Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlker bunu da gördük ya sonunda ; helal olsun zekana :D :D :D
Yalnız ben günlük yazmayı bırakalı oooo çok zaman oluyor :p
Yapmayın arkadaşlar; günlük dediğiniz şey çok tehlikelidir; eline geçiren olursa yada aileniz falan okursa; birden tepetaklak falan olursunuz yapmayın lütfen rica ediyorum :D :D :D :D :D :D
:bigsmile:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
İlker bunu da gördük ya sonunda ; helal olsun zekana :D :D :D
Yalnız ben günlük yazmayı bırakalı oooo çok zaman oluyor :p
Yapmayın arkadaşlar; günlük dediğiniz şey çok tehlikelidir; eline geçiren olursa yada aileniz falan okursa; birden tepetaklak falan olursunuz yapmayın lütfen rica ediyorum :D :D :D :D :D :D
:bigsmile:

hihi :D Açtım valla günlüküm benım canım dert ortagım :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olcağım.... :p
sabah günes doğarken yatağıma girdim ve erken saatte tekrar kalktım hostaneye gitmem gerekiyordu çünkü... Büyük an gelmisti gitmistim hastaneye... Tomografiydi şuydu buydu derken öğlen oldu ve hastanede yatmam gerektiğini söylediler yatıyorum ve hastanedende nefret ediyorum kokusu ömrümü yedi sanki hastaneye geleli 1 ay olmus gibi hissediyorum zaman geçmiyor burda :) Hastalıktan ölmezsemde kahrımdan ölceğim buralarda :) Kızılayı özledim ilk günden :D Çiğköfte yemeyi özledim :)
Fırsat buldukca içimi dökerim sana :)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili günlük sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olcağım.... :p
sabah günes doğarken yatağıma girdim ve erken saatte tekrar kalktım hostaneye gitmem gerekiyordu çünkü... Büyük an gelmisti gitmistim hastaneye... Tomografiydi şuydu buydu derken öğlen oldu ve hastanede yatmam gerektiğini söylediler yatıyorum ve hastanedende nefret ediyorum kokusu ömrümü yedi sanki hastaneye geleli 1 ay olmus gibi hissediyorum zaman geçmiyor burda :) Hastalıktan ölmezsemde kahrımdan ölceğim buralarda :) Kızılayı özledim ilk günden :D Çiğköfte yemeyi özledim :)
Fırsat buldukca içimi dökerim sana :)

çok geçmiş olsun hayırdır?

sevgili günlük ; bu satırları sana annemle yazıyoruz :)) çok yorucu bi gün geçirdim ve yatacagım şimdii :( günlükcüm ii uykular yarın devm ederim :)) :kiss1:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşükkür ederim
sebep tam olarak net değil
pis kokular içinde (Hastane:S)bir günü geride bıraktım Allahım zaman çabuk geçsin :)
Günlük uyku saati gelmis geçmis pilim bitiyor :D fisimi cekmem gerek :) iyi geceler

Son düzenleme:

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Teşükkür ederim
sebep ne bilmiyorum

pis kokular içinde (Hastane:S)bir günü geride bıraktım Allahım zaman çabuk geçsin :)
Günlük uyku saati gelmis geçmis pilim bitiyor :D fisimi cekmem gerek :) iyi geceler

sevgili günlük bugün gayet monotondu kontor bittiğnden dolayı c3ng0 yu arayıp halini hatrını soramadım umarım bugün daha iyidir neyse günlük ben biraz uzanıyım sınava az kaldı:D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük,nedendir bilinmez ama herkez dertli,hep sıkıntı içerisindeyiz ühü :(

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
sevgili günlük sen çok sessizsin :surprised:
hiç bana bişeyler yazmıyosun :emo1:
hep ben yazıyorm küsmüyüz? :crying:
:D :D :D :D

Günlüğüm benim küsme olurmu :rofl:
iyigeceler.....................
hehehe

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
sevgili günlük sen çok sessizsin :surprised:
hiç bana bişeyler yazmıyosun :emo1:
hep ben yazıyorm küsmüyüz? :crying:
:D :D :D :D

Günlüğüm benim küsme olurmu :rofl:
iyigeceler.....................
hehehe

Yok canım küsmez günlükçüğün sana :D neden küssün Kessin bir yerlerden seslenmiştir sana :D eminolki:)

Günlükçüğün şu anda hatrını soruyor nasılsın diyor?:)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Hepiniz çok matraksınız ha,
arada açıp gülmekten yarılıyorum, enerji depoluyorum.

Benimde bi katkım olsun istedim daha sonra yine yazarım günlükçüğüme :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
:D Tabikide günlükçüğün Her zaman Buradadır ve Bizleri bekler Yazalım derdimize derman olsun ister:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük yine ben internet kacamağı yapıyor buralarda çok sıkılıyorum bugün yine magara gibi olan cihazın içine girdim çok kımıldamısım sürekli kımıldama dediler sinir oldum sinir ettim... çok kötü bi duygu ama
neyse günlük kendine ii bak aksama yine girebilirim umarım....

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Tomografi yanlış anlamadıysam ama günlük seni sıkıntılarından uzak tutacaktır...:)
Evet bende girdim zamanında düşmüştüm,kafa tasım çatlamıştı beyin kanaması an meselesiymiş ama zamanında yetiştirilmem olayı çözmüş:) Şimdilik günlükçük bu kadar :) Görüşmek üzere...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi geceler günlük....
bu aralar günler hiç iyi geçmiyor özellikle son 2 gün... Benim sağlık durumum malum bunun üstüne aynı evde kaldığım kuzenimde dier misafir olarak bize gelen kuzenim doğalgaz kaçağından zehirlenmek üzereyken son anda farketmisler :S
birisi yarı baygınken dieri iyi fark etmis ve evden çıkmıslar :S:S:S başımızda birşeyler dönüyor ama hayırlısı....
Yarın sabah aksilik olmazsa evime gidebilceğim sonunda.. sevindirici tek sey bu... ama sonrası beni yine düsündürüyor aceba ne olacak... :S
birde ayrıca üzen konu beni çok iyi tanımasalar bile taa istanbulda olsa bile su 2-3 günlük zaman zarfında yalnız bırakmayan arkadaslarıma tesekkür ediyorum... Moral bozukulğumu onlarla atlattım.. Ama bana en acı veren şeyse iyi gün dostlarımın gercek yüzünü görmek oldu.... Sadece "hayırdır" diyen arkadaslarıma (ki onun için arkadas mıyım meçhul) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum huzurlarında....
Ama haksızlık etmemek gerek kendilerine göre nedenleride vardır belki tepki almaktan cekinmislerdir... Onlarda haklı aslında... Yinede sadece 4 kelime yazmayla yetinmis olsada teşükkür ederim.... Art niyetli bakmamam gerek galiba bu duruma... Benim tanıdığım kişi bu deil bu olamaz :) Çok iyi tanıdğımı düsünürdüm... aceba yanılıyor muyum bilmiyorum ama ben yine onu eskisi gibi bileceğim....

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
iyi geceler günlük....
bu aralar günler hiç iyi geçmiyor özellikle son 2 gün... Benim sağlık durumum malum bunun üstüne aynı evde kaldığım kuzenimde dier misafir olarak bize gelen kuzenim doğalgaz kaçağından zehirlenmek üzereyken son anda farketmisler :S
birisi yarı baygınken dieri iyi fark etmis ve evden çıkmıslar :S:S:S başımızda birşeyler dönüyor ama hayırlısı....
Yarın sabah aksilik olmazsa evime gidebilceğim sonunda.. sevindirici tek sey bu... ama sonrası beni yine düsündürüyor aceba ne olacak... :S
birde ayrıca üzen konu beni çok iyi tanımasalar bile taa istanbulda olsa bile su 2-3 günlük zaman zarfında yalnız bırakmayan arkadaslarıma tesekkür ediyorum... Moral bozukulğumu onlarla atlattım.. Ama bana en acı veren şeyse iyi gün dostlarımın gercek yüzünü görmek oldu.... Sadece "hayırdır" diyen arkadaslarıma (ki onun için arkadas mıyım meçhul) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum huzurlarında....
Ama haksızlık etmemek gerek kendilerine göre nedenleride vardır belki tepki almaktan cekinmislerdir... Onlarda haklı aslında... Yinede sadece 4 kelime yazmayla yetinmis olsada teşükkür ederim.... Art niyetli bakmamam gerek galiba bu duruma... Benim tanıdığım kişi bu deil bu olamaz :) Çok iyi tanıdğımı düsünürdüm... aceba yanılıyor muyum bilmiyorum ama ben yine onu eskisi gibi bileceğim....

Çok düşünceli görüyorum seni dostun sıkma kendini her ne sebepse bu kadar sağlık durumunu kontrol et ihmal etme boşver sen sebebleri,uzak dur.
Sebeblerdir bu durumlarımıza gelmemıze sebeb olan,o yüzden sıkıntıların gün yüzüne çıkar hep bir sebeb dediğim gibi boşver keyfine bak sağlığınla uğraş:) Gülümse:)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
iyi geceler günlük....

laf bana geliyor sanırım :crying:

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
gümlük, şey günlük

:D
sevgili gümrük şey günlük yani
aklıma geldin yataktan kalktım sana bişeyler yazmak için
kusura bakma hergün yazmam gerek sana
çünkü adın gümlük şey günlük
açmışlar bu konuyu güllük diye şey günlük diye
mecburuz hergün yazmaya.

Sana bir şiir yazayım.

şiirimin adı:
Gece esintilerindeki dolaplık

bu gün yaşadıklarım bana kalsın
uyuyan güzeller uyansın
domatesler çekmece telinde
elektrik direğine cam takılsın

kızarmış yeşil taşın tüğleri
blu değil uçan kuzunun gömleği
nasılda koşar suda zıpzıp diye
almanyanın cambaz değneği

günlük yerine uykulu uykulu (bla bla) ya yazmışım
şiirlere mi yazsaydım :D güzel bi şiir oldu sanki

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
:D
sevgili gümrük şey günlük yani
aklıma geldin yataktan kalktım sana bişeyler yazmak için
kusura bakma hergün yazmam gerek sana
çünkü adın gümlük şey günlük
açmışlar bu konuyu güllük diye şey günlük diye
mecburuz hergün yazmaya.

Sana bir şiir yazayım.

şiirimin adı:
Gece esintilerindeki dolaplık

bu gün yaşadıklarım bana kalsın
uyuyan güzeller uyansın
domatesler çekmece telinde
elektrik direğine cam takılsın

kızarmış yeşil taşın tüğleri
blu değil uçan kuzunun gömleği
nasılda koşar suda zıpzıp diye
almanyanın cambaz değneği

günlük yerine uykulu uykulu (bla bla) ya yazmışım
şiirlere mi yazsaydım :D güzel bi şiir oldu sanki

Sakın Yazma der bunu edebiyat bölümüne günlük uzak dur der oradan :D Burası için uygun ve bana yazılmış bir günlük der sevgilerini selamlarını sunar :D VEEE gün içinde neler yaşadın onları duymak ister bu günlük:)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili günlükcüm :)

önce senin halini hatırını sorayım nasılsın iyimisin ne yer ne içersin :D
ben iyiyim işte:) sanırım yine işsiz kalacagım :( o yüzden biraz stresim var sırf bu yüzden ankaradan uzaklasabilirim:crying: bugun evdeyim işe gitmedim çok yorgunum hala pijamalarımla dolanıyorum evin içinde :sleepy: :sleepy:
müzik dinliyorum uykumu açmaya çalışıyorum:smile: yarın da sağlk bakanlığına gideceğim yarında yorucu bir dönem olacak :) şimdilik bu kaadar :) ben yine yazarım günlükcüm:) ara sıra sende yaz özletme kendini :rofl:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük bugün çok mutluyum sebebi bilinmez bir mutluluk içerisindeyim açıklamasını bir dökebilsem klavyeme belkide satırlar yetişemiyecek hızıma :) günüm iyi başladı ve iyi gitmekte şimdilik bu kadar yeterlidir sebebsiz mutluluğumu günlüğümle paylaşmak istedim görüşmek üzere...