Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim kartvizit calismasi.

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Sen erken kalkarken ben islerimle sabahliyorum kardesim... Git baska yerlerde kullan bu kelimeleri bana ögretme isimi...

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adam yurt dışına kaçmış beyler.. tamam üzerine gitmeyin daha fazla.. :)

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Ben 24 yildir yurtdisindayim... Hayret birsey!!! Konuyu nereye getirdin...

Tartismak isteyenlere cevabim buyurun benimle irtibata gecin... buralara bos bos HANIM gibi yazmakla biryere varilmaz adam olan benimle bir problemi veya önerisi varsa koclar gibi bana söyler... burada kendinizi komik duruma düsürüyorsunuz...

KONU KAPANSIN ARTIK!!! PAYLASTIGIMA PISMAN ETTINIZ!!!

gidin kendi islerinizle ugrasin yaa..

Son düzenleme:

lesdoudou

🌱Yeni Üye🌱
iyi bir tasarım olmuş aslında ama baskı aşamasında pantone basılması gerekli trikromi iğrenç bir sonuç çıkarabilir. Bilgine...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
ben söyleyecek söz bulamıyorum... copy/paste den önce iş yapan ve emek harcayanların önünde saygıyla eğiliyorum... varolsun ustalar.....?

humeyra44

🌱Yeni Üye🌱
ilk yorumda yazan arkadaşa katılıyorum burası GRAFİKERLER NET çok araştıran çok gezen çok okuyan çok çalışan yenı şeyler üreten hep aktif topluluk keşke kendı hayal gücüm yazmasaydında arastırıp buldugum yazsaydın bilmem anlatabildimmi?

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harhangi bir nesneden ilham almak doğaldır,iddalı konuşmakta doğaldır ancak, iddalı iş yapmak yapaydır.

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
ilk basta hata yaptim diyorum keske basligi "Hayal gücümü" diye yazmasaydim ama nerden bilebilirdim bu kadar ses getirecegini.. Yaziyim dedim baktim "PATLADI GITTI" :) Sadece biraz dikkat ceksin diye yazdim ama bagzilari konuyu nerden nereye getirdi...

KONUN BASLIGINIDA SILEMIYORUM...

Neymis efendim adam yurt disina kacmis.. Ben dogma büyüme yurtdisinda yasiyorum ama örf ve adetleri o arkadaslan daha iyi biliyorum...

Ben haftalik 200 adet reklam tasarimi yapiyorum, dünkü cocuklar gecmis benim actigim konuda baskasina beni kötülüyor...

Bagzilari bu baslik safligimi kullanarak beni kücük düsürmeye calisiyorlar neden???

Nedenide isleri yok adam akilli beni kullaniyorlar....

SUNU UNUTMAYALIM: Birbirimizden faydalanmazsak ve hep ben kazaniyim dersek vay bu dünyanin haline.....

HERSEY PARA DEGILDIR ARKADASLAR....

Daha fazla bana yorumu olan özel yazsin bana...

Kötü yazilarinizla anca beni bu siteden tiksindirirsiniz...

BIRAZ OLGUN OLALIM DERIM...

Son düzenleme:

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben kendimi anlatıyım arkadaşım o zaman dünkü çocuklar dediğin için bu cevabı yazma gereği duydum.

Stajyerlik dönemimde dahil 9 senedir grafikerlik yapıyorum.

Yanımda 4 tane burdaki arkadaşlarım kadar iyi, mütevazi ve kendi tasarımlarıyla bir yere gelen çalışma arkadaşım var.

Çalışma arkadaşlarıma bölüştürdüğüm departmanlardaki çalışma alanları haricinde sadece ben geceli gündüzlü ayda 3 dergi tasarlıyorum (araba, kozmetik ve AVM dergisi), istanbulda 4 belediyenin tüm çalışmalarını ben yapıyorum, ayrıca ünlü bir elektronik mağazasının her ay insört dergisini tasarlıyorum, 11 STK' nın tüm afişlerini, pankartlarını v.b tasarlıyorum, 2 tane müzik ve 3 tane ajans şirketinin tüm çalışmalarını ben hazırlıyorum ( albüm kapak, konser afişleri v.s) bunlarında dışındaki farklı firmaların ve dışarıdan gelen logo, afiş, pankart, karvizit, görsel tasarım, mimarlık hizmeti, ve daha aklıma gelmeyen bir çok çalışmayıda firmamda çalışanlar ilgileniyor.Anlıyacağın ben dünkü grafiker değilim arkadaşım.7,5 senelik sektöründe profesyonel hizmet veren bir işletmenin sahibiyim.

Sabah erken kalkan grafiker oluyor kardeşim cümlesinide üstüne basa basa söylüyorum :D

Senin adına söylüyorum hayal kurmak güzel şey :D

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Masaaallah kendini öve öve bitiremedin :) ... Ama son cümlene katilmiyorm arkadasim... Tanimadigin insanlari yorumluyamazsin...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynı soruyuda ben sana yöneltiyim öyleyse. Sen nasıl oluyorda burda yorum yapanları tanımadığın halde dünkü çocuk benzetmesini yapabiliyorsun. Yanlış anlamışsın ben kendimi övmüyorum nacizane sana kendimi tanıtıyorum bu konu altında yorum yapanlardan biri olarak.

