Günüm Nasıl geçti her insan gibi bende sabahın erken saatlerinde kalktım huysuzdum biraz sebebi geç uyumamdı belkide.
Gün içerisinde aştım bu sorunu saatler ilerledikçe sanki beni motive eden birşey varmışcasına sarılmaha basladım hayata çok güzel bir güne merhaba der gibiydim.
Günüm kahvaltı ile başlayıp izinde olduğum ve kursa yetirştirmem gereken portfolyo içerikleri olduğundan bunlarla uğraşmakla geçti sıkıldığım anlarda biraz nefes alıp gözlerimi dinlendirdim.
Kahve yaptım kendimi vicudumu dinçleştirmeye çalıştım.Tabikide bunu bir kahveden beklıyemeyız.Psıkolejimi yerine getirmem için hafif bir müzik doğrultusunda kahvemi yudumladım.içime bir pozitif rüzgar girdi ve zindeleştirdi.
Müzikle gelen rahatlama sonrası tekrardan işime koyuldum ve devam ettim saatler geçti akşam oldu.
Kısaca özetlemek gerekir ise iyi bir gün geçirdim ilk yazımı kısa tuttum gün içerisinde daha ayrıntılı bilgilerde mevcut.sıkmak istemem
*Eğer sizlerde Gün İçerisinde neler yaptıklarınızı buraya yazarak paylaşırsanız birbirimizi daha iyi tanıma imkanı bulucaz.
*Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum Arkadaşlar...