Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim kartvizit calismasi.

reklamra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım hayal gücünün sahteciliğine daha doğrusu hırsızlığına hayran kaldım. bu zamanda başkalarının çalışmalarını kendi çalışmam diye tanıtma yeteneği herkeste yok sen toplumumuzun kurtulmak istediği ama bir türlü başaramadığı yegane yetenekli insanlardansın.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Neden aldığınız bu tepkilere bu kadar isyankarsınız?
İnsanlara nasıl konuşmaları gerektiğini öğretmeden önce kendiniz düzgün konuşmayı öğrenin.

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Ben 3 günlük grafikerci degilim.. 15 yildir bu isi yapiyorum.. bagzilari ilgi cekmek icin lafini bilmeden konusuyor... birbirimizle fitne fesat seyleri sokmayi iyi biliriz.. önceden belirttigim gibi bagzi seyleri PARA vererek satin aldim... PARAMLA SATIN ALDIM ve herseyi birlestirdim.. neyi anliyamiyorsunuz??? neyin pesindesiniz???.. SAHTECILIK ve HIRSIZLIK KELIMESI NEDEMEK YAA!!! Serefli ve dogru bir insan bu kelimeleri kullanmadan önce bi düsünmesi lazim...!! Benimle irtibata gecsin ozaman ben gösteririm hizsizligin ve sahteciligin ne oldugunu!!!!

ERKEK GIBI LAFININ önünde dursun...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın site yöneticilerinden bir ricam var lütfen konuyu kapatınnnn... Zira bu foruma ve burda bulunan üyelerimize yakışmayan yorumlar var ve daha fazla uzaması taraftarı değilim... kimsesin kimseyi kırıp hakaret dolu sözler söylemey hakkı yok... iyiyse iyi dersin değilse beyenmedim dersin olur biter...uzatmanın anlamı yok saygılarımla...

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Sağdan soldan araklama arşivleri paylaşınca teşekkür etmekten yorulanlar şimdi bu arkadaşın yaptığına veryansın ediyor.
İşinize gelince "emeğe saygı", işinize gelmeyince "seni pis hırsız". Allah sizin elinize düşürmesin kimseyi.

KGKG

🌱Yeni Üye🌱
bu kadar sert konusmanın anlamı yok dıye dusunuyorum hepımız bı yerlerdn esınlenıyoruz bısıylerı alıp kullanıyoruz kımse oturup ampul cızmıyor emınım tum grafıkerlerın bı vector arsıvı vardır! bu sekılde konusanlar acaba herseyı tek tek cızıyormu ? tabı kı hayır ! eger oyle olsaydı kımse vector vs. arayısı ıcınde olmazdı... kesfedılmıs seyı tekrar kesfetmek sacmalık olur .. elıne saglık arkadasım.

mervesoysal

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş alıntımmı gerçekten kendinmi yaptın ama gerçekten sen yaptıysan güzel olmuş tebrik ederim

Grafakir06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.graphitasarim.com
çok güzel olmuş alıntımmı gerçekten kendinmi yaptın ama gerçekten sen yaptıysan güzel olmuş tebrik ederim

9 sayfa yorum olmasının tek sebebi alıntı olması ve değilmiş gibi lanse edilmesi. İddialar bu yönde. Bence arkadaşın "hayal gücüm" dediği şey; "şu hazır ampul güzelmiş, şu hazır kartvizit şablonu da güzelmiş, Şunu şuna yerleştireyim, yeşil de siyahın üzerinde şahane durur"dan başka bir şey değil.

Bakın arkadaşlar, hayal gücü ve yaratıcılık o ampule kol ve ayak çizmektir. Kartvizitteki verilerin dizaynıdır (neyi nereye yazacağını bilmektir).

Hayal gücü denilen şey hazırı birleştirmek değildir. O ampulü çizen sanatçı ampulü bir yerden, kolları başka bir yerden, bacakları bambaşka bir yerden mi bulmuştur sizce?

Ama hakikaten çok zalim yorumlar var :) Fakat bu yorumlara konuyu açan arkadaşın iddialı sözleri zemin hazırlamış.

Yine de, toplama bir kartvizit olmasına rağmen, güzel bir "BİRLEŞİM" çıkmış ortaya.

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kopyalamak kavramı eski çağda kaldı.çağımızda sadece kopyalamak üzerine bile yeni tarzlar var.
özgün olabilirsin yada yaratıcılığını kopyala yapıştır da kullanabilirsin hatta iki yöntemi birleştirebilirsin bu sana kalmış .önemli olan kendinden bişeyler katman.
bunu yanında, bu iş taklit etme üzerine kuruludur.ampulu çizende biryerlerden gördüklerini kendi birikimiyle birleştirip onu çizdi ,hiç ampul görmemiş olsaydı çizemezdi.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence imajın stok olması sıkıntı değil. ama fikir de pek orjinal değil...

EsatALABORA

🌱Yeni Üye🌱
MehmetDk' Alıntı:
Ben 3 günlük grafikerci degilim.. 15 yildir bu isi yapiyorum.. bagzilari ilgi cekmek icin lafini bilmeden konusuyor... birbirimizle fitne fesat seyleri sokmayi iyi biliriz.. önceden belirttigim gibi bagzi seyleri PARA vererek satin aldim... PARAMLA SATIN ALDIM ve herseyi birlestirdim.. neyi anliyamiyorsunuz??? neyin pesindesiniz???.. SAHTECILIK ve HIRSIZLIK KELIMESI NEDEMEK YAA!!! Serefli ve dogru bir insan bu kelimeleri kullanmadan önce bi düsünmesi lazim...!! Benimle irtibata gecsin ozaman ben gösteririm hizsizligin ve sahteciligin ne oldugunu!!!!

ERKEK GIBI LAFININ önünde dursun...

Herşeyden önce belirtmem gereken "Grafikerci" adı altında bir meslek yoktur.

Kartvizitine gelince zeminde kullandığın efektler desenler ve dizilimi internette elden ele dolaşan hazır bir tasarıma ait. Zaten kullandığın ampül vektörünü de başka bir arkadaşımız nereden aldığını belirtmişti.

Ben çok iyi bir grafiker değilim. Bu yüzden de ben ve benim gibi çok iddialı olmayan meslektaşlarımız kabul edecektir ki çalışmalarımızı yaparken ister istemez belli noktalarda bazı kaynaklara ihtiyaç duyabiliyoruz. Hele ki tasarımcılık işi bu kadar ele ayağa düşmüşken çok cuzi miktarlara da tamamen kişisel bir çalışma yapmak sıkıntı doğuruyor. Tabi buna bir de müşterilerin işimizi hor görüp egolarını yansıtması bambaşka bir olay.

Durum böyle olmasına rağmen hayal gücünü kullanarak yaptığın kendi kişisel kartvizitine bakınca kendi kattığın hiçbirşey göremedim bu durumda da sert kayaya çarptın tasarımı burada yayınlayarak diyebilirim. Anlam veremediğim nokta ise herşey açık ve net iken bu kadar yaygara yapmanın ve tabir-i caizse posta koymanın anlamı ne ? Bu şekilde korkutucu ya da susturucu olmak yerine güldürüyorsun.

Tasarımlarında biraz da kendinden bişeyler katarak çalışma yapman tavsiyesiyle hayal gücünle sana mutluluklar dilerim...

Grekonia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
diyecek kelime bulamıyorum tek kelimeyle harikaa müthişş renk uyumu görsellik kullanılan materyaller tam tamına yerine oturmuş herşey birbiriyle uyumlu bir modda eline koluna emeğine sağlık kardeş başarılarının devamı dileğiyle

Enes
menes.gok@gmail.com

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuyu tekrar bulup günyüzüne çıkaran beyazajans ve nedense bilinmez mail adresini veren Grekonia ardaşlar size kocaman dolu dolu içten gelen bir YUUUUUHHHH çekiyoum.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk yorumda yazan arkadaşa katılıyorum burası GRAFİKERLER NET çok araştıran çok gezen çok okuyan çok çalışan yenı şeyler üreten hep aktif topluluk keşke kendı hayal gücüm yazmasaydında arastırıp buldugum yazsaydın bilmem anlatabildimmi?

bende sözlerinize karşılık veriyorum. burası çok üreten değil sadece çok esinlenilen olacaktı bilmem bende anlatabildim mi?? umarım açık yazmışımdır..