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mehmet bey

kart ç(alıntı)
ambül hazır
bu kartta size ait olan tek şey yazılar
birtek hayal gücünüzle yazdınız yazıları
hala savunmadasınız anlam veremiyorum
nasıl bir mantık yürttüğünüzü kabul edin sizi kandırmaya çalıştım ama
kanmadınız deyin olsun bitsin

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
icimde bir kötülük olsaydi kandirirdim ama inaninki kimseyi kandirmayi calismadim... yazdigim basliklar evet bunlari keske yazmasaydim..

1. Ampul satin aldim renklerini begendim...
2. Karti fikir edindim
3. Logo zaten kendime ait..

Ve hepsinin renkleri birbirine uyuyordu ve arti bunlari birbirine baglamak icin düsündümkü neden olmasin renkler yesil... :)

ama inaninki kimseyi kandirma veya kendimi büyük göstermek icin bu konuyu ve basligi yazmadim..

öylesine yaziyim dedim cünkü forumda ILK kez konu aciyorum...

Neyse artik olan olmus, eger birilerini üzdüysem özür dilerim, amacim sadece birseyleri paylasmakti...

DA VİNCİ1

🌱Yeni Üye🌱
Ben olsam siteyi terk ederdim

Fiyasko. Biraz Emeğe Saygı İnsanların Byük Uğraşlar Verip Tasarladıkları Ürünleri Kendi Ürünüymüş Gibi Göstermek Beceri Sınırının Neresinde olduğununun en güzel göstergesidir. Yinede eline Sağlık Burda bunu Yiyeceklerini Hayal Etmen Hayal Gücünün Sınırlarını Kafamda Çizmeme Sebep Oldu.

DoiVetra

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başlığınız da iddalı bir şekilde diyorsunuz ki ''Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim ...''

Hayal gücünüz hali hazırda olan çalışmaları eğip bükmeklemi sınırlı? Karşınızdakileri birşeylerden anlamayan müşteriler gibi görmeyin. Burası grafikerler.net. Neredeyse tüm sektör buradan destek alıyor..Uygulamış olduğunuz 3D modelin bir stock image olduğunu hatırlatmakta fayda var..Ozaman sizin hayal gücünüz sadece al koy modeline sahip. Yada karşınızdakileri hayli saf zannetmektesiniz.

https://www.imageenvision.com/3d-graphics/green-light-bulb

Tasarımcının genel sorunları yetmiyormuş gibi, birde ego tatmin için boş işlerle uğraşmayınız. Kalın sağlıcakla..

:yes: katılıyorum

erayeren

🌱Yeni Üye🌱
Ben çalınan bir emek görmüyorum, bir çok fotoğrafçının ve grafik tasarımcının kullandığı stok fotoğraflar,vektörel çizimler v.b. görseller para ile satın alabileceğimiz şekilde eser sahipleri tarafından satılabiliyor. Bu stoklar çalışanların işlerini daha çabuk ve her istediği görsele anında ulaşmasına olanak sağlıyor. Bu tüm dünyanın kabul ettiği bir sistem, herkesin istediği görselleri, objeleri fotoğraflayabilecek veyahutta çizebilecek zamanı,yeteneği olmayabiliyor. Bu gibi stoklardan faydalanılarak tasarım yapılması mümkün.

Kısmi de olsa hayal gücü mevcut fakat Mehmet Harman'ın açıklaması yerinde olmamış.

o_g_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben çalınan bir emek görmüyorum, bir çok fotoğrafçının ve grafik tasarımcının kullandığı stok fotoğraflar,vektörel çizimler v.b. görseller para ile satın alabileceğimiz şekilde eser sahipleri tarafından satılabiliyor. Bu stoklar çalışanların işlerini daha çabuk ve her istediği görsele anında ulaşmasına olanak sağlıyor. Bu tüm dünyanın kabul ettiği bir sistem, herkesin istediği görselleri, objeleri fotoğraflayabilecek veyahutta çizebilecek zamanı,yeteneği olmayabiliyor. Bu gibi stoklardan faydalanılarak tasarım yapılması mümkün.

Kısmi de olsa hayal gücü mevcut fakat Mehmet Harman'ın açıklaması yerinde olmamış.

kelimelerinize katılıyorum bütün orumları okuduktan sonra bende bir cevap vericektim ve aynılarını yazmamak için sizin cevabı alıntı yaptım...

özellikle Türkiye'de insan sömürüsü yapan bir yerde herşeyi baştan yapmak mümkün dahilinde olamıyabiliyor... çalıştığınız yerde günde 2-3 site yapmanı isteyebiliyorlar ve sürekli hayal gücü ve emek ayrıca zaman gerekiyor... bunlarıda zamanın yetmediği için bir yerlerden satın almak gerekebiliyor. öyle yapmadığımız zaman bu sefer bize çok yavaşsın diyerek işten çıkarmaya bahane arıyorlar...

saygılarımla...

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
evet sobelenmişsin dostum

ama bi şeydaha var bu ampul en verimsiz ampul çeşisidir yeni nesil enerji tasarruflu bi ampul kullansaydın :)