Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
günlük sabah sabah tramvaydaki italyan kadının, durmadan durakları sesli olarak ve aksanlı olarak sayması, ve teybe takılmış plak gibi durmadan oğluna italyanca konuşması, oğlununsa sadece hı hı diye cevap vermesi öğlen olmasına rağmen hâlâ beynimin içinde yankılanıyor :p

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
günlük sabah sabah tramvaydaki italyan kadının, durmadan durakları sesli olarak ve aksanlı olarak sayması, ve teybe takılmış plak gibi durmadan oğluna italyanca konuşması, oğlununsa sadece hı hı diye cevap vermesi öğlen olmasına rağmen hâlâ beynimin içinde yankılanıyor :p

sevgili günlük şimdilik yazacağım bişey aklıma gelmiyor çünkü boya kokusunda kafayı bulmuş gibiyim yada buldum ama arkadaşınkine yorum yapmak içimden geldi birde izniyle tabii:)

çok süpermiş yaa senin bu yazını okuyunca birden bir arkadaşımın sözü aklıma geldi kimin bacağını sıkımışım ki tranvayda diye :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük şimdilik yazacağım bişey aklıma gelmiyor çünkü boya kokusunda kafayı bulmuş gibiyim yada buldum ama arkadaşınkine yorum yapmak içimden geldi birde izniyle tabii:)

çok süpermiş yaa senin bu yazını okuyunca birden bir arkadaşımın sözü aklıma geldi kimin bacağını sıkımışım ki tranvayda diye :)

günlük yapılan yoruma bakıyorumda; "bir arkadaşımın sözü aklıma geldi" demiş artdevil, ben onu levent yükselin bir şarkısı diye biliyordum ;)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
günlük yapılan yoruma bakıyorumda; "bir arkadaşımın sözü aklıma geldi" demiş artdevil, ben onu levent yükselin bir şarkısı diye biliyordum ;)

doğru olabilir dediğin arkadaşım ben o sözü arkadaşımdan duydum sadece ve başka bi yerde duymadım

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet günlük ufak bir araştırma yaptım, bu bir şiirmiş esasında sonradan şarkıya çevrilmiş. :wink:

Orhan Veli Kanık
(1914 - 1950)

Dedikodu
Kim söylemiş beni
Süheyla'ya vurulmuşum diye?
Kim görmüş, ama kim,
Eleni'yi öptüğümü,
Yüksek kaldırımda, güpe gündüz?
Melahat'i almışım da sonra
Alemdara gitmişim, öyle mi?
Onu sonra anlatırım, fakat
Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız;
Kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu;
Geç bunları, anam babam, geç;
Geç bunları bir kalem;
Bilirim ben yaptığımı.
Ya o, Mualla'yı sandala atıp,
Ruhumda hicranını söyletme hikayesi?

Orhan Veli Kanık

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Arkadaşlar Günlük Yaşantınız ile ilgli bilgileri bizlere sunarsanız,bizlerle paylaşırsanız ve bu şekilde tartışmalara Günlük adında girmez iseniz sevinirim:)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet günlük ufak bir araştırma yaptım, bu bir şiirmiş esasında sonradan şarkıya çevrilmiş. :wink:

Orhan Veli Kanık
(1914 - 1950)

Dedikodu
Kim söylemiş beni
Süheyla'ya vurulmuşum diye?
Kim görmüş, ama kim,
Eleni'yi öptüğümü,
Yüksek kaldırımda, güpe gündüz?
Melahat'i almışım da sonra
Alemdara gitmişim, öyle mi?
Onu sonra anlatırım, fakat
Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız;
Kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu;
Geç bunları, anam babam, geç;
Geç bunları bir kalem;
Bilirim ben yaptığımı.
Ya o, Mualla'yı sandala atıp,
Ruhumda hicranını söyletme hikayesi?

Orhan Veli Kanık

sevgili günlük senin ve arkadaşın sayesinde arkadaşımında bu sözü bi yerden harakladığını öğrenmiş bulunmaktayım :) ama ben bu şiiri çok sevdim desem çok doğ olur :) benm acilen bu şarkıyı bulmam lazım:)
bu arada arkadaşada herkesin huzunda teşekkürü bir borç bilirim :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar Günlük Yaşantınız ile ilgli bilgileri bizlere sunarsanız,bizlerle paylaşırsanız ve bu şekilde tartışmalara Günlük adında girmez iseniz sevinirim:)

Tartışma yok sevgili lovies, günlüğüne hiç şiir yazmadın mı?

sevgili günlük senin ve arkadaşın sayesinde arkadaşımında bu sözü bi yerden harakladığını öğrenmiş bulunmaktayım :) ama ben bu şiiri çok sevdim desem çok doğ olur :) benm acilen bu şarkıyı bulmam lazım:)
bu arada arkadaşada herkesin huzunda teşekkürü bir borç bilirim :)

Ben teşekkür ederim, paylaşım adına her şey :D

Şarkısının linkini de vereyim dur:

https://video.eksenim.mynet.com/albeymeta/Levent_Y_ksel_Dedikodu/251411/

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük...
Bugün 16 gün oldu ama ayağım hala geçmedi; 16 gündür yürümeyi unuttum günlük... :crying: :crying:
Görüyorsun arkadaşlar hallerine şükredecekleri yerde; biraz atışıyorlar lakin bilmiyorlar hayatta en önemli şey sağlıkmış...
Ve kaybetmeden anlaşılmazmış...
Bakın en basitinden yürüyebilmek bile Allah' ımın koskocam bir lütfuymuş...

Levent Ustamızın bu harika şarkısı içinde ayrıca teşekkürler Sevgili günlük :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben teşekkür ederim, paylaşım adına her şey :D

Şarkısının linkini de vereyim dur:

Mynet Eksenim - Video - albeymeta - Levent Yüksel Dedikodu

sevgili günlük bugün bir kez daha mutlu ve mutlu oldum çünkü şuanda çok merak ettiğim o şarkıyı şey şiiri yada her ikisinde onu dinliyorum :):) ama bir yanım bugün çok mursuz ve üzüntülü çünkü çok sevdiğim ve benim üzerimde büyük emekleri olan bi hocamı kaybettim :(:( saygıyla ve sevgiyle anıyorum kendini yerinde rahat uyu hocam :(:(
ama bir yanımda sevinçli nedir bu sevinç çok sevecek birini buldum :):)
anlayacağın günlük karmaşık duygular içindeyim :(:( :):)

bu arada şarkı için çok teşk :) emeğe saygı ile
-sevgil günlük bazı arkadaşlar bizi tartışıyo zannetmişler ama bu bir tartışma değil bilgi alış verişi yada aydınlanma olarak görüyorum :)

Son düzenleme:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
sevgili günlük bugün bir kez daha mutlu ve mutlu oldum çünkü şuanda çok merak ettiğim o şarkıyı şey şiiri yada her ikisinde onu dinliyorum :):) ama bir yanım bugün çok mursuz ve üzüntülü çünkü çok sevdiğim ve benim üzerimde büyük emekleri olan bi hocamı kaybettim :(:( saygıyla ve sevgiyle anıyorum kendini yerinde rahat uyu hocam :(:(
ama bir yanımda sevinçli nedir bu sevinç sanki çok sevecek birini buldum :):)
anlayacağın günlük karmaşık duygular içindeyim :(:( :):)

bu arada şarkı için çok teşk :) emeğe saygı ile
-sevgil günlük bazı arkadaşlar bizi tartışıyo zannetmişler ama bu bir tartışma değil bilgi alış verişi yada aydınlanma olarak görüyorum :)

Bazı arkadaşlar diye birşey yok isim verin gereksiz yere kişileri karıstırmayalım lütfen burası günlüktür.Bir daha üzerine Basa basa sölüyorum bu türden konusmalarını lütfen Bla... Bla.. da gerceklestırınız gunluk sınırları dışına çıkmayınız...

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
günlük,
yoruldum; işlerden, insanlardan, havadan...evime gitmek istiyorum !
ve uzun bir süre çıkmayayım ordan :S

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
sevgili günlük...
işler bitti batan izmir güneşinin ahengiyle aklımda milyonlarca soru işaretinin eşliğinde akşam yürüşüme başlayacağım.. belki evime gidene kadar telefonum susmayacak ama susturacağım.. Rahatsızlığım nedeniyle haftaya ameliyat olacağım.. Hayatımı zindan eden hastalığımdan belki birdaha görmemek üzere kurtulacağım.. Mesleğimide bırakmaya karar verdim.. kendime balıkçı açacağım gümüldürde deniz kenarında.. çok güzel hayallerim var artık.. Hoşçakal günlük yarına kadar beni özle...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük bugün biraz buruk uyandım bitanem ameliyat oldu :( çok canım sıkıldı yanında olamadım ve cok uzuldum:( neyse gunluk fazla yazamıcam sımdılık bu kadar :) görüşmek üzere.

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
sıradan sıkıcı günler,bu aralar sağlık sorunları var herkes de ben de o kervandayım..dışarı cıkamaz,yatamaz,oturamaz pff ne sıkıcı ya..bakalım yarın kontrol var sonuc ne olacak,iyileşmek istiyorum günlük:( bir an önce iyileşmek..şimdilik bu kadar,hoşçakal mutlu kal byee:)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük bugün,önceki günlere nazaran daha bir bunaltıcı gibi geliyor.İyi başladım güne hafta sonuna kadar elindeki işleri bitirirsem çok rahatlıyacağım şimdilik bu kadar görüşmek üzere:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sabah tramvayı beklerken oturduğum bankın yanına aniden biri atladı, yan tarafıma baktığımda 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu gülümseyerek muzur muzur bana bakıyordu, ben de ona gülümsedim :D
Sonra annesinin yanına koşup gitti ve gözden kayboldu :D
Güne gülümseyerek başlamama sebep olan ufak bir melek gibiydi, çocukluk güzelmiş be günlük :p

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
canım günlükcüm :)
uykusuz bir gecenin arkasından 11 de uyandım :) ( işsiz kaldığım için :( )
güne geç başlayınca insan kendini toparlayamıyor ne yazıkki. duşa girdim çıktım birazdan da hazırlanıp dışarı cıkacagım ehliyet almak için son eksikliklerimi tamamlayacagım.:)
beni özleyin olur muu :p :p

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sabah tramvayı beklerken oturduğum bankın yanına aniden biri atladı, yan tarafıma baktığımda 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu gülümseyerek muzur muzur bana bakıyordu, ben de ona gülümsedim :D
Sonra annesinin yanına koşup gitti ve gözden kayboldu :D
Güne gülümseyerek başlamama sebep olan ufak bir melek gibiydi, çocukluk güzelmiş be günlük :p

Evet çocuklar neşe kaynağıdır Heypek ne kadar şımarıklıkta yapsalar,neşe kaynaklarımızdır:) Küçük varlık ileride bizler olucak durmumuza gelıcez.imrenmeliyiz :(

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük yatmadan önce yazayım iki kelime dedim bugün sıkıcı gündü hem yandım hem üşüdüm nasıl oldu anlamadım İşten eve evden işe gidep gelmeye devam :)
Bebeğimi özledim.... Mışıl Mışıl uyuyordur şimdi.... En kısa zamanda yine kucağımda uyutmam gerek onu :) En masum halindeyken izlemek öpmek gerek :)