Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
ben baslattım galiba :D sevgili günlük diye bir basladrım arkası öyle geldi :D:D:D:D:D
eve yeni geldim sevgili günlük :D bugün karnım tok günümü birazdan bi yere kadar gidip geldikten sonra anlatıcam sana :D

sevgili günlük ; insan sağlığının degerini yitirdiği günümüzde doktorların önemsememesi yüzünden sağlığımı kaybettim ve iğne vuruluyorum 3 gün daha sürecek :crying:ve ben iğneden çook korkuyoruum :crying::crying:
havalar da sıkıcı zaten yaz geldi ama hala düzelmedi havalar :worried:
off offf:surprised:

Özlem hanım sağlığınıza dikkat edin :S umarım biran önce sağlığınıza kavusursunuz... Büyük geçmis olsun her zaman olduğu gibi dualarım sizinle :)
Moralinizi yeterki yüksek tutun.... (pek yapamazsınız ama :S )

Son düzenleme:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
günlük bey biladerim nasılsınız inşallah :D beni sorcak olursan aynı gırgır şamata :D çalış çalış çalış başka birşeycik yok :D hep benden bahsettik sen nasılsınız :D hehe :D keşke günlüklerin dili olsa demi en güzel dost olurdu :) güzelmiş bu ya züpher :) Dehşet-ül vahşet diyorum :D

günlük bey olayına koptum:D:Dfazla bişi yazamıcam şimdilik ama stajım için salı gününü bekliyorum ve sonucunun ne olucağını merak ediyorum..bana bol şans dile ve duanı esirgeme günlüklüklük:D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Günüm Nasıl geçti her insan gibi bende sabahın erken saatlerinde kalktım huysuzdum biraz sebebi geç uyumamdı belkide.
Gün içerisinde aştım bu sorunu saatler ilerledikçe sanki beni motive eden birşey varmışcasına sarılmaha basladım hayata çok güzel bir güne merhaba der gibiydim.
Günüm kahvaltı ile başlayıp izinde olduğum ve kursa yetirştirmem gereken portfolyo içerikleri olduğundan bunlarla uğraşmakla geçti sıkıldığım anlarda biraz nefes alıp gözlerimi dinlendirdim.
Kahve yaptım kendimi vicudumu dinçleştirmeye çalıştım.Tabikide bunu bir kahveden beklıyemeyız.Psıkolejimi yerine getirmem için hafif bir müzik doğrultusunda kahvemi yudumladım.içime bir pozitif rüzgar girdi ve zindeleştirdi.
Müzikle gelen rahatlama sonrası tekrardan işime koyuldum ve devam ettim saatler geçti akşam oldu.
Kısaca özetlemek gerekir ise iyi bir gün geçirdim ilk yazımı kısa tuttum gün içerisinde daha ayrıntılı bilgilerde mevcut.sıkmak istemem :)

*Eğer sizlerde Gün İçerisinde neler yaptıklarınızı buraya yazarak paylaşırsanız birbirimizi daha iyi tanıma imkanı bulucaz.

*Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum Arkadaşlar...

özendim bende bu şekil anlatcam :D

sabah kalktım günlük bey biladerim :D hatta kalkamadım telefon uyardı attım bi yere kayıplara karısdı :D sonra dittim yüzümü yıkadım başka türlü uyanılmıyo be bilader bey kardeşim :D sonra bakdım geç kalıyom haydi canan koş işe :D sonra dittim işe sabah sabah açdım grafikerler.neti bakdım ne dedikodular var ne tasarımlar var :D işde öle gecerken günüm arada yine güldük eylendik. sırıttık :D sonra bi bakdım saat 9 olmus :D hehehehe :D şaka şaka 12 olmus :D sonra işde öyle ya klasik gündü sen bilirsin klasik günleri diğer sayfalarını kurcala hehe :D işde iş güç baya yorulduk be günlük bilader :) sonra saat 6 bucuk oldu tabi bende bi durulma basladı sessizleşdim inanılmaz ama gerçek :D sonra eve geldim. 30 dk dinlenme molası :D daha sonra pc basına otur :Dsınav çalış oku oku oku baska birşeyciklerde yok :Dşimdikde sana yazıyom işde arada sende anlat günlük biladerim dertlerin derya olcak :D damara baglıycan olayı :D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Özlem hanım sağlığınıza dikkat edin :S umarım biran önce sağlığınıza kavusursunuz... Büyük geçmis olsun her zaman olduğu gibi dualarım sizinle :)
Moralinizi yeterki yüksek tutun.... (pek yapamazsınız ama :S )

teşekkürler cengizhan bey. önemli birşey değil doktor hatası diyelim iğne yedimmi düzeliyorum alıştım artık :)

sevgili günlükcüm :rofl: yine ben geldim ama şimdi daha iyiyim iğnenin acısı geçti :) bide buraya geldim sizlerle olunca mutlu olduum :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
teşekkürler cengizhan bey. önemli birşey değil doktor hatası diyelim iğne yedimmi düzeliyorum alıştım artık :)

sevgili günlükcüm :rofl: yine ben geldim ama şimdi daha iyiyim iğnenin acısı geçti :) bide buraya geldim sizlerle olunca mutlu olduum :D

