. Bu meslek gerçekten harika ama çok zor. 5 aylık bir matbaa deneyimim oldu. İlk iş deneyimim olduğundan hatalarımda çok oldu. Bu yüzden biraz hevesim kırıldı. Sizler kadar genç olmayı ve bu işi başarabilmeyi çok isterdim. Yinede Uğraşmaya devam edicem. Sizlerin yardımıyla da gelişeceğime inanıyorum. Hepinize kolay gelsin

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba Arkadaşlar şöyle bir bakıyorum da bu mesleği yapanlar arasında otuzunu geçen kimse yok gibi hepiniz çok gençsiniz. Ben 16 yıl bir tekstil firmasında çalıştıktan sonra firmanın kapanmasıyla kendimi bir anda işsiz buldum ve ne yapabilirim arayışlarıyla böyle bir meslek olduğunu öğrendim. Bilgisayar kurslarına giderek ve evde kendi bilgisayarımda çalışarak programları öğrendim. Bu meslek gerçekten harika ama çok zor. 5 aylık bir matbaa deneyimim oldu. İlk iş deneyimim olduğundan hatalarımda çok oldu. Bu yüzden biraz hevesim kırıldı. Sizler kadar genç olmayı ve bu işi başarabilmeyi çok isterdim. Yinede Uğraşmaya devam edicem. Sizlerin yardımıyla da gelişeceğime inanıyorum. Hepinize kolay gelsin

Yaş kitlesi ortalam 18-51 sınırları arasında olan bir sitedesiniz. Bu arada hevesiniz kırılmasın biz TÜRK MİLLETİYİZ. Ayağımız burkulup yere düşerek ayağa kalkamayacak durumda bile olsa sürünerek yinede ilerleriz =)

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
melsa...
yalnız degılsın 36 bıtmesıne sayılı gunler kaldı....

bence senın yaptıgın azımlı olmaya ıyı bır ornek. bence hevesını kırma ve tanısma bolumunun dısındakı baslıklarda sık sık yorum ve sorularını gormeyı umut edıyorum

kolay gelsın

Mustafa Hakan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaf bende 30 a doğru emin adımlarla gidiyom, çok korkuyorum.....
imdattttttttt :D :D
melsa sizi hayattaki kararlı duruşunuzdan dolayı takdir ediyorum

merveFE

🌱Yeni Üye🌱
BEN MERVE,erzurumda grafık tasarım okuyorum.1.sınıftayım.zor ama cook zevkli......bence bu meslskte fikir alısverişi cok onemli umarım aradığm dıyalogu bulurum.....

MoRuQo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar ben tuba 21 yaşında 4 yıllık grafikerim şu an gazi üniversitesi güzel sanatlar fakültesi görsel iletişim tasarım bölümü öğrencisiyim fotoğraf sanatıyla ilgileniyorum. babamın matbaasındada çalıştım bir süre :) akustik gitar çalıyorum amatör .

THE KING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam imim emrah afyonluyum matbacıda grafiker olmaya çalışıyorum yani daha acemiyim bana yardımcı olursanız sevinirim
bayy.

N30wh1t3

🌱Yeni Üye🌱
Selam Merhaba .. ßen Uğu®
Yarışmaya ßU®Sa 'dan Katılıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara ßaŞarılar diliyorum.

ßende işte Kendi Çapımda Photoshopla Eglenen Sonra htmlden Anlayan Azßuz, ßilgisayar Donanım gißilerinde anlayan 1 UĞUR iŞte :)

Sadece iŞim Photoshop 'u ilerletip Saglam 1 İş buLmak.. ve öğretecek biryerler oldugu için ßurdayım.

Şurdaki Resimdeki Şahsiyette ßenim :)

ensl8.jpg

fnrly_zuzu

🌱Yeni Üye🌱
mrb bn de grafiker olma yolunda ilerleyen yeni arkadaşınızım :D kocaeli'liyim fakat istanbul'da okuyorum. henüz 1. sınıftayım. ööle işte :D:D:D:D

grafik_Jİİ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar ben HASAN KONYA DAN mektepli değil alaylı bir şekilde yani cekirdekten gelme grafikerlerdenim 22 yaşındayım gencim yakışıkıyım :)seviyoru maşıgım ama evlenmeyi düşünmüyorum :) şaka bi yana işimi seviyorum ruhumu rahatlatıyor en sevdigim yönü ise bu işin ögrenmek bitmiyor doktorlar gibiyiz aynı sürekli yenilenmek bilgimize bilgi katmak zorundayız. Aranızda olmakdan dolayı mutluyum saygılar...

aynuriyem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese selamlar
bende denizliden Aynur
moda tasarımdan grafik tasarıma geçişim zor oldu ama 1 aydır bi dergide çalışıyorum
umarım kovulmam:)P)
bende kendime grafiker demek istiyorum
gazi üniversitesi grafik mezunuyum (okulda hiçbirşey öğretmediklerini belirteyim)
kendi çabamla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum
ve bu forum'u çok seviyorum

disi_picasso

🌱Yeni Üye🌱
MerhbLaR:::
Adım Nagehan (nagish:), 20,5 yaşındayım, taze mezun sayılırım, kriterlerime uygun bir iş bulamadım kendime ancak bi ajansta kendii geliştirmek adına geçici olark çalışıorum, en büyük hobim de bu diyebilirim;;; tasarım dergilerini, yenilikleri sürekli kurcalamak, fotomanipulasyon, fotomontaj, fotoğrafçılık(başlangıç), kitap yazmak ve tasarlamak, tasarlamak, tasarlamak.... Not: malesef pc kullanıp mac'a geçiş yapanlardanım:( Mac'i kullanmaktan çok Kafamdaki tasarım enerjisine güveniyorum. Portre çizerek deşarj olurum adeta. En büyük korkumsa bu anlamda piyasanın çizgidışı üretkenliklere koyduğu bu şeffaf sınırlar. Yeri değiştirilemeyen herşey sinirimi bozar:) Biras uZzzuunnn oldu benimki sanırım:) Fikir paylaşımlarımda bulunmak isteyenler msnimi ekleyebilirler ******* ( mail adresi vermek yasak )

aynuriyem:::: şu okulda bişi öretmedikleri konusunda kesinlikle hak veriorum okulda 1 ayda öğrendiğimi işyerinde 1 saatte bile öğrenebiliyorum:))) birazda mübalağa kattım ama:)

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynuriyem:::: şu okulda bişi öretmedikleri konusunda kesinlikle hak veriorum okulda 1 ayda öğrendiğimi işyerinde 1 saatte bile öğrenebiliyorum:))) birazda mübalağa kattım ama:)

burada okuldakinden bile kısa sürede ve çok sey öğrenebilirsiniz....

kolay gelsin.

maximaximus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım
bana maxi deseniz olur istanbulda yasıyorum ama kalbim ve aklım hep bursa da ki sefgilimde
Freelance Web/Grafik tasarım yapıyorum (Bilge Adam Akedemi'sinden egitim aldım) kendimi geliştirmeye calısıyorum
fırsat oldukca sanal tuningle ugrasıorm
yakında güsel calısmalarla sizlerle olcagım

vtorcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese selamlar siteye yeni üye oldum.Zaman içinde tanışırız. 15 yıldır reklamcı olarak çalışıyorum. 2 ay önce Ankara Eryaman'da reklam ajansı açtım aylık dergi çıkarıyorum.

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba..:)Samsunda okuyorum ama Balıkesirdeyim.Şuanda okuduğum bölümle hiçte alakası olmasada grafikerlik yapıyorum.(öğrenme aşamasındayım grafikerim diye bir ukalalık yapmayayaım şimdi:))Nasıl oldu bende bilmiyorum birden bire işin içinde buldum kendimi.Martta samsundayım.Aslında staj yapmam gerekiyor mimarlık bürosunda ama onun yerine gece evde proje çizip gündüz ajansta grafik tasarımlarla uğraşıyorum.İki enstüriman çalıyorum.2003 yılında bir müzik grubu kurduk arkadaslarla zaman zaman stüdyoya kapanıyoruz.Fotoğrafçılıklada ilgileniyorum.Hatta en büyük hayallerimden biri çektiğim fotoğrafları önce grafik tasarımlarla şekillendirip sonrada yağlı boya kullanarak tablolar yaratıp bir sergi açmak.Hayatın tadını sanatla yaşayabileceğime inanıp maddiyatın pembenin avukatlığına soyunduğum her seferde işime burnunu sokup hayatımı çekilmez kılmasından memnuniyetsizim.:)Aşığım..Mutluyum..İsteyen arkadaslar msn ekleyebilir.Muabbetim ukalalaşmadığım zamanlarda iyidir:D(Bir gün çok iyi bir sanatçı olucam.Hangi daldan yakalarım bilmiyorum ama olucak umudum var:)
y1ptbdcgi5u2fpmt5rplcnuwt6.jpg

curunay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben nuray mezun olmadan başladım grafikerliğe... 2 senedir aktif olarak grafikerlik yapıyorum... aslında resim öğretmeiyim... anlayacağınız gibi resim benim yaşama şeklim... liseyide güzel sanatlarda okudum çünkü. kütüğüm ankarada kalbim eskişehirde aklım istanbulda bedenim izmirde:D

bilge adamda eğitim alan arkadaşım melih hocadanmı ders aldın...

burhanhora

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar
Bende MATBAACIYIM.
Yaştan bahseden arkadaşlar.... Yaşım 46. Ama burdayım.
Üstelik grafiker de değilim. Ama sizlerden öğrendiklerim bana yetiyor.
Hepiniz süpersiniz.