Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:headbang: sevgili günlük
sabahtan beri bir porgram indiremedim
delirmek üzereyim
birazdan monitörü ve klavyeyi yumruklamaya başlayacağım

şimdi x-ir arkadaşım özelden mesaj atmış; başka bir site vermiş; 5 bölüm var ama daha birincisi en az 1,5 saat sürecek gibi görünüyor!!!!
kimse bana yardım etmiyor bende sana içimi dökeyim dedim
crazylad arkadaşımızın söylediği sürekli IP değiştiren programda foss çıktı :headbang:
Sabaha kadar bitmez bu eziyet :headbang:
bir ps CS4 indirmek bu kadar mı zor olur ya?Bu internet bize eziyet için mi var ya? :headbang:
Önceden takıyordum CD yi 5 dakka da tamamdı ya nerden çıktı bu CS 4 ve kırık linkler
hadi şimdi indirdim yükledim diyelim işin yoksa birde şifre ara ya her ay çekilir mi bu eziyet yaaaaaaaa yaaaaaaaaaa :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
sevgili günlük bari sen derdime bir çare bul yaa :headbang:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Günlük der ki :D programlar yasal olmazza sorunlar hiç bitmez :lol:

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Naber günlük birader ?
Ben günlük yazmadığım için sana haftalık desem fena olmaz hani.
İşteyim ve biraz canım sıkkın. Şöyle bugün farklı şeyler olsa, şaşaırsam biraz.
Sıradanlıktan kurtulsam. Neyse yazacak pek fazla birşey gelmiyor aklıma.
Yapılacak bir iş vardı onuda unuttum zaten. Hadi kendie iyi davran.
Ayrıca bana bu kalbin kadar beyaz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ayrıca bana bu kalbin kadar beyaz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim

Yani fatihhh ııyyy diyorum başka bir şey demiyorum sana :D :D
Ya arkadaşım şu kurduğun cümle varya ilkokulda hatıra defterlerine yazılırdı yaaa :D :D :D :lol:

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
valal sen söylemesen ben o cümleyi 50 yaşına kadar kullancaktım iyiki hatırlattın ya :d
çok zekisin :D

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
5 saattir mazaika adlı programı aradım ve buldum. elektriği bulmuş kadar sevindim sevgili günlük.. ayrıca da hala insanlara yardım etmeyi seviyorum. para babalarının belini bükmeyi ve tabikide insanları mutlu etmeyi... darılma bana daha ilk yazışım sana...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
5 saattir mazaika adlı programı aradım ve buldum. elektriği bulmuş kadar sevindim sevgili günlük.. ayrıca da hala insanlara yardım etmeyi seviyorum. para babalarının belini bükmeyi ve tabikide insanları mutlu etmeyi... darılma bana daha ilk yazışım sana...

Günlük Dış Ses :D :
Sevgili sahibim :D
bu yardımseverliğini sakın bırakma insanları çok mutlu ediyorsun ayrıca bir sürüde sevap ve dua kazanıyorsun :D :D :D
Bana yazmayıda bırakma daha çok güzellikler var dünyada :D :D :lol:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük;
Bugün 3 günün ardından dısarı çıktım ve sıcak olmasına rağmen gezdim özlemisim kızılayı :)
pek birsey yapmadım bugün gezmenin dısında eve geldim oturdum öyelece:)
ama nedenini bilmediim bir sevinç var yüreğimde uzunca ayların ardından içten gülebiliyorum bugün ve bunun tadını çıkarmam gerek sanırım :)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
günlükcüm :)
aslında sana küstüm ben bugun sana yazdım ama sen cevap vermedin bana :(
şimdi eve geldim biraz dolanmıştım. yarın da mecburi işime gitcem sabahtan. bitmeyen uyuz bi katalog var da :( :( bi gün daha bitti ama nasıl bitti anlayamadım bile. :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
günlükler asla susmaz :) söylemistir sana iki kelimede olsa :)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
yok söylemedii küstüm günlük ben sana :( bak günlükcüm de demiyorum:brokenheart: kırıldım bi keree :D :D

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
kümüş

ya bu günlüge neden sevgili derler o sevgiliyse sevgili kim o zaman?:worried: yani insan sevgilisiyle burda yazışır mı o günlük ya sadece neden sevgili?çok mu sevilen birşey acaba:rofl: neyse şimdi ben bu aralar çok yoğunum bu sana da yansıdı sanırım günlük,aslında senle bir sorunum yok yanlış anlama,stres işte,mezun olmak ne zormuş ya:( kendimi düğün hazırlığı yapan gelin adayları gibi hissediyorum:S pffff eger o da böyleyse yandık ben pes ediyorum valla.sadece mezuniyet,tören,prova,balo vs.. değil,bir dönem yan gelip yattım,hiç bir yogunlugum yoktu,hatta sıkılıyordum nasıl okul diye,şimdi hayatım tamamen cumaya kitlenmiş bir halde,cuma bitti mi büyük bir boşluk olacak benim için:( ühüüüü :crying:

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
günlükcüm :) imzama yazacak söz bulamadım bana yardımcı olurmusun:p :p

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sevgili günlük bugün sinirlerim fırladı sabahdan beridir bi terslikdir gidiyor, kahvaltımı yapamadım uyuyakalmışım, otobüsü kaçırdım, dolmuşa koşarken ayağımı burkuldu, işe geç kaldım, küpelerimi takmayı unutmuşum bugün nasıl akşam olacak bu kadar terlikden sonra :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük bugün sinirlerim fırladı sabahdan beridir bi terslikdir gidiyor, kahvaltımı yapamadım uyuyakalmışım, otobüsü kaçırdım, dolmuşa koşarken ayağımı burkuldu, işe geç kaldım, küpelerimi takmayı unutmuşum bugün nasıl akşam olacak bu kadar terlikden sonra :)

Sevgili günlük ne tesadüfdür ki bugğn kendimi Serap ! a pek yakın hissettim :D :D
bende küpesiz sokağa çıkmam; bomboş hissederim :D :D
Buarada günlükçüm ben pek iyi değilim
Feci ayak burkulması ve üstüne düşmemden bu yana neredeyse 15 gün geçti ama halaa bir değişiklik yok ayağımı hiç kullanamamıyorum :(
İşe gidemiyorum, evden çıkamıyorum, çok sıkıldım günlük
beni birtek sen rahatlatıyorsun :D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni aldığım güneş gözlüklerimi :cool2: bugün takıp siftah ettim.

İyi gibi, güneş artık gözlerimi yakmıyor :nerd:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com

:D Bayanların bu türden takıntılarının olduğunu bilmekteyim,bütün gün stresli geçer,Ufacıcık bir küpe,yüzük hele makyaşsız çıkma durumlarında patrona kadar gider o pozitif enerji:D Neyse en kısa zamanda akşam edersiniz inşallah :)

Sevgili günlük ne tesadüfdür ki bugğn kendimi Serap ! a pek yakın hissettim :D :D
bende küpesiz sokağa çıkmam; bomboş hissederim :D :D
Buarada günlükçüm ben pek iyi değilim
Feci ayak burkulması ve üstüne düşmemden bu yana neredeyse 15 gün geçti ama halaa bir değişiklik yok ayağımı hiç kullanamamıyorum :(
İşe gidemiyorum, evden çıkamıyorum, çok sıkıldım günlük
beni birtek sen rahatlatıyorsun :D

Günlüğü yazanların % 75 lik bölümü aynı dertlerden müzdarip sanırım,genel olarak stresli ve polimikli türden kişiler yazar oldu (Ben de Dahil) :D ama sonuca varılmaya ve düzelmiyecek durumlar söz konusu değil stres geçiçidir,bir anlık esinti sonrasında aklımızdan geçirdiğimiz her türlü düşüncenin olumsuzluklara yönelmesınden oluşuverir bu stres iyisiyle kötüsüyle.
Sendede var demekki takıntılık esra :D aramıza hoşgeldin (Tabiki benim takıntım küpeden ibaret değil:D) Neyse şimdilik bu kadar kendine iyi bak günlük görüşmek üzere...