Mutlu Olman Çok İyi Özlem, Geçer İğnede geçer :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑

o halde burdan hiç çıkmamanız gerek :)
ha gayret son 2 :D bitmis ne kalmıs surda

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
o halde burdan hiç çıkmamanız gerek :)
ha gayret son 2 :D bitmis ne kalmıs surda

Sevgili günlük Bu ne sıcaktır anlamış değilim,yanıyoruz,felaket ötesi bir sıcak var :S bunun üzere bir de yol hiç çekilir cinsten değil zor attım kendimi eve :D Şimdilik Bu Kadar Diyer arkadaşlarında dertlerini dinlemen dileği ile :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük güne iyi basladığımı sandım fakat çok felaket hastayım :S hastaneye gider ben kendine iyi bak...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Geçmiş Olsun Ya , neden bu aralar herkes hasta oluyor anlamadım :S Dikkatli et kendine cengiz :(

Sevgili gunluk selam hastane bunalttı beni bugun :S:S:S
Tsk ederm kardesim...
Eve yeni geldim serum falan bagladilar iyi gibiyim :S birde pazartesi tomografiye girmem gerekiyormus :S

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük bütün günüm uyuklamakla geçti ve can sıkıntısıyla :S Ve tabıkıde acıkmakla :) ama dıger gunlere nazaran bugun yemek konusunda şanslı degıldım kımsecıkler yok,kaldım tek basıma ühüüü:( neyse doyurdum karnımı :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
şişt günlük naber ya nasılsın inş:D beni sorcak olursan süpper bugün pazar ya hayatımın en sevdiğim günü :D yarın işletme sınavı olmasa dahada güzel olurdu ya :D boşver günlük bey biloderim ya basit soruları sınav diye veriyolar 3-5 dakka almıyo :D ya öss :D işde o ömrümü yicek :D bekle beni öss geliyorum o sorular tavan yapcak 1. olcam :D tabi sondan :) öss ye girecek arkadaslara basarılar dileriz demi günlükcüm :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili gfb_cnn_1907 Belirtmekte olduğum sözçükler aşşağıdaki gibidir.
(şişt , sorcak , süpper , biloderim , dakka)
Bunun uyarısı bır çok konuda yapılmıştı diye Hatırlıyorum. Forum kuralları içerisinde bu türden türkçe imla hataları mevcut bulundurulmamaktadır.Lütfen bu konuda kendimize bir çeki düzen verelim...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
canım cicim günlük:D hep okumakla olmuyor işte bir de ben yazayım dedim..ama ne yazayım..gün çok güzel geçti,dolu dolu geçti sonunda mezuniyet dertlerimden birinden kurtuldum,kafama takacak bir şey eksilmiş oldu:D ayakkabı:) nihayet çok cici bir ayakkabı aldım..abimle buluştum,çok özlemişim,çok da güzel vakit geçirdik,sinemaya gittik,Melekler ve Şeytanlar filmini izledim kitabı tam okuyamamıştım film bana göre güzeldi..bir rahatsızlık da benden olsun hadi,yarın sabah hastane yolları bana görünür,şu kafamda ne var ne yok bir ögrenelim bakalım,zavallı beynime aşırı yükleme yaptım sanırım,reset atsınlar bana:D şaka bir yana günlüküm sen sen ol sağlığını ihmal etme:D edemezsin zaten de neyse,şimdi ben bekler bekler bekler...bakalım kavusabilecek mi? ühü:(

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi geceler günlük :) bugünüm iyi geçmedi sanırım... kafam sürekli bazı seylerle mesguldü. Gece düsünerek yattığım zaman böyle ertesi gün yorgun uyanıyorum....
Sağlık problemlerim kafama takıldı durdu 2 gündür allah sonumu hayır etsin :)
Olabilcek ihtimallerin en kötüsünü düsünmeye devam ediyorum :) Uyku tutmadı yatağımdan çıktım geldim sana yazıyorum...
Kuzenlerimin ikiside bende 2 gündür ekibimiz tam yani ama önceki zamanlardaki gibi yapamadık yada yaptıysakta ben pek gülemedim 2 gündür. Çok zevkli gecer kuzenlerimle zaman ama bugün hiç eğlenemedim... Bol Bol gezdik sıcak ankara gününde öyle iste :)
sabah olcak hastaneye gitcem diye korkuyorum :S uyumak istemiyorum Aslında hiç iyi seylerde hissetmiyorum.... Neyse iyi geceler

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük bilgisayarım çöktü,nedendir belirsiz sonra yerine geldi hayır olsun bakalım:S yazmak ısterdım daha uzun uzun ama uyku vaktı :( İyi Geceler